(VIDEO)Ce zice Trump despre establishmentul american?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

16 Comentarii

 1. INCREDIBIL !!….printre cei peste 13.000 de MERCENARI straini din armata lui Zelenski,un numar de 784 MERCENARI sunt ROMANI din care 349 au murit impuscati in luptele cu rusii.
  Intreb si EU : oare cine i-a trimis in Ucraina lui Zelendki !??.(ce zic familiile astora morti)!??.

 2. Magistral, ca-ntotdeauna !
  MAGA ! 2024 TRUMP 2024 ! MAGA !

 3. TRUMP in Sus,
  TRUMP in Jos
  TRUMP Inainte,
  TRUMP Inapoi,
  TRUMP in Stanga,
  TRUMP in Dreapta.
  SI?
  Om trai si om vedea SI, sigur, CeiCarePot SI „VEDEA”.
  Deocamdata:
  – NU trebuie sa NE facem Iluzii asupra a CE poate in Mod REAL un Prezident American
  – TREBUIE sa fim ATENTI asupra a CE S-A vrut a SE intelege prin „Scaparea” lu’ Tucker Carlson – care NICI Ala NU este de CAPuu’ lui – cu Transilvania
  SI sa SE gaseasca UNii DIN Romania, cu Minte, Stiinta si ROMANI pe care ii DOR TOATE Magariile CRUNTE si MURDARE navalite navalnic Mode peste R O M A N I in Ultimii 34 de Ani si sa SE gaseasca o Cale de a SE ajunge la Creierii CelorDeLaVARFUU’ REAL al Puterii DIN SUA SI sa LI se prezinte cu Curaj (InCOIat!) INTREG ADEVARUL Romanesc SI TOATE Consecintele Imaginabile ale Celor MaiRele Scenarii POSIBILE contra R O M A N I E I.
  SI sa se caute cu MARE Atentie OriCE care ar putea convinge ACOLO, SUUUUS in SUA ca NU s-a procedat BINE, NU s-a procedat BINE DELOC cu R O M A N I A si ca TREBUIE, in Interesul COMUN SI al LUMII Intregi sa SE faca PACE (Dincolo de Ucraina …) si LINISTE AICI, adica sa NI se PERMITA sa ReLUAM Constructia INTREAGA a ARII, de la Punctul in care a fost BLOCATA din 1989 …
  UNA ese CONTENIREA Reciproca, ALTA este PLANuirea Spargerii Rusiei.
  OriCARE ALTE PLANuiri au fost, sunt si vor fi HIMERE Periculoase.
  Pentru ASTA TREBUIE facute OareSiCARE Schimbari GRELE de Personal in MAI si Ambasade, in AFARA de a SE GASI o Cale de CINE (INCA) mai poate in Romaniasa avem un PRESEDINTE-Presedinte, NU o Marioneta Interna si Externa santajabila de catre TOTI.
  CONTINUARE

 4. CONTINUARE
  – In Fine, TREBUIE prezentata CLAR, FERM, InDREPTatirea Noastra StraVECHE AICI si EFECTELE Sigure ale unor SPARGERI ale Romaniei.
  Este suficient sa SE permita f’unui ”NULAND” sa isi trateze IAR Obsesiile PERSONALE cu Mijloacele si Forta SUA SI se va ajunge la Consecinte GRAVE si geude evaliuuat ACUM, dar, conform Legilor Muphy o Situatie NeSIGURA, in Dunga, Narod Agresiva, SIGUR va deveni fff CRITICA.
  ACUM este CAZul ca Istoricii ROMANI, care INCA mai misca f’Un PICIOR din Starea de LESIN Stiintific, de Frica lu’ CorrectNESSsiasa AFIRME BAZAT Adevarul Istoric INTREG al Relatiilor dintre Romania si Ungaria, :de la Origini si pana in Prezent”.
  TREBUIEsa MAI existe si D’Ashtia, NU NUMAI ca Alde Barbosuu’ OBEZ care NE zice la Podcasturi ca NU trebuia ca Stefan, Mihai, Vlad sa se fi inCaierat cu Turcii, Ungurii, Polonezii, etc. pentru ca TOT la Fanaiotism am fi ajuns … Sau Altuu, de prin Adeal, care sustine ca Ionbagii ROMANI erau mai “avantajati”de Situatia lor in Ardeal decat Iobagii UNGURI
  (daca or fi existat din acestia, Specificul Situatie de acolo fiind o CRUNTA, SALBATICA Discriminare ETNICA, NICAIERI atinsa la ASHAUN Grad de Bestialitate Draceasca in Europa Medievala)
  din Motivul ca ZECIUIALA Bisericii Romano-Catolice NU i-ar fi atins pe Romani.
  Ca veni Vorba de Istorie a ROMNILOR si ROMANIEI, TREBUIE RePUSA in Valoarea ei REALA si ADEVARATA Cercetarea Istorica si Arheologica OBNUBILATA Narod de Niste AntiROMANI infipti prompt si decisiv in Toate Pozitiile ADMINISTRATIV-POLITICE, dupa 1990, din care au “TRAS”mereu in Istoria Romaniei, sub Cuvant ca era “Ceausista”.
  INCHEIERE

 5. Un Exemplu:
  In Anii 70-80, Istoricul Nicolae STOICESCU a scos o Monogafie a lui Vlad DRACULEA absolut UNICA prin Bogatia Documentara si Bibliografia parcursa. De acolo am aflat, de Pilda, Detaliul Arestarii lui Vlad la Dealul Sasului, unde a fost SEPARAT de Garda lui prin Faptul ca NU se putea trece deca cu Hazzobul, Persoana cu Persoana, Hrzobul fiind un COS tras in Sus cu o Franghie.
  Nimeni de Nimeni NU mai stie NIMIC de aceasta Monografie.
  MULTE se pot a spune in Directia FALSIFICARII Jigodiesti – Scarboase prin URA si GANDurile Perfide legate de PLANuri Viitoare ABJECTE – a Istoriei Romanilor si Romaniei, dupa Lovilutie …
  Am PUNCTAT acum. doar in Contextul Necesitatii PREZENTEI si Vaorficarii unor Istorici ROMANI si CORECTI, INCA Existenti, in Demersurile VIITOARE privind ROMANIA.

 6. Se refera la evrei dar nu o spune direct.De fapt in USA se cunoaste bine aceasta situatie de cel putin 100 de ani.Nu cred ca va putea face mare lucru impotriva lor.

 7. Dacă Trump are curajul să strige că „Regele e gol !”, noi cei care ne-am convins de mult de asta , ce-ar trebui să facem ?! 😎

 8. Este un avertisment dur si direct care i-a bagat in balbaiala pe toti globalistii corupti (veritabili mafioti) din toata lumea, inclusiv din Romania. Bate vant serios de schimbare. Trump a invatat multe dupa un prim mandat in care a fost naiv. Va taia multe capete chiar din primele zile cand va reveni la Casa Alba. Din Romania numai Sosoaca s-s situat si se situeaza ferm si curajos de partea corecta a istoriei. Va fi singura care va avea dreptul de a vorbi romanilor.

 9. Super.
  Credeam că în SUA nu se folosește cuvântul „globaliști” fiind o invenție sau o înjurătură a propagandei lui Putin😂😂
  Acum sub alt unghi trebuie de privit activitatea unor conducători europeni…”scârbe globaliste”- este cea mai precisă apreciere..

 10. Trump este eroul secolului 21. Ceea ce a făcut el, nu cred că ar mai fi careva capabil să facă.

 11. si uitea asa o barba avea… succes!

  cu ce vrea ca inlouiasca establishemntul globalist corupt, cu unul necorupt? dar tot globalist… doar schimibare de linii?
  nimic despre FED… ha ha ha ha ha ha ha ha

  da, da! e bine si la vara cald…

 12. Poate să fie trump , sau oricine,.America e axat pe război și trăiește din război..Aici sunt două alternative,.. Se deșteptă lumea și moare america, sau moare lumea,.

 13. mai e varianta de a restitui america amerindienilor… spiritul locului a fost inlantuit odata cu descoperirea lor cind a incaput pe mana agresorilor, praduitorilor, calicilor si criminalilor.

 14. DECI
  e clar ! 🙂

  ASTA e cauza succesului lui ! TRUMP puncteaza ELECTORAL (a deja castigat , spre spaima bidenista, statele „SWING” !)

  DE CE ?
  Pentru ca …vedti discursul de mai sus si cum prinde la publicul american ! MAGA ! ❤️

  Nu poate spune nimeni ca TRUMP a inselat in PRIMARIES si nu poate spune nimeni ca cum a castigat
  TAMAN prin astfel de „discursuri” statele SWING
  nu are valoare ce spune !

  O fi demagog sau idealist insa … ce.i vizibil si igrozeste ELECTORALE … partidul LA PUTERE
  e ca demonstrat la PRIMARIES …
  ce trankane TRUMP … PRINDE LA PUBLIC ! (altfel nu l-ar alege)

  In POLITICA e ca-n FOTBAL … nu jocul conteaza ci GOL-urile si succesul electoral !
  TRUMP a batut DEMOCRATII la GOLURI in … PRIMARIES !
  (se spune ca NAPASTA din ISRAEL … face prin musulmanii din SWINGSTATES … mult rau democratilor …d e aceea cred ca mishteaux ante-stia de …complotul mega-secret intre TRUMP si Byby ! 😉 … mai multe nu zic ca-i inca „periculos”

  nu trebuia sa ante-zic nici faza de la Mar-a-Lago din celebrul august al lui TRUMP … 😐 … mda … afost un pic suparat dar i-a trecut pe baza altor …servicii ! -> 😉 NULAND e OUT ! 😛

  DACA v-as spune … nu doar 1/1000 cum vam pre-zis LEAK-ul PENTAGON-ului sau incercarea suraparii lui Xi 😀
  oricum nu m-ati crede ! (cum se mai simte LLOYD si „mercenariidin ODESSA” 😀 😀 😀 ?)
  😐

  IQ=?

 15. PS: daca nu mai publicati ce scriu altii NU MAI SCRIU !
  Deci lasati-l si pe PAULIAN IONESCU sa scrie ce-l taie capul ! La urma urmelor sunt doar vorbe ! 😐

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.