Crede că mărimea contează și la cruce

Un candidat la examenele naționale de anul acesta de la o școală din Salonic se bazează, ca mulți alții, pe ajutorul lui Dumnezeu ca să treacă bine de toate testele, scrie presa greacă. Totuși, în speranța că va atrage atenția zeității și mai mult asupra sa, tânărul a purtat o cruce uriașă, în loc de un mic medalion. El a spus: „Am citit tot anul. Nu te poți baza nici pe una, nici pe alta, ai nevoie și de ajutorul lui Dumnezeu“.

Când, însă, a fost întrebat de ce a ales o cruce atât de mare, tânărul a răspuns că „mărimea contează evident”.

sursa foto https://www.ethnos.gr

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Doamne apără și păzește, dar Tatăl și Fiul nu sunt zeități.

 2. Autor/oare a articoul Dumnezeu nu-i o zeitate este Creatorul Universului, s-ar putea sa nu aiba nimic din chipul uman si imaginatia unora ca-i un mos batran. Mai mult nu stim daca este un El sau o Ea …simbolistica simpla este ca mama e Pamantul/Gaia/Gaea si tatal Cerul…Chiar daca deus sau Dumn=domn+zeu este doar o transpunere europeana. In ebraica este El-elohim. dar autorii Bibliei spun ca numele Lui ese necunoscu, are 72 de litere, stc.
  Superstitie sau nu:” credindta poate muta muntii” a spus Iisus. Deci ridiculizand, va demonstrati lipsa de credinta, nu-i nimic rau sa fii ateu, dar nu-i frumos sa-i ridiculizati pe tinerii care au o credinta.

  PS pe vremea mea…m-am bazat pe cat am invatat, examenul tinea cinci zile mate si romana scris si oral si istorie oral, pusa inaitea celorlate pt CA COANA examinatoare pleca la Moscova…

 3. Fiecare cu pasarica/crucea/damblaua lui.
  [Kktku M0tZ: lingau putinofil spasit]

 4. La cit de (editat) pare, cred ca nici Crucea de pe Caraiman atirnata la git nu i-ar folosi la mare lucru !

 5. Crucea aluia de la gat e numai buna sa montezi in ea o camera cu care sa filmezi subiectele si un sistem de emisie-receptie cu care unul mai destept de afara sa-ti spuna ce raspunsuri sa scrii, sau sa auda ce te intreaba profesorul la oral si sa-ti spuna in casca din ureche ce sa raspunzi.
  Ca Iohannis cand il intreba Ponta la TV……[Rumburak]

 6. Sunt si ochelari cu camera de filmat pe mijloc am văzut la Selgros .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.