Ce se întâmplă cu Yahoo Mail?

Utilizatorii din toată lumea se plîng că aplicaţia  mobile Yahoo Mail  are probleme. Nu a funcționat ore întregi sau poate chiar mai mult pentru mulți dintre utilizatori.

Nu a funcţionat nici pe Android, nici pe iOS.

S-ar părea că în versiunea iOS a aplicaţiei lucrurile au revenit la normal, însă în continuare aplicaţia pentru Android nu se deschide.

Yahoo a luat la cunoștință și lucrează să remedieze problema. Se pare că un bug destul de serios a afectat versiunea mobile a aplicaţiei.

S-a sesizat oficial

Pe X (Twitter) reprezentanţii companiei au scris că „echipa noastră lucrează din greu pentru a rezolva problema”.

Utilizatorii au crezut că problema ar fi din cauza  update-ului. Au dezinstalat şi reinstalat de câteva ori Yahoo Mail, dar problema a persistat. Căutând pe Google au aflat că, de fapt, este o problemă este una generală.

Pentru mulți problema s-a rezolvat

Problema s-ar fi rezolvată, Yahoo Mail funcţionează normal pe device-urile cu Android.

Pentru cei care au încă probleme reîncercaţi o dezinstalare şi reinstalare a aplicaţiei.

Puteți actualiza aplicația din App Store, pentru utilizatorii de iPhone, respectiv Google Play, dacă folosești un telefon Android. Dacă cumva problemele persistă poți șterge datele / Cache-ul aplicației din setări.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Da, în zona europeana nu s-a deschis ieri App, nu puteai deschide telefonul prin App. Aseară târziu s-a deblocat. P.s. Nu știu exact termenul/cuvântul.

  2. nu mai folositi. toate aplicatiile sunt mijloace de monitorizare….folositi telefoane cat mai simple si tneti-le cat mai departe de voi.

  3. Multumesc frumos! De doua zile nu mergea Yahoo pe mobil. Am facut asa cum ati propus si acum merge!

  4. He he, taica ! Sintem deja in al treilea Razboi Mondial, asta-i „sectiunea Telecomunicatii” … sa vedeti cind or sa inceapa sa va cada satelitii in gradina ! … Eu unul am investit in porumbei calatori, versiunea cu tam-tam-uri sau cea cu focuri pe dealuri mi s-au parut cam depasite si nesigure … desi, pe foamea asta, si solutia cu porumbeii e riscanta, pleaca „mesajul” si e mincat pe drum …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.