Ce învățături a primit Ciolacu la Muntele Athos

Aflat la Muntele Athos, într-o vizită neoficială, dar pentru prima oară de când este premier, Marcel Ciolacu mulțumește și vrea să fie reverențios pentru primirea și sfaturile  primite. Ciolacu a ales să își petreacă Boboteaza și Sf. Ion, care încheie ciclul sărbătorilor de iarnă, într-un mod cât se poate de religios.

”În primul rând doresc să vă mulţumesc pentru primire şi îmi menţin părerea că niciun păcătos nu merită o asemenea primire.

Cum spuneaţi, părinte stareţ, orice venire sau revenire e o binecuvântare şi o împlinire sufletească.

Sunt într-o vizită neoficială, împreună cu cei mai apropiaţi prieteni ai mei, şi vreau să mulţumesc în mod deosebit familiei pe care o cârmuiţi, care ne-au permis aceste puţine zile de a face parte din familia lor şi le mulţumesc şi în numele meu şi al prietenilor mei sfinţilor părinţi că ne-au permis să fim parte a acestei vieţi duhovniceşti.

Astăzi am fost şi la schitul românesc, unde părintele stareţ vorbea cât de mult dumneavoastră îi ajutaţi pe toţi părinţii români şi vreau în mod deosebit pentru acest lucru să vă mulţumesc.

Printre primele lucruri pe care mi le-aţi spus a fost: Marcel, niciodată să nu ieşi în spaţiul public şi să vorbeşti doar despre tine. Niciodată să nu spui ”Tu ai făcut, tu ai rezolvat”, fiindcă nu vei putea niciodată să rezolvi ceva singur”, a afirmat Ciolacu după ce stareţul mănăstirii a precizat că se află pentru prima oară în calitate de premier la Mănăstirea Vatopedou, relatează News.ro.

Citeste si ”Marea hoție spirituală” a lui Ciolacu de Bobotează?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

16 Comentarii

 1. Ciolacule,daca vrei să-ți ajute Dumnezeu nu mai merge la biserică cu fotografii dupe tine!

 2. adevarata credinta e discreta!De lupi in blana de oaie sunt pline bisericile

 3. Ce învățături a primit de la muntele Athos, una clădire fixa fara grai? Nimic concret, zicala din bătrâni „a plecat bou și revenit vaca” cu poze la laudatio false, dar turist urmaș al plavanului de lux.

 4. SA NU IEI IN DESERT NUMELE DOMNULUI! Adica sa nu fraieresti poporul ca esti de-al credintei si vrei sa le faci pe ale Domnului…dar tu sa faci pe alea placute de stricaciunea de la Bruxelles si poftele jefuitoarei Ursula von der Leyen, care are multi copii de sacrificat din chiar familia ei. Caci numai cu viata copiilor ei va plati jaful pe care il practica asupra oamenilor. Asadar, Marcel al nostru…ai grija cu cele sfinte, ca Dumnezeu vede si socoteste tot, ABSOLUT TOT!

 5. Limpede ne este !
  Planetei Mer🌈, ba chiar și întregii Căi a Laptelui DegreZat (1.5%).
  După ce s-a gudurat pe la Kiev, Bruxelles și peste BALTĂ (fără sa primească o șapcă), cioVrigaru nu renunță !
  Și vrea să MUTE DECISIV, cu popimea:
  LA 3_COCENI, măRog…🤮

 6. Învăţăturile adevărate se primesc numai de la călugării Mănăstirii Secu! Şi cea mai sfântă dintre învăţături, este competenţa teritorială a efectuării urmăririi penale de către DNA şi DIICOT. În Dubai, Israel şi Grecia poţi lua şpăgi fericit ca în sânul lui Abraham. Şi te poţi întâlni cu personaje, cu care la Bucureşti nu ar fi bine să o faci. Cine a făcut bişniţă cu BT în faţa Palatului Comunal din Buzău ştie bine că afacerile serioase nu se fac sub nasul procurorilor. De aceea unii sunt şmecheri şi liberi să meargă la Muntele Athos şi să prostească proştii, iar alţii sunt fraieri şi muncesc 10 ore pe zi să plătească pensii speciale.

 7. Auzi la covrigarul asta cu parul pus pe bigudiuri ca sa-i stea buclele frumos , a fost la Muntele Athos int-o vizita neoficiala ,dar cu fotografii si reporterii dupa el ca sa afle tot romanul cum si-a petrecut el si gasca lui de prieteni ,sarbatorile Bobotezei si al Sf. Ion. Cita falsitate si lipsa de respect pt. poporul roman poate sa aibe individul asta .De ce nu apar in presa si alte vizite private cu poze ale stimabilului , daca acum incearca sa ne minta ,ca asta ar fi fost o vizita privata ?

 8. Muntele Athos e în plin proces de degradare. Vânzoleală mare cu mulți neaveniți, pomenire a unui patriarh ecumenic megaeretic și creator de schisme( Bartolomeu) vloguri pe youtube, bani de la UE întru închiderea ochilor în privința ereziilor ecumenismului, bani, bani, bani. Cui îi trebuie un Athos becalizat și ciolacizat, mai nou?! Era locul ferit, retras, de puritate și intensitate a ortodoxiei. A devenit unul oarecare, turistic, o afacere. Mare păcat.

 9. Marcelino o sa aibă surpriza sa NU fie el președintele. N a reușit el Dragnea, care e cu 100 de clase peste și vine magraonul ăsta, sa fim sobri.

 10. Ciolacu a tradat romanii . Daca s-a dus la manastire Dumnezeu il va avea in vedere. Va pierde alegerile. A pupat la Kiev curru satanei .

 11. Bai, railor! La muntele Athos a mers Ciolacu si a inconjurat toate manastirile de acolo , in 4 labe , asa cum se obisnuieste in Romania, pentru iertarea pacatelor! Am auzit ca sfintii parinti de acolo i-au reamintit cele 7 porunci: ” sa nu furi , sa nu inseli, sa nu minti , sa nu ravnesti la bunul altuia, etc.”. Eu nu cred sa aiba vreun efect , dar poate, vrajala asta, sa tina in campania sa electorala! Oare?

 12. ‘ Penibil ‘, a mers până la Athos pentru a afla că ‘ lauda de sine nu miroase a bine ‘ ! ‘

 13. Doamne, mare ti-e gradina Ta! Nemernicul asta de Ciolacu crede ca daca se duce la Muntele Athos o sa-l binecuvanteze Dumnezeu pentru a ajunge presedintele Romania. Bai tradator netremnic, va veni vremea cand o sa platesti cu varf si indesat ticalosiile tale!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.