Ce caută Ciolacu în Turcia

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, că va efectua săptămâna viitoare o vizită în Turcia în cadrul căreia, în baza Parteneriatului strategic dintre cele două state, ar urma să se desfăşoare şi o şedinţă comună a Guvernelor de la Bucureşti şi Ankara.

„Pe 21 mai, la invitaţia domnului preşedinte Erdogan. (…) România şi Turcia au un Parteneriat strategic. În orice Parteneriat strategic există o componentă de şedinţe comune de Guvern. Mai mult, Turcia este partenerul comercial cel mai important non UE. Sunt ferm convins, cu ocazia acestei vizite, după foarte mult timp de când avem Parteneriatul strategic cu Turcia, vom avea şi prima şedinţă de Guvern”, a declarat Ciolacu, întrebat, într-o conferinţă de presă la Constanţa, despre vizita pe care urmează să o efectueze în Turcia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

11 Comentarii

 1. S-a dus sa protesteze pentru biserica ortodoxa transformata de sultan in moschee. Mare patriot acest Ciolacu!

 2. Bravo boss,trebuie întărite relațile cu Turcia, macar sa avem un prieten la marea neagră!…
  Pe Mutul zdei nu-l primește sultanul!…și foarte bine face,ce să discute cu un băț de floarea soarelui…

 3. @ Rammstein – ai perfecta dreptate .

  Uite-acusi , acusi , acusi
  La grantitza vor veni rusi ….

 4. …raspuns extrem de simplu: pesches!…v-am pus-o pe moldoveanca la capitala, tramvaie, trolee, spagelee, ce-mi iese?…tigan dupa mangla, nimic altceva…

 5. Se plimba si el pe banii nostri cat mai are timp,ca oricum pe unde s-au dus numai pui de pupaza au adus.Adica nimic.

 6. Im două rânduri ONU a cerut fostelor puteri coloniale să își ceară scuze pentru tratamentul aplicat popoarelor din colonii, dar se pare că secretarul general al ONU nu e prea tare la istorie, pentru că ar fi trebuit să ceară Turciei să se scuze față de Grecia Bulgaria și România pe care le-a jecmănit 400 de ani și , poate chiar, să ne restituie sacii cu aur luați de otomani sub formă de biruri de-a lungul timpului. Turcia nu s-a scuzat nici față de armeni, pe care i-a trimis în Mesopotamia la începutul secolului 20, episod descris de Franz Werfel in cartea „ $0 de zile pe Musadag„ americanii, canadienii, australienii nu s-au scuzat pentru genocidul comis împotriva populațiilor băștinașe din țările respective. Amintiți-vă de filmele cu cowboys și indieni pe care le vedeam cu ani în urmă. Pe atunci credeam că indienii erau băieții răi. M.Grancea

 7. S-a dus sa-si caute o cadana dupa ce l-a parasit iubita. Turcoaicele e frumoase tare.

 8. ..e pe post de iscoada a licuriciului pentru o eventuala lovitura de stat..

 9. A uitat madam Sarmancur sa incheie niste contracte pentru tramvaie si l-a trimis pe Marcel.

 10. Ce caută, ca caută??!!
  În România nu mai găsești copite de cai morți..
  Dar poate vrea să se sacrifice în stil jen Brâncoveanu să intre în istorie 🤣🤣

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.