Câți români s-au mai vaccinat anti-Covid

Un număr de 991 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în săptămâna 23 – 29 ianuarie, dintre care 714 cu Pfizer Omicron adaptat noilor tulpini de coronavirus, ser a cărui administrare a început pe 28 noiembrie 2022.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, au mai fost administrate 277 de doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson, dintre care 117 – prima doză, 51 – a doua, 85 – doza a treia şi 24 doza a IV-a.

De la începutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, au fost administrate 16.904.982 de doze de vaccin anti-COVID.

Un număr de 8.129.973 de persoane au primit schema completă, 2.630.661 au fost imunizate cu doza a treia şi 22.215 cu doza a patra.

În total, de la debutul campaniei de vaccinare, s-au înregistrat 20.090 de reacţii adverse la vaccinurile anti-COVID, 2.244 de tip local şi 17.846 de tip general.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

9 Comentarii

 1. Am crezut ca oamenii s-au mai trezit la realitate dupa cite sa aflat despre aceasta sarlatanie cu vaccinul asta anti-Covid ,dar unii din noi, tot spalati pe creier au ramas.

 2. S-au vaccinat aia care nu-s prosti, adica maxim 10%. Cei mai destepti s-au vaccinat o singura data, cand a trebuit.

 3. Nu ma interesează decât dacă s-au bușteriZat fortZos alde’ ghiță, RomBorakul, doi_peri și restul Cetei lui Pițigoi !
  Ghițane, scoală-te de pe cojile de nucă și Zii ceva !?

 4. @ Paulian Ionescu

  Cine garanteaza ca datele macanite pe post de Centrul National de Control…bla bla sunt reale?
  Sunt, de exemplu, cifrele de la alegerile parlamentare reale?
  Chiar crede cineva ca s-au intepat 8 milioane de oameni intr-o Romanie destul de refractara la asa ceva? In conditiile in care interesul statului capturat era sa umfle cifrele ca sa ia banii sin PNRR, conditionati de supunerea politica?

  Orice date, sondaje si cifre venind de la asa-zisele „autoritati” care sunt structurate precum crima organizata trebuie privite cu maxima circumspectie.

 5. Deci peste 200 de indivizi săptămâna aceasta s-au vaccinat cu un vaccin împotriva unei tulpini care nu mai există…
  Oare indivizii aceștia au sau nu drept de vot?

 6. Ghinion , n-au mai primit mici ,nici bere si nici suta de lei.Da decăt sa te arunci de la etaj,e mai estetic

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.