Ce mesaj le-a transmis președintele liberalilor. Dacă nu e NATO…

Șefia NATO pare tot mai inaccesibilă pentru președintele Klaus Iohannis, dar nu-și pierde cumpătul.

Surse politice spun, pentru Antena 3 CNN, că Iohannis le-ar fi transmis liberalilor că el va obţine o funcţie la nivelul Uniunii Europene, indiferent de rezultatul negocierilor pentru funcţia de secretar general al NATO.

Șeful statului e flexibil, el are în vedere și alte funcții la nivel european.

La rândul lor, cele două formațiuni politice, PNL şi PSD, stau cu ochii ațintiți spre  poziţiile de la UE.

Vor să și le împartă  după ce va fi clar ce  izbutește preşedintele Iohannis.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Bună!
  de la președinte de țară la o funcție la UE? Nu ai avut si nu ai
  demnitatea unui presedinte de țară!

 2. Posibil că aflarea in Țară zilnic îl prăjește și îl macină!!!. Vrea să fie cât mai departe.. Alte pricini nu poti gasi.. A fost oare de folos conducerea lui..? Pentru români dorința lui de a pleca îi umilitoare..

 3. Voi care sunteți în țară și mergeți la vot, impingeti-le un șut în cur acestor lingăi, cerșetori de vot luxos pe câțiva ani! De ce sa fiți complice la karma plavanului care va apăsa in continuare pe Romania și cetățenii din tara? Un scuipat de la cetățenii demni și onorabili din Romania care nu accepta continuarea mizeriei in care scaldă tara acești vizibili infractori din politica românească.

 4. Vatican: A anunțat o conferință de presă „pentru a face dezvăluiri despre… extratereștrii și fenomenele supranaturale”!
  Sfântul Scaun a anunțat-o. Oficialii Vaticanului urmează să publice, de asemenea, documentația actualizată privind observațiile ATYA. Orientările actuale prezintă măsurile imediate care ar trebui luate atunci când se raportează un fenomen inexplicabil.

  Liniile directoare instruiesc, de asemenea, oficialii să „permită o anumită afișare publică a închinării sau devoțiunii” și să exprime o judecată cu privire la validitatea sau nu a fenomenului supranatural.

 5. Nu toți vânduții sunt menținuți de cumpărători conform înțelegerii! Asa că, Iohannis are mari șanse sa o muște! Credea ca metoda Lulutza merge si la el? Adica sa se retraga ceilalti si sa fie el singurul candidat? Ceva gen sa castige partida prin neprezentarea adversarilor? L-au trombonit si bine ar face dacă l-ar arunca și peste bord! Unul, autohton, care pare ca a scăpat nebelit, e Bassesko. Asa gândeam și de Nea Nelu. Si uite că dacă nu krapa in timp util, o încurcă și el.

 6. @4N: întreb: Sfântul scaun e persoana fizic, are gura a vorbească și ochi să vadă ce citește 😯?! Prea rapid înghițiți găluștele aruncate pentru confuzionari. Scaunul nu are cum sa fie sfânt chiar daca e uns cu mir.

 7. Acest criminal fara scrupule poate vinde toata Romania pentru o functie.Daca ma intrebati pe mine cred ca deja a vindut-o.

 8. Ți-ar sta cel mai bine la Rahova trădătorule, ție și la mulți din PSD PNL și USR

 9. Tradatorul asta accepta orice numai cu imunitate sa fie si bani multi de teama sa nu fie judecat pentru inalta tradare si sa ajunga la mititica, la brutarie la Jilava.

 10. „E flexibil” la luat ,nu ? Ca de dat … Nici datoria aia din chiriile ilegale nu a dat-o!Cred ca cea mai buna functie pentru el la UE ar trebui sa fie -purtator de cuvint.De cuvint, atentie, nu de cuvinte!

 11. ,, Scopul scuză mijloacele „, li se potrivește de minune partidelor,mai ales celor care ne manipulează cu liberalismul, niște șarlatani ce :”numai banul îl vânează și câștigul fără muncă „.
  Asta-i democrația, liberalismul și religia, puterea prin care toți se îmbogățesc fără justă cauză,dar legiferată, inatacabilă în justiție.

 12. Pres la liberali nu se mai poate intoarce,e legea Firii,dintr-un kkt nu poti face bici si sa si plezneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.