Ce temperaturi vom avea joi şi vineri

Potrivit datelor ANM, joi, vremea se va încălzi, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade. Nebulozitatea se va accentua treptat începând din sud-vest şi temporar va ploua în toată ţara, dar pe arii mai restrânse în centru şi nord-est.

În regiunile sudice, îndeosebi în zona Munţilor Banatului şi a Carpaţilor Meridionali, cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 l/mp.

În Capitală, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Vineri, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul lunii noiembrie. Cerul va fi variabil în sud şi temporar noros în rest. Local va ploua, la începutul zilei în regiunile estice, iar spre seară şi noaptea în vest, nord-vest şi centru şi izolat în rest. Vântul va avea unele intensificări la munte, dar trecător şi în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 4 şi 14 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat în zonele joase, se va produce ceaţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.