Ce faci când întârzie avionul 3 ore? I-au lăsat pe străini cu gura căscată

Timpul trece greu când avionul întârzie, iar când e vorba de 3 ore  te pot salva uneori  imaginația și talentul.  O horă s-a încins direct în aeroportul din Catania, cam ca la festivalul de la care tocmai se întorceau.

Ansamblul Folcloric „Junii Braşovului” a participat la un spectacol, în Italia, împreună cu tineri de la Palatul Copiilor din Deva și au continuat momentul artistic atrăgând desigur atenția.

Momentul a fost bine primit de ”public”, surprins de ineditul situației

Momentul artistic spontan, 100% românesc, a fost filmat şi a strâns sute de aprecieri şi comentarii pe rețelele sociale.

Tinerii artiști care au promovat  într-un mod  atât de original folclorul românesc au reușit să îi uimească pe cei din aeroport, dar au fost și felicitați

”Bravo, copii!”, „Minunat, special, ROMÂNESC! Bravo, copii frumoși! 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

2 Comentarii

  1. Bravo lor, felicitari!
    P.S. Si in acest fel se construieste imaginea Romaniei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.