Ce ieftin scapă un criminal în România!

Doar 8 ani de închisoare după ce a fost judecat pentru omor. Un bărbat de 62 de ani din judeţul Galaţi, care avea de executat 8 ani de închisoare pentru omor, a fost depistat de poliţiştii gălăţeni şi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, informează luni IPJ.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri au depistat şi reţinut pe raza satului Fântâni, din comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi un bărbat cu vârsta de 62 de ani, domiciliat în această localitate, faţă de care Judecătoria Galaţi a emis la data de 06.11.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracţiunii de omor”, potrivit IPJ Galaţi.

Bărbatul depistat a fost condus şi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, în vederea executării pedepsei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. ce ieftin au scapat si scapa in continuare TRADATORII DE NEAM SI DE TARA. asta de 33 de ani! CRIMINALII GENOCIDARI AI ROMANILOR, DIN 2020, PE CARE NU-I TRAGE NIMENI LA RASPUNDERE PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI, PENTRU IMPRUMUTARE PENTRU CA EI SA FURE BANII SI SA NE DISTRUGA PE NOI SI UCIDEREA ROMANILOR IN SPITALE, ON FARA LOR SI PRIN OTRAVIREA CU SUBSTANTE DENUMITE FALS VACCIN, DIN CAUZA CARORA MOR ZILNIC ROMANII!

  2. @marin
    -avem pa unu,singurul:
    Codruț Șereș a fost condamnat definitiv la patru ani și opt luni de închisoare cu executare, pentru trădare prin transmitere de secrete, în 2015.

  3. La omor competenta de judecata in prima instanta o are tribunalul, nu judecătoria. de aceea, la omor mandatul de executare este emis de tribunal. Banuiesc ca e omor din culpa, adica probabil in urma unui accident. asa ar emite mandatul judecatoria. Daca e asa, 8 ani e o pedeapsa mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.