Ce să porți de Revelion 2024 ca să fii iubit și bogat

Se apropie deja Anul Nou! Este timpul să te gândești cum și în ce mod îl vei întâlni. Anul 2024 va trece sub semnul Dragonului de Lemn Verde. Se crede că această creatură mitică aduce prosperitate oamenilor. Ce poți face pentru a-l mulțumi și a-l inspira? Care culoare va atrage norocul și bogăția și ce culoare va atrage dragostea? Răspund la aceste întrebări un astrolog și un numerolog.

Astrologul Anna Borovskikh este sigură că vine vremea schimbării și a eforturilor de succes. Și Dragonul va fi favorabil celor care îl întâlnesc cu demnitate. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți cu atenție o imagine pentru Revelion.

— Dragonul va aprecia luminozitatea și strălucirea combinate cu culori bogate, materiale bogate și decorațiuni fastuoase atât în ​​imaginea sa, cât și în interiorul de Anul Nou! Cele mai recomandate culori sunt auriu, roșu, verde, alb, argintiu și violet. O combinație de aur cu nuanțe de roșu sau verde va avea succes, sfătuiește astrologul.

Totuși, nu adăugați în lookul vostru accesorii cu modele de piele de șarpe sau de dragon sau aripi (chiar drăguțe, precum cele ale unei zâne). Evită machiajul agresiv și unghiile lungi care seamănă cu ghearele.

— Acordați o atenție deosebită machiajului. Creează o piele strălucitoare cu iluminator! Alege accentul principal: ochii sau buzele pentru a evita exagerarea. Tendința anului este rujul roșu. Dacă buzele roșii nu sunt opțiunea ta, atunci creează ochi strălucitori, adaugă sclipici, sclipici sau strasuri, a adăugat Anna Borovskikh.

Pe de altă parte, numerologul Ksenia Ermakova ne amintește că Anul Dragonului conform calendarului chinez nu începe la 1 ianuarie, ci doar în februarie. Prin urmare, este mai bine să lăsați culoarea verde pentru mai târziu. Este mai bine să alegeți portocaliu, auriu, nisipiu, teracotă, coral sau alb.

Cei care doresc succes în muncă pot purta negru. Însăși filozofia lui este despre bani și statut.

Cei care vor să atragă dragostea în viața lor, este mai bine să aleagă o ținută în culori bej sau nud, spune numerologul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. sa te imbraci ca o paparuda,parerea mea,ai noroc tot anu si belsug

  2. Anul DRAGONULUI INCEPE in 10 FEBRUARIE 2024. Revelionul in EUROPA e pe 31/1 ianuarie ati intrat deja in vria chinezeasca? REVENITI-VA
    peste 40 de zile va puteti gandi la DRAGON si atunci aveti timp pt ca se serbeaza in aprox. 15 zile.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.