Ce-şi doreşte Jennifer Aniston de la o relaţie

Actriţa a dezvăluit în paginile revistei Glamour o listă de calităţi pentru a începe o relaţie „egalitate, generozitate şi o relaţie uimitoare”, e ceea ce-şi doreşte blonda, potrivit dailymail.co.uk, informează realitatea.net.

Nu aş putea să am o relaţie fără „egalitate, integritate, spirit, bunătate şi umor”, spune actriţa care promovează o campanie împotriva cancerului.

Actriţa în vârstă de 42 de ani, care se întâlneşte cu scenaristul şi actorul Justin Theroux, arată foarte bine alături de Demi Moore şi Alicia Keys pe coperta celui mai recent număr al revistei Glamour.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.