Ce zice că face Ciolacu dacă nu ajung pensiile din cauza grevei

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că, în cazul în care pensiile nu vor ajunge la destinaţie din cauza grevei generale de la Poşta Română, directorul acestei instituţii va pleca.

Prim-ministrul a fost întrebat dacă există şanse ca salariile angajaţilor de la Poşta Română să crească având în vedere greva generală a acestora.

„Am avut o discuţie cu domnul ministru şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul, eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română cred că domnul director va pleca”, a afirmat Ciolacu, la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

Angajaţi ai Companiei Naţionale Poşta Română din 30 de judeţe, membri ai Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), au intrat luni în grevă generală, principala revendicare fiind legată de salarizare.

„Acţiunea se desfăşoară cam în 30 de judeţe, dintr-o evaluare pe care am făcut-o la prima oră. Şi-au declarat dorinţa de a face grevă şi au semnat pentru grevă undeva în jur de 7.500 – 8.000 de persoane, angajaţi din Poşta Română, care sunt membrii sindicatului nostru. Fac specificaţia că nu acoperim toată ţara şi toate judeţele, dar suntem sindicatul reprezentativ. Acţiunea se va desfăşura până la identificarea unor soluţii care să rezolve principala revendicare a sindicatului la negocierea contractului, respectiv cea legată de salarizare”, a declarat, pentru AGERPRES, Ionel Oţelea, preşedintele SLPR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

15 Comentarii

 1. ca baga penziile pe card sau pe cip;
  bromura(cica se baga boromura in penzie,
  ca in Armata)
  tot pe cip intra.

 2. Singura solutie rezonabila este ca toate pensiile sa fie virate pe card.
  Cui nu-i convine, sa stea la coada la Casa de pensii, sa si-i ridice numerar.

 3. ORGANIZAȚI ÎN CADRUL CASEI DE PENSII UN SERVICIU DE DISTRIBUIREA PENSIILOR,FORFACȚAȚI CARDIZAREA-… ÎNCHIDEȚI POȘTA ORI O DAȚI LA ..GRECI!

 4. Am avut un preten care a murit dupa 3 luni dupa ce a intrat in penzie iar altul dupa 7 luni.
  Eu cred ca baga astia ceva in penzie…

 5. Baga pensia pe Card dar daca Banca este la 20 de kilometrii ce faci ? in Provincie Nu sunt Bănci ! Sunt Bănci la 100 de kilometrii !

 6. Și, dacă îl scuipă pe actualul, cel care va fi numit în funcție, nu va respecta ordinele politic și va face exact ce e normal? Iar manevre jegoase!

 7. „dacă nu ajung pensiile din cauza grevei”

  daca nu ajung banii depusi de Casa de Pensii la Posta Romana, se numeste abuz in serviciu, adica puscarie facuta la zi !

 8. Dacă pleacă directorul poștei, eventual pe o funcție mai frumoasă și mai bănoasă, sigur pensiile vor ajunge la timp. Ce logic gândește Ciolacu… Are mintea brici.

 9. Iar acolo unde postasii sunt in greva, dar (p)tolomacii nu vor pensiile pe card din cauza ca nu stiu pe ce tasta sa puna destu’, sa le trimita pensiile cu porumbeii……[Rumburak]

 10. @adio card
  Plata cu cardul tataie, la voi in sat nu s-a auzit de asa ceva? E cel mai comod si mai corect.
  POS obligatoriu la toti comerciantii: ai marfa de vanzare, pac POS si am terminat cu evaziunea

 11. La noi in Sat Nu este nici Lumina ! De unde Card ? Nu avem Televizor ! Suntem Pierduti in Romania ! Nu ai auzit la TVR ? De Pierduti in Romania ?

 12. „La noi in Sat Nu este nici Lumina !”

  Dar aveti telefon mobil, il incarcati de la motorul tractorului. Ce lipseste la voi si nu veti avea vreodata este mintea !

 13. Cica finul lui Petrov renunță la capitală! Jigodia hoață cu apartament penthaus in Mamaia făcut de la buget,a fost descoperit! Trăiască Piedone,romanul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.