Ce puteți face de Ziua Națională. Ofertă irezistibilă

Sibienii și turiștii care încă nu au planuri pentru minivacanța de 1 Decembrie au o opțiune deosebită. 
De Ziua Națională, locomotiva cu abur va circula pe Valea Hârtibaciului, alături de mai multe vagoane încălzite. În minivacanța de 1 Decembrie mocănița va circula de trei ori pe zi, cu plecare din Cornățel.
„Vă așteptăm în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie la o plimbare cu mocănița sibiană pe Valea Hârtibaciului, cu locomotivă cu abur și vagoane încălzite, cu vin fiert și bunătăți locale și cu trei curse pe zi, la orele 10:30, 12:30 și 14:30, cu plecare din gara Cornățel. Pont pentru fotografi – aburul locomotivei e mult mai dramatic la temperaturi joase”, transmit reprezentanții Asociației Prietenii Mocăniței.
Biletele se pot rezerva online.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Păi , mă gîndesc că un pic de căldurică poți face, căci vine frigul.. iar de nu ai decît drapele tricolore…ai cam Editat bre..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.