Cea mai bună jucătoare a României a făcut-o lată

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (29 WTA) a fost eliminată de ucraineanca Anhelina Kalinina (44 WTA), venită din calificări, în două seturi, 3-6, 2-6, luni, în primul tur al turneului WTA 500 pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 922.573 de dolari.

Kalinina s-a impus în mai puţin de o oră şi jumătate, având un as şi făcând o dublă greşeală. Cîrstea a reuşit 4 aşi şi a comis două duble greşeli.

A fost cea de-a treia întâlnire directă dintre cele două jucătoare, toate partidele revenindu-i până acum ucrainencei.

Sorana Cîrstea a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în circuit, cu eșecuri înregistrate la Roma, Strasbourg, Roland Garros, Birmingham și Eastbourne, cu Keys, Linette, Blinkova, Zhu și Kalinina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Rusine Visan! Esti un magar. Dupa tine, jucatoarele noastre trebuie sa invinga tot timpul si tot nu esti multumit.

  2. Oricat ne-am zgaria noi pe ochi, trebuie sa recunoastem ca in tenis am ramas doar cu niste mediocritati nesemnificative.
    Personal nu ma mai astept si nu mai ma strofoc deloc cand vad ca a ajuns o mare performanta sa ajunga vreuna macar in turul doi.
    Mediocritatea generalizata in Epoca de Aur post ’89 in TOT……[Rumburak]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.