Ce umilinţă, să-ţi ia faţa Emil Boc!

Umilinţă pentru liderii Coaliţiei de guvernare.

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană conduce în clasamentul încrederii, cu o cotă de 37%, urmat, curios, de Emil Boc, Victor Ponta, şi abia apoi Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Topul notorietăţii este deschis de Victor Ponta, de care au auzit 96,4% dintre cei chestionaţi, iar pe locul al doilea este Diana Şoşoacă (95%).

 

”Datele relevă că doi lideri care nu sunt implicaţi direct în viaţa politică naţională şi anume: secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, respectiv primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc conduc detaşat în clasamentul încrederii. Cei doi se menţin în vârful acestei ierarhii de peste jumătate de an, ceea ce scoate în evidenţă atât starea de nemulţumire, cât şi o anumită preferinţă consistentă a populaţiei României pentru repere politice neimplicate direct în conducerea ţării în acest moment. Pe de altă parte, nici liderii politici care conduc partidele de opoziţie nu reuşesc deocamdată să atingă niveluri foarte ridicate de încredere, iar în cazul liderului USR, nici de notoritate, chiar dacă e în uşoară creştere în comparaţie cu măsurători anterioare”, afirmă Remus Ştefureac, director INSCOP Research.

Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda agenţiei de presă News.ro. Datele au fost culese în perioada 20 – 25 mai 2024, prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eşantionului simplu, stratificat fiind de 1100 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupaţie) pentru populaţia neinstituţionalizată a României, cu vârsta de 18 ani şi peste. Metoda de cercetare este interviu prin intermediul chestionarului. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.95%, la un grad de încredere de 95%.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

17 Comentarii

 1. Ca sa poti chestiona 1100 de persoane trebuie sa suni 20000. 10000 nu raspund, 8900 injura, iar cei 1100 erau beti, drogati sau se plictiseau. Pentru un apel se pierd minim 30 de secunde (daca nu sunt masochisti sa asculte si injuraturile), iar pentru a raspunde la intrebari peste 5 minute. Rezulta o actiune de frecat menta vreo 15000 de minute, ceea ce inseamna peste 10 zile non stop cu un singur operator sau 5 zile (cat a durat sondajul) cu doi operatori.

  Concluzia: ori mincinosii au o armata de operatori, ori asa-zisul sondaj e o facatura electorala, iar raspandirea de stiri false trebuie sanctionata.

 2. Ziaristul omite sa spună ca Boc este cu multe clase peste acest măscărici buzoian. Imi este jena în fiecare zi cu acest PM analfabet. Face tara de ras. Dar la cati prostovani sunt pe aici….

 3. Atunci sa le dea Geoana salarii si pensii marite, ca Boc a taiat salariile la toti si a introdus impozitul pe pensii !

 4. Sondaj tiparit de securisti, vezi primele 3 locuri, toti nu sunt inscrisi candidati !!! Siguranta si stabilitate = Securitate !

 5. Probabil ca sondajul a fost facut in Ardeal, pe un esantion de romani cu memoria cam scurta …
  Eu nu am uitat ce „bine” ne-a facut Bitigul Borno (ca sa-l citez pe-un prieten arab) cat a fost la guvernare!
  Va mai aduceti aminte cum lucra el cu o lopata mai mare ca el ca sa dea zapada din jurul unui Q7 alb impotmolit pe Centura Capitalei? A fost fabulos!

 6. Manipulare, minciuni ca toate sondajele din ’90 încoace.
  Nu vă agitați că ve-ți vedea la vot!
  Lăutarul cântă așa cum cere cel care plătește.
  O vorbă din bătrâni,care este adevărată,spune ca un bordel să funcționeze bine trebui să schimbi curvele nu paturile!

 7. „Ce umilinţă …”

  Iar mizam pe limbaj de comentator de fotbal, joc de curtea scolii ?

 8. Eternă și actuală zicerea concluzie: “Proști, dar mulți”, relevată prin sondaje de cei încântați de catastrofa de ex prim ministru Boc, executant sluga supsă a lui ticăloșiilor lui Băsescu, iar ca primar aprobator și părtaș la toate actele anti românești inițiate și puse în practică de maghiarii șovini din Cluj Napoca, sau de Ungaria. Vezi Universitatea Ungariei din fostul hotel Melody.

 9. Doua lichele aflate in slujba altora, ca de altfel toti cei aflați pe aceasta lista a rușinii.
  Mari admiratori a ucrainienilor, teroristului NATO și lgbtiqamului UE.
  Suntem convinși ca sondajul s-a făcut cu angajații primăriei Cluj Napoca și cu cei ai trupelor NATO staționate in tara.
  PS. Cei doi au fost puși unul lângă celalalt ca Geoana sa-i lumineze poziția cu a sau bec cranian de ultima generație.

 10. Am văzut multe Mashini de Salvari pe Străzi si Mashini de Mascatzi ! Ce se întâmplă ? Bal Mascat ?

 11. faliment !
  salarii si pensii de kko , datorii si regres economic accelerat
  esti concediat JOE! (JOE = Ciolacu)
  😀

 12. Ha, ha! Pi min’ nu mă mai nghiră nimic! Adivăru’ adivarat-i că ș’ io am încredere că Boc, la un moment dat, să va faci băiet mari…

 13. Cum adicătelea prostănacul să aibă încredere 37%? Ciolacule ar trebui să-ți faci seppuku in direct din la o ora de vârf!

 14. Cine o fi făcut lista asta a ”increderii” ? O adunătură mediocră cu ifose de politicieni. De votat o să votez , am de ales între un border coolie și un motan, dar am găsit soluția. Motanul îl fac președinte (doarme mult și dă bine în poze), iar cățelul prim-ministru , e harnic și se ”agită” mult. In rest rămânem tot așa ni se propun ”liste” nu candidați care să merite votul.

 15. din toata „spuma” poate as alege Generalul=baiatul de la sfori=papusar , pe ala gras de la AUR care a urlat la Ursula .. pe aia care urla mereu ..Sosoaca? … ptr ca E.U. nu mai merita persoane fine si inactive ca Johannis(cum sunt toti presedintii E.U.) ci merita PUMNUL IN BOT si pusi la punct exemplar aceasta colonie nazista care ne-a tinut in afara peste 13 ani prin proxyies drogati si nazisti (Austria ,Olanda)!

 16. Cred ca ar trebui instituita o sindura regula cand se dau rezultatele unui SONDAJ ! Primul punct inainte de rezultate , sa fie : CINE A PLATIT SONDAJUL !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.