Ce se întâmplă cu Ianis după despărțirea de Alaves

Ianis Hagi

Victor Becali, agentul lui Ianis Hagi, a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi, al cărui împrumut la Deportivo Alaves expiră la finalul sezonului. 

Impresarul spune că internaționalul român va reveni la Rangers după ce îi expiră împrumutul la Alaves.

„Situația lui Ianis într-un fel e clară: se întoarce la echipa lui.

El este împrumutat, se întoarce la echipa lui. (n.r. despre Galatasaray) Poate să fie ceva adevăr, habar nu am, dar nu a existat an în care să nu se scrie despre Ianis la Galatasaray”, a declarat Victor Becali, potrivit Sport.ro.

Hagi jr. a bifat 22 de apariții în tricoul bascilor, pentru care a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă. Românul a prins tot mai puține minute în campionatul Spaniei, deși atât el, cât și alți analiști spuneau că este o competiție care i se potrivește.

După ultima acțiune a naționalei, Edi Iordănescu spunea că Ianis Hagi și alți jucători au nevoie de mai multe minute la echipele de club înaintea EURO 2024.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Ianis e atat de bun de Nationala,incat Edi Iordanescu poate sa-l tina pe langa el…

  2. Și-a scos mâinile din buzunare băgate până la coate? A conspectat codul bunelor maniere? Degeaba ai talent daca nu ai bună creștere! Mai pune mana pe o carte!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.