Caz şocant în Spania: Un român şi-a otrăvit fetițele

Garda Civilă spaniolă investighează uciderea a două fetițe de către tatăl lor, în centrul urban Las Alcubillas, un cartier situat între municipalitățile Gérgal și Alboloduy, în Almeria, Spania.

Bărbatul, de naționalitate română, s-a sinucis, după ce şi-a omorât fiicele în ferma în care locuia de când se despărțise de mama celor două copile.

Femeia îl reclamase pentru violență și avea împotriva lui un ordin de restricție.

În weekend fetele au rămas la fermă cu tatăl lor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

  1. Vorbiti si de guvernanti, de grija lor pentru locurilr de munca in Romania create va sa lucreze bietii romani, sa nu ia calea pribegiei
    Halal guvernanti, dar vine o zi cand vor da explicații Atotputernicului DUMNEZEU!

  2. Eriau fanatici sorosiști practicanț’ de-a lu’ C&C. Ce te poț’ aștepta din partia luor?…

  3. Românii ajunși printre străini, decăzuți, drogați, criminali… Domnilor politicieni îndopați ai României, ce mama dracului ați făcut? Vreți voturi ? Altceva ce mai vreți ?

  4. Psihopat.Sunt o grămadă printre noi.Vindicativi, egocentrici, narcisici, empatie zero, deșeuri cu „model build in”, în cazul în care sunt lepădați,”contraatacă”.Îi vezi muyilâ nu du-și femeile, schingiuindu-si copiii, lătrând toată ziua fara motiv, defecți considerând faptul că sunt ocoliți, drept „putere”.Fraiereală cad în c-r la păunismele lor și și-o fură dup-aia big time. În cazul lor sunt de acord cu asistența medicală obligatorie și eugenia.

  5. Telefon tâmpit”mutilându-si femeile” în loc de cretinitatea AI.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.