O mizerie. Ce aud tinerii din gura Danei Budeanu

Dana Budeanu, devenită un soi de consultant pentru unele televiziuni, clientă fidelă a tabloidelor și numai bună să-l intervieveze pe premierul României Marcel Ciolacu, pare să nu se dea în lături de la nimic. Budeanu a făcut o pledoarie publică pentru sexul oral pentru menținerea unui cuplu, declarația sa fiind preluată de tabloidul Click. cu titlul Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu fac sex oral: „Dacă nu tu…”

„Ăștia care nu fac că se respectă și se iubesc… Știi ce se întâmplă? Că ei au ajuns să se iubească atât de mult, că nici nu mai contează mă. 

Da? Hmmm… Întrebarea e următoarea: Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”, a fost „dilema” lui Budeanu.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

32 de Comentarii

 1. Intelegem ca are o pasiune pentru proba orala. Cand n-ai alte calitati feminine si te strambi si schimosesti mai rau ca CTP-ul atunci e greu sa atragi un barbat. Pentru ca barbatii nu apreciaza femeia taur! Si nu ma refer la zodie.

 2. Urât gen de femela tembela! Urata ca omida. O mizerie cruntă. O aparenta neghioaba plina de antipatie, o fitilista josnica, aroganta, gata oricand sa produca scandal. Din gura-i lugubra a guresei Budeanu, numai suvoaie de cuvinte scabroase. Vazand-o, te gandesti la o fosa abisala ce raspandeste aer fetid. Plina de ea, imbatata de ea, aberanta toarsa dana nu-si cantareste faptele. O buruiana ca oricare, care se crede o floare.

 3. O parsiva gretoasa plina de ifose si mai rau cum unii casca gura stau la palavrele ei abjecte , infecte la televizor . Pacat ca un priministru- Ciolacu a ajuns sa se complaca moral cu o matrakuka promovata de televiziuni de panarama si minciuni groase ! Ce natie , ce porcarii !

 4. De unde pana când a ajuns Dana Buda sa fie influencer? De aia se aruncă adolescenții de la inaltime! Vad astfel de „virgine” la tv! Eu le-aș pune ja zidul de la Târgoviște!

 5. Si este una pe aici, perversă-n toate cele. Ca cățeaua! Ea este ciumata, necivilizata. Mitocana oglinjoara, cine este cea mai scarnava din tara? Infatuata Dana Mârlana! Ea, uscatureaua, jarteaua, talhareaua, surceaua!

 6. Adicătelea tinerii erau frumoși și liberi când strigau alături de părinți „muiepesede”. Iar acum când li se traduce din suedeză i-a lovit pudibonderia.
  Of și vai. Acum nu mai vrem spitale, ne mulțumim și cu niște catedrale.

 7. O femeie hotarata, care in momentele de cumpana ale carierei a stiut ce are de facut.
  De altfel si numele de familie e sugestiv.

 8. Scuze , dar este absolut scabroasa aceasta muierusca cu mă și bă la 5 secunde si cu cugetarile ei de experta la suptul pixului . Cu ifosele ei de telectuala libertina (vai de capul ei !) , mai ramane sa ne explice cum se pisha si se kk . Si asta pt ca niste retardati râd scremut la prostiile muierustii doar ca sa para si ei interesanti si cunoscatori ai celor lumesti . Cine oare ne-o baga ca pe supozitor ? Oana Zavoranu e o lady față de Dana Buda !

 9. Budeanca este mai cultivata si mai inteligenta decat toti cei care se screm sa o injure luati impreuna. Da-le in freze, fato!

 10. dincolo de exprimarea neconventionala
  este de vorba de „libera alegere” …..

  ” Toți prietenii tăi(sau hai să spunem marea lor majoritate) sunt de fapt uzurpatori, gata oricând să-ți înfigă cuțitul pe la spate. Rudele – cu excepția părinților – la fel. ”

  (părinții sunt exceptia -nu poti sa ti-i alegi)

 11. Nici mediocritate nu-i poti spune. O mediocritate mai face umbra pamantului, pe cand o nulitate ca asta nu e bună nici de sapun, darămite de perpelit pe sticlele unei latrine. Cum s-ar numi operele literare dacă autoarea ar fi cumplita Mata hala Hari Budeanu, necontaminata de logică si bun-simț? „Amintiri din coterie”, „Conceptul din spelunca”, „Scufita Sură”, „O scursoare pierdută”, „Ultima noapte de orgasm, intaia noapte de supt”, „Pe aripile desfrâului” Etc.

 12. COTIDIANUL, ati terminat subiectele? Asta e articol de prima pagina, luni dimineata, cu ce mai preia revista CLICK de pe internet?! Sunteti ziarul Mitropoliei si v-ati amintit ca suntem in postul Craciunului?!

 13. Cine e Dana Budeanu ?
  Evident, o nef***tă la care se uită niște nef***ți !
  Ea se „descarcă” pe micile ecrane.
  Ei, înjurând-o pe forum…măRog…😜

 14. ‘ Croitoreasa Guțilă ‘, ups, stai că habar n-are despre așa ceva, promovează ‘benevol’ PSD, a nu se uita că fostul ei soț deținea, la un moment dat, o publicație mondenă de cancan, ea face unul politic care incumbă mișcarea propusă de dansul cu aceiași denumire.

 15. Cel mai amuzant este că mahalagioaica isterică pare ultrasupermega ne…tută, cred că e cea mai ne…tută femeie din România, dacă nu chiar cea mai ne…tută femeie din lume. Cu toate acestea, ea se crede expertă în fericirea în cuplu, deşi se vede pe ea cât este de fericită. Din partea mea, poate să facă ce doreşte cu gura şi cu orice altceva, dacă rezultatele sunt cele de acum… Ţeapă! Ghinion! Nasol!

 16. Din păcate acesta este nivelul la care prestează presa și televiziunea , personajul care practică cu emfază libertinajul verbal și nu numai, nu ar fi măcănit pe nici un post tv serios și nici nu ar fi apărut pe vreo copertă de revistă. Dar, aici intervine un mare dar, presa și televiziunile livrează cam ce vrea omul, și pentru asta suntem de vină noi că le facem audiență și vizualizări etc.Da! Asta place la români! Circul, incultura, curvăsăria, prostia etc.

 17. D.B, o trompeta a la Voiculescu. Un fel de Badea in fusta.

 18. Cu cine, cum, cu ce – treaba celor din … .
  Nu poate „impune” cineva un standard minim, de jos.

 19. @ Sandu…Bre, tu scrii la ziar exact ce scrie un betiv pe peretii garilor de provincie…Mai dai si lectii Danei Budeanu.

 20. Scarbos specimen,si se crede om de televiziune…Dar democratia este democratie,si trebuie respectata,caci si pe litoral,uneori cand mergi la plaja,este plina de alge puturoase,s atunci ai posibilitatea de a renunta,dupa cum ai posibilitatea de a actiona telecomanda aparatulu tv.

 21. @piticul cracanat, „D.B, o trompeta a la Voiculescu.”

  – e in relatie de interes cu P.S.D aripa Firea,
  chestie de „libera alegere”.

 22. da examen oral cu Ciocarlanul ei,care-i baga si barfele sereiste

 23. Cine baga in seama o astfel de (editat)? Ce dracu vad unii la aceasta s(editat)?(editat).(editat).Limbaj de (editat), nu este in stare sa construiasca o fraza de coerenta si gandire normala. Cine-i canta in pene? Marele Ciolache si Denisa! Tot unii ca ea, de acelasi nivel si factura. Un personaj pe care bibilica, tupeul si oglinda nu o ajuta sa vada cine este. O plina de fumuri si minte la plezneala pe care si le etaleaza pe la tvul lui ciutacu, alt scamator, care, in goana dupa rating, umple sticla la prostime cu dalde asta seara de seara.

 24. Poate că, daca ajunge in politica, e deja specialista și nimic în afară de specializare, nu va face! Poate că sugerează politicienilor să facă un minister cu dedicație pentru ea! Oricum, specialitatea continua pe strainezia de unde scoate gras financiar. E profesionista, nu gluma dar se minte singura limitandu-se la ce este că om. Decenta femeii depășește imoralitatea multora din străinătate. Ce ziceți daca o veți vedea in politica din 2024? E unica șansă pentru aceasta mahalagioaica, individa pare că abia a absolvit 10 clase sau bacalaureatul dar nu că elev silitor, restul e specialitatea casei. Sincer și dur: creatura face parte din categoria gravă ASA NU din toate punctele de vedere și în orice domeniu! Atenție la manevrele din perioada următoare, posibil sa intre in „gloata” lgbtq și refulează nonstop dar cu voce gravă, e capabilă de orice rău grav pe imoralitate și destabilizare ca om, scuipa și după linge cu brio, canci lecție de viață învățată după atâția ani de viață.

 25. La comanda lansata „o bonba” sa atraga critici sau aprobari, sa se discute aprins da ba asa e, ba nu este ba.
  Campanie electorala mascata, tonul dat de Ciolacu for Prezident.
  Pana si lui Ciuca gheneral de 15stele, putin ii mai pasa cat de penibil este, cand vrea sa candideze, for Prezident.
  Ioahnnis n-a facut nimic cat era Presedinte.

 26. Sa admitem ca Dana e precum o terfelesc progresistii. Admițând,țin sa-i felicit pe neomarxistii zilelor blenoragice, acești frumoși nebuni ai zilelor numărate. Având un limbaj elevat, desprins din basmele pentru copii, lasa in urma lor o duhoare de coteț lgbtiqist pus la conservat, cu murăturile neputinței cu tot, ceea ce-i califica ca mari amatori de prostituție intelectuala și discurs de impotenți refuzați la export din cauza dimensiunii necorespunzătoare a obiectului creatiei. Cotidianul se descalifica cu un asemenea subiect. De, fiecarui postac i se oferă șansa, zilnic, sa se refuleze în modul pe care si-l dorește. E și acesta un avantaj al zilelor noastre și a perioadei pe care o traversam fără semafor sau marcaje destinate siguranței pietonului atent la toate nuanțele de culori ale mașinilor care gonesc pe șosele fără discernământ.

 27. N-aş pupa-o pe neagra asta în cerul gurii nici de ziua ei! Te uiţi ce căutătură de smintită are şi nu mai dormi trei zile. Ea însăşi este o perversiune!

 28. Bună seara! Dana Budeanu, o femeie
  zdruncinată! E de compatimit.
  Softul e dereglat si de erori.

 29. Cu așa frumusețe e necesar să fii mai deșteaptă.. Dacă nu..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.