Ce bormașină să folosești pentru proiectele de renovare a locuinței?

Înainte să începi renovarea în locuință, asigură-te că ai toate materialele și sculele de care ai nevoie pentru un astfel de proiect și pentru a acoperi toate activitățile necesare. În primul rând, ai o bormasina potrivită pentru tot ceea ce ai de făcut?

Acest echipament este aproape nelipsit din proiectele de construcții, renovări și reparații, fie că sunt efectuate la domiciliu, de către persoane fără experiență, fie că sunt executate de profesioniști.

Există o bormasina care să se potrivească în mai multe sarcini necesare renovării casei? Sigur că da! În acest articol vei afla cum te ajută bormasina să efectuezi lucrări diverse, mai ușoare sau mai grele, pentru a-ți pune la punct casa, dar vei vedea și câteva modele performante, ce pot fi utilizate în acest scop.

În ce lucrări de renovare se folosește bormasina?

Bormașina a devenit unul dintre echipamentele și sculele care sunt obligatorii într-o locuință sau gospodărie, pentru că poate fi utilizată într-o varietate de activități, cum ar fi:

  • găurirea pereților pentru montarea rafturilor, obiectelor de iluminat sau a tablourilor;
  • asamblarea sau dezasamblarea pieselor de mobilier, a țevilor sau a elementelor de fixare;
  • găurirea unor materiale dure, cum ar fi: metalul, lemnul sau chiar betonul, în funcție de puterea și de specificațiile bormașinii.

Prin puterea și eficiența unei bormașini, toate aceste sarcini sunt îndeplinite cu rapiditate, și fără prea mare efort din partea utilizatorului.

Bormașina potrivită pentru proiectele de renovare

Dacă nu ai o bormașină pentru a începe renovarea casei, acum este momentul să achiziționezi una, în funcție de sarcinile în care o vei utiliza. Iată ce modele de bormașini poți avea în vedere:

  • Mașina de găurit Graphite Energy+, 18V,  Li-Ion

Cu un motor fără perii și cu o putere de 18V, această mașină de găurit oferă performanțe excelente, eficiență și fiabilitate în proiectele de renovare. Echipamentul este prevăzut cu un sistem de variație continuă a vitezei și a direcției de rotație și cu un ambreiaj cu 16 trepte pentru ajustarea cuplului, oferind control și precizie la găurirea sau înșurubarea în diferite materiale și suprafețe.

  • Bormașina șurubelnița electrică Graphite, 250 W, viteza 0-1450rpm

Poți utiliza și această bormașină în proiectele de acasă, cum ar fi pentru înșurubarea sau găurirea în diverse materiale, inclusiv lemn, ceramică, plastic sau metal. Această bormașină electrică are două trepte de viteză: 0-400 rpm în prima treaptă și 0-1450 rpm în a doua treaptă, fiind o bormașină versatilă, ce poate fi ajustată la diferite nevoi ale proiectului de renovare.

  • Mașina de găurit/înșurubat Graphite, Energy+, Li-Ion, cu suport detașabil de 10 mm,  adaptor unghiular și adaptor de colț, fără acumulator

Cu o gamă de prindere de la 0.8 la 10 mm, această bormasina este perfectă pentru o varietate de activități, printre care în cele de înșurubare sau găurire în lemn, metal, ceramică sau materiale plastice. Forma ergonomică a mânerului și designul compact permit utilizarea în deplin confort inclusiv în condiții mai dificile. Totodată, accesoriile incluse o fac să fie un echipament versatil, ce se pretează în diferite sarcini, mai solicitante sau mai ușoare, chiar și în locuri greu accesibile.

  • Set mașină de găurit Verto cu 2 acumulatori 20V, Li-Ion, 1,5 Ah + lanternă

Poți lua în calcul și acest set de găurit pentru proiectele de acasă. Mașina are o baterie de 20 V Li-Ion și un interval de viteze care îi permit să fie utilizată într-o varietate de sarcini, inclusiv de înșurubare sau găurire în lemn, metal și alte materiale. În plus, este echipată și cu un LED integrat, care iluminează spațiul de lucru.

De ce este important să alegi o bormașina adecvată pentru renovarea locuinței

Alegerea unei bormasini adecvate proiectelor de renovare de la domiciliu este foarte importantă pentru o muncă eficientă, precisă și în condiții de siguranță. Cel mai bine este să alegi o bormasina care să se preteze în cât mai multe dintre activități, adică să fie versatilă, pentru a accelera munca și a obține rezultate de calitate. Sunt indicate aparatele care pot găuri diverse obiecte sau tipuri de materiale: pereți exteriori sau interiori, plăci de gips-carton, lemn, metal, faianță, beton, plastic.

Utilizarea unei bormasini inadecvate pentru proiectul tău poate crește riscul de accidente sau vătămări. O unealtă potrivită înseamnă că este ușor de manevrat, chiar și pentru persoanele fără experiență, minimizând astfel riscul de rănire. Totodată, ea are o putere adecvată nevoilor specifice ale proiectului casnic și caracteristici de siguranță.

Alege o bormașina performantă și versatilă de la Fixero.com.ro!

Pe Fixero.com.ro, te așteaptă o gama variata de: mașini de găurit și înșurubat, șurubelnițe cu impact și șurubelnițe cu acumulator, din care poți alege modelul potrivit nevoilor tale, de la branduri precum: Graphite, Neo Tools sau Verto.

Alege produsele Fixero.com.ro pentru lucrări de calitate și durabile, pe care le efectuezi rapid și în deplin confort. În plus, aceste produse au un excelent raport-calitate preț, ceea ce le face să fie și mai indicate în proiectele de renovare, când economiile la buget sunt de dorit în orice familie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Daca vrei sa Renovezi Casa , cumpara o Mashina de Gaurit Bosh ! Sau ciocan repertocutor ! Cu Ciocanul Repertocutor Darami Casa ! Darami Ziduri de Beton !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.