Ce l-a scos din sărite pe ministrul Rafila?

Este neclară situația numărului de paturi pentru arși. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost rugat să clarifice acest aspect. Întrebat de un jurnalist, acesta s-a pierdut însă cu firea.

”Dumneavoastră vreți o informație de la mine pe care nu pot să v-o dau în momentul de față, pentru că nu eu mă ocup de acest lucru. N-am… Mă scuzați…”.

Fusese întrebat câte paturi și structuri pentru mari arși are România în acest moment, dar și când  au fost acreditate cele  34 de paturi în cele 6 spitale, așa cum a  susținut  Ministerul Sănătății.

„Eu, personal, am fost ieri la Spitalul Floreasca, ulterior m-am dus în Centrul de mari arși. Vă vom pune la dispoziție și imaginile din acest centru de mari arși de la Floreasca și încet-încet le vom aduna pe toate pentru a vi le pune la dispoziție”, a răspuns Rafila.

Ulterior  ministrul a început  să citească  din lista cu cele 34 de paturi  care fusese transmisă zilele trecute și era publică.  El a adăugat că, până în anul 2025,  se vor mai construi  încă trei centre pentru arși.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Cand ei au ordine din afara sa tergiverseze orice progres ,si fura si se destrabaleaza si applica ordine le cu zel comunisti Ca parintii si bunicii lor ,ce veniti voi sa.i chestionati si sa.i deranjati cu intrebari neavenite si nesimtite pe VIP.URILE GRANDOMANE A TOT CONDUCATOARE din Romanistan???Asta.i nesimtire curata!Lasat.ii sa fure si sa distruga totul in liniste Ca doar Romania le apartine si noi santem in plus,vedeti cum aduc mana de lucru la bani putini,romanii nu mai trebuiesc nimanui nici macar occidentalilo.Ia auzi ce nesimtire la romanii astia ortodoxi ,sa ceara ei cont la Atotputernicii superiori instauratori ai Dictaturii Digitale?

 2. tunat si adunat Ciolacu…
  De asta au gonit oamenii destepti si harnici, ca sa ramanem cu toate nulitatile!

 3. ,,Ministrul Rafila acuzat de un soț încornorat că e un prădător sexual. „Mi-a lăsat gravidă nevasta!” ‘’
  https://www.bzi.ro/ministrul-rafila-acuzat-de-un-sot-incornorat-ca-e-un-pradator-sexual-mi-a-lasat-gravida-nevasta-4789129 Noi DETALII despre Don Juan Reptila : NU ESTE VACCINAT !
  El doar instiga la vaccinare pentru ca planul Kalergi de exterminare a 90 % din populatia lumii sa mearga mai departe. Dovada : daca era vaccinat nu ar fi lasat-o gravida pe blondina Fraierului, pentru ca un vaccinat devine steril in maxim doua saptamani de la vaccinare. Poate sa faca sex cu nevasta altuia, dar nu o poate lasa gravida pentru ca samanta lui este ,,expirata’’. Asadar, FRAIERUL trebuie sa fie multumit ca va avea un copil sanatos, de la un ministru care va fi spanzurat pentru Crime impotriva umanitatii.
  Daca Don Juan Reptila era vaccinat ar fi imbolnavit-o si pe blondina care la randul ei l-ar fi imbolnavit si pe FRAIER, si in maxim 5 ani o mierleau cu totii. FRAIERUL trebuie sa stie ca e o greseala sa te culci cu nevasta altuia, dar e PACAT sa nu o faci. De singuratatea femeii este vinovat barbatul si invers.
  Cele mai tandre amante sunt femeile maritate, va garantez. Casatoria este ca o cetate asediata : unii lupta ca sa intre, altii lupta ca sa iasa. Fraiere, fii fericit ca vei fi un tata in viata, nu un tata biologic mort ca Ministrul Reptila. Ei, parca ti-ai mai revenit !

 4. – cu o mamă ce naște pe treptele spitalului
  – cu o mamă ce moare în spital cu copilul in burtă
  – nu sunteți decât niște riminalii

 5. Tortionari nu sunt creatura ca om, e individul politic, creatura infecta si vulnerabila fara demnitate si onoare din politica, care face legi impotriva tarii si cetatenilor, e strict problema lor daca s-au incatat sa fie parsivi si hoti, mincinosi si escroci, ei isi pierd definitiv demnitatea si respectul. Astia sunt vinovatii total pentru absolut tot ce se intampla in Romania.

 6. Daca nici asta nu stii atunci de ce mai stai la minister? Rusine!

 7. pe mine ma scoate din sarite faptul ca mor oameni din cazua voastra si impinsi de voi din 2020 si nu raspundeti (inca) nici unul! dar vine vremea voastra criminalilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.