Ce ar fi declanșat boala Prințesei Kate

Kate Middleton a transmis întregii lumi faptul că a fost diagnosticată cu o boala grea, cancer, boala secolului, și face chimioterapie. În timpul anunțului, Prințul William nu a fost lângă ea, ceea ce a dat  naștere unor speculații.

La începutul anului a avut o intervenție chirurgicală, iar în urma testelor postoperatorii s-a descoperit că are cancer.

Prințul William a fost criticat de internauți că nu i-a fost aproape soției sale în timp ce a anunțat lumea de cele întâmplate.

Apropiații susțin  însă că nu avea nevoie de nimeni alături și că Prințul William a susținut-o mereu

„Era ea, ca femeie puternică ce oferă un mesaj la fel de puternic către națiune. Nu avea nevoie de nimeni să stea alături de ea.
Prințul William o susținea pe soția lui, dar și familia, din spate! O declarație scrisă ar fi fost, poate, prea șocantă.
Era vorba despre oamenii care o vedeau. Ea trebuia să îi liniștească și să arate că este pozitivă. Știind că erau știri care aveau să șocheze oamenii, ea a vrut să o facă cât mai plin de compasiune posibil”, susțin apropiații lui Kate Middleton.

Factorul care ar fi declanșat boala, un șoc sau o sarcină 

„Ceva foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine. Era în spital, în operația programată, dar ceva a mers foarte prost. S-a descoperit fie o sarcină, fie a avut o hemoragie neașteptată, care a îngrijorat puternic.

Situația a escaladat în cazul lui Kate Middleton, inclusiv pe partea psihologică, ar fi avut o cădere psihică, pe fondul presupusei aventuri a soțului ei cu Lady Rose Hanbury, în vârstă de 40 de ani”, a spus un parapsiholog.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

17 Comentarii

 1. N. 9 ianuarie 1982 (42 de ani). Repet ce am scris când au anunțat boala! Femeia nu neapărat că e soția urmașului reginei, din datele personale arata că e obligata sa trăiască și să respecte parteneriatul, doar că, partenerul nu prezintă respectul partenerei în orice. Are 42 ani, dar în jurul vârstei de 38 ani, cu 4 ani în urmă, era să rămână singură printr-o separare totala acceptând cam forțat că partenerul sa fie liber de obligații familiale, ceea ce, mai bine adio decât cu „boul în camera sau pat”, urmașul are aceleași metehne ca taica-su, încât, exista posibilitatea că, femeia să fie zguduita puternic la 45 ani, daca nu deja e chinul trăit din plin. E însingurată sufletește, nu e alaturi partenerul și nici restul familiei apropiate din afini, e mai periculos pentru sănătate să fii marginalizat de apropiați decât un accident fatal. Femeia nu a reuși să fuste decât din interdicții și nu a avut timp să învețe lecția din familia regală, nu a fost protejată de nimeni! E posibil că boala sa o fi captat în jurul vârstei de 38 ani, tot în urma unui chiuretaj fortat de împrejurări și nu se da publicității pentru a nu scoate la prim plan manevrele prințului, se vrea că viitorul rege sa fie curat că lacrima că imagine publica ascunzându-i-se multe porcarii și măgarii personale. Sper că nu ați uitat ce atitudine avea taica-su fata de mama copiilor lui! Oricum, își va reveni, viața alături de print e in salturi, crize și valuri mai mult negative decât pozitive.

 2. Ar fi putut fi orice, numai vaxcinul sigur nu 🤣
  Sa o vedem mai intai pe viu, ce spune ea cu gurita ei, ca pana atunci putem crede orice despre ea, nu neaparat ceea ce ne spun ei sa credem.

 3. @Poate…,

  Foamea de bani, a celor ce au intepat turma.
  Dumnezeu sa o ajute, daca chiar are ceea ce spune.

 4. Povesti cu pitici și zâne. E doar o „broodmare” așa cum a fost și amărâta de soacră-sa.Femeie puternică, mesaj tralala-aiurea-n tramvai, dacă ar fi putut, ar fi zbughit-o că din pușcă din viesparul ăla nenorocit.Probabil că va fi”navalnâificată”.Cam așa se joacă la nivelul ăsta.

 5. Ce vremuri! Ce ti-e si cu climat change asta!Nici adenocromul nu mai este ce era.Probabil de la ce mănâncă…producatorii. Lăsând gluma amară de o parte, nici reptilele nu pot înfrânge Legile Naturii, careia unii ii zic Univers, Dumnezeu, Biblioteca…

 6. Printul Williams nu putea fi alaturi de printesa in video-ul cu anuntul intrucat respectivul video e facut cu IA, si ar fi fost mult mai greu cu doua persoane in loc de una. Erorile grosolane nu ar fi putut fi evitate.
  Dar multi si-au dat seama si asa.

 7. @ Mihnea stie de ce , dar sta pitit caci ii e frica de subit !!!

 8. Parapsihologului ăla e un ordinar și voi de la Cotidianul sunteți și mai și. Singurul ziarist cinstit dintre voi e Mirel Curea care a spus că n-au ce face pentru că trebuie să dea salarii. Nistorescu, marele moralist, îi zice ziar de opinie, dreptul la opinie și altele. Ticăloșilor.

 9. @Gheo,sa puna poza si cu printul Harry alaturi de cea a lu’ James Hewitt cand era mai tanar si era instructorul de calarie al printesei Diana!

 10. Dacă am ajuns să cităm și să ne luăm ce zice parapsihologul e clar că viitorul sună prost. Cât despre discuți în formă continuată pe problemele de sănătate ale cuiva, cu detalii fespre o intervenție chirurgicală este regretabil.

 11. Tin sa precizez ca boala de cancer nu se indatoreaza vaccinurilor sigure si eficiente care ne permit sa iesim la o cafea in curte la palat cu prietenii din familiile regale inclusiv Game of Tronuriles.

 12. Ma doare in cardan de acesti impostori care au distrus planeta in ultimii 500 de ani ROSCOVANII ENGLEZOI

 13. Gheo, Scut Rosu Bauer e tatal si…altceva , ca asa e la ei din Antichitate incoace, al Reginei Vicrotia.De atunci s au metisat.Si Mihai fara de țară românească tot din ei s a tras.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.