Ce e în neregulă cu bocancii românești? Prea buni pentru armata Austriei…

Armata Austriei s-a lăudat că soldații vor avea bocanci noi, mai buni ca niciodată. Ministerul Apărării de la Viena nu a spus că bocancii sunt produși în țara noastră, o televiziune locală l-a dat însă de gol.

Autoritățile au spus că încălțămintea este cumpărată de la o firmă din Austria, care s-a ocupat de proiectare, notează Digi24. 

Primele perechi au ajuns la soldați chiar de Ziua Națională a Austriei, din mâinile ministrului Apărării.

Austriecii s-au revoltat că soldații țării vor fi încălțați cu bocanci produși în altă țară.

Purtătorul de cuvânt al Forțelor Armate austriece, Michael Bauer, a declarat că a existat o licitație la nivelul UE, dar nicio o companie nu ar fi produs bocancii la acest preț.

„Unii experți în încălțăminte de la noi critică faptul că noii bocanci ai Armatei Federale sunt produși în România. Puteți numi, vă rog, o companie care ar fi produs bocancii în această cantitate și la acest preț în Austria?”, a spus Michael Bauer.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

 1. GUvernul Romaniei, vedeți cum se păstrează o națiune unita? Voi nu sunteți în stare sa verificați la sânge contractul vânzării Petrom!
  Aaaa am uitat, contractul este pierdut de femeia de serviciu când a șters praful!

 2. Cu austriecii de rand si cu armata lor n-avem nimic.
  Le dam cu drag bocancii.
  Politicienilor lor in schimb, le dam cu drag… papucii!
  Fara talpi, ca doar suntem baieti finutzi 😉

 3. Pot sa.i refuze oricand daca nu le plac la bani mai putini,sa plece la facut instructie in saboti de lemn 🤣

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.