Ce mai fac politicienii pentru voturi

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, și secretarul general al partidului, Lucian Bode, au mers cu trenul la Braşov.

Îmbrăcați la costum, cei doi liberali s-au fotografiat atât pe peronul Gării de Nord, cât şi în timpul călătoriei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Mai trebuie sa faca prajituri ,sa tricoteze sau sa dea cu mopul . Ca Udrea acum ceva ani . Le doresc acelasi deznodamant .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.