Caz șocant: Mamă și fiu găsiți în putrefacție

O femeie în vârstă de 88 de ani şi un bărbat, de 57 de ani, mamă şi fiu, au fost descoperiţi decedaţi, într-un apartament de pe strada Aleea Carpaţi din Târgu Mureş, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 16,10, Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din cartierul Aleea Carpaţi s-ar afla două persoane decedate. La locaţia indicată în apel au fost dirijaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, pentru efectuarea activităţilor specifice de cercetare la faţa locului. Poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat de 57 de ani şi a unei femei de 88 de ani. Personalul medical dirijat la faţa locului a constatat că aceştia nu mai prezentau semne vitale, trupurile celor doi fiind transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor de deces”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Trupurile celor doi erau în stare de putrefacție, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. După rețeta americană,..Ciolacu, Ciucă, Johannisi .RESPONSABILI..

  2. Uite ca si la TG Mures este ceva putred, la fel ca la aia din Danemarca.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.