Ce crede Adrian Năstase că-l aşteaptă pe Băsescu

Adrian Năstase se implică în scandalul dezvăluirilor privind campania prezidențială, potrivit cărora şefii instituţiilor de forţă din România i-ar fi asigurat lui Traian Băsescu, în 2009, cel de-al doilea mandat de preşedinte.

Fostul premier crede că Traian Băsescu este responsabil de tot ce se întâmplă pentru că ar fi creat un sistem care a generat o adevărată reglare de conturi.

Băsescu a căzut el însuşi însă în acest sistem, crede Năstase.

„România e într-o bătălie cu reglări de conturi. O ţară fără lideri poate fi controlată uşor din exterior. E vina lui Traian Băsescu pentru că a creat acest sistem. Acum şi el cade în capcana acestui sistem.

Călin Popescu Tăriceanu are dreptate. România rămâne izolată canibalizându-şi liderii politici. Lucrurile nu se vor opri în curând. E şi o lipsă de inteligenţă a liderilor. În afară de Călin Popescu Tăriceanu nu se implică nimeni”, a spus Adrian Năstase, la România TV.

Adrian Năstase a reacționat și față de PSD, în urma numirii noului ministru al Justiției, după demisia lui Florin Iordache.

„Un Guvern are datoria să îşi construiască şi politica pe Justiţie nu să transfere această sarcină unei persoane, să o externalizeze unui ministru”, a mai spus Adrian Năstase.

Citeşte şi Dan Andronic, chemat la Comisia SRI

Recomanda
Paul Dumitrescu 3461 Articole
Author