Ce fac politicienii ca să ne spălăm mai des pe dinți

Pentru că 63% dintre români nu se spală pe dinți și folosim de 4 ori mai puțin săpun decât vesticii, mai mulți parlamentari vor ca pentru unele produse de igienă destinate copiilor sau adulţilor să scadă  TVA de la 19%, cât este în prezent, la 9%.

Propunerea pentru scăderea TVA  vizează câteva produse de bază cum ai fi deodorantele, săpunurile, absorbantele, scutecele pentru copii și pentru adulți.

În expunerea de motive se menționează faptul că România este codașă în Europa în ceea ce privește igiena personală și că statisticile spun că folosim de 4 ori mai puțin săpun decât vesticii. Iar 63% dintre români nu se spală pe dinți, potrivit tvrinfo.ro.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Cu Pensie de 1100 de lei nu am mai fost din 2019 la Dentist ! Si am doua Mesele Sparte si un Dinte pe Jumătate .

  2. Miunciuni. Cum adica sa scada preturile ? Unde ati vazut voi vreodata ca preturile scad ? Preturile doar urca, nu scad niciodata !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.