Ceartă furtunoasă la Power Couple România

Ieri, la Power Couple România – La bine și la greu, proba ”Îmbracă-mă, iubito!” a dat peste cap bugetele cuplurilor. Ediția de aseară a fost lider de audiență, cu o medie de 5.8 puncte de rating și 19.1% cotă de piață. Doamnele au „cheltuit“ la campionatul de shopping viteză câte o mică avere în timp record. Urmează, așadar, o seară grea în competiție: înaintea nominalizării unei perechi la eliminare, presiunea e uriașă pentru băieți, care trebuie să dea totul la proba lor, pentru a-și păstra locul în concurs.

La proba fetelor de ieri, cu care a debutat etapa a cincea a competiției, Eliza Natanticu a risipit 900 de euro din bugetul familiei, iar Mădălina Popescu, 1.000 de euro, acestea fiind sumele investite de partenerii lor. Cel mai afectat a fost, însă, contul familiei Ionescu: Tudor și Ana au pierdut 1.500 de euro. Doar Daiana și Oana au trecut testul shoppingului pe bandă rulantă și au urcat în clasament. Așadar, tensiunea se va simți din plin diseară, la proba băieților – este seara în care Dani Oțil anunță primul cuplu propus spre eliminare, iar perechea care va pleca din vilă miercuri seara va părăsi astfel competiția chiar înaintea săptămânii finale.

Concurenții se vor confrunta în această seară cu cea mai silențioasă provocare din competiție, ”Nani, nani, puiul mamei”. Este vorba despre scenariul unei seri petrecute acasă, unde domnii au de urmat instrucțiunile soțiilor, fără să facă niciun zgomot, pentru a nu trezi bebelușul din somn. De la spălatul vaselor la desfăcutul unei sticle de vin, fiecare mișcare le va fi monitorizată de un aparat profesional de măsurare a sunetului. Sunt permise doar 5 greșeli zgomotoase care să deranjeze somnul bebelușului – cine depășește limita, pierde proba și este cu un pas mai aproape de a-și face bagajele.

Bilanțul serii făcut de Dani Oțil va scoate la iveală o situație nemaiîntâlnită la Power Couple România, după ce proba va face ravagii în conturile cuplurilor. Mai mult, pentru unul dintre cupluri, provocarea din această seară va duce la o ceartă furtunoasă pe platourile reality show-ului. ”Facem aceleași greșeli în mod constant. Nu se poate așa ceva”, a fost concluzia concurentei. ”Ți se pare că, la vreo probă la care ai pierdut tu, am comentat eu ceva? Să-mi spui când te oprești din urlat, ca să pot pleca de-aici!”, a fost replica partenerului ei.

 

Despre ce cuplu este vorba, cum va decurge proba băieților și ce pereche va fi propusă spre eliminare telespectatorii vor afla în ediția Power Couple România difuzată de Antena 1 diseară, de la 20:30.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Duo Natanticu ,cei mai penibili . Ea arată ca Doroftei după luptă (chirurgul estetician a avut o zi proastă…) 😃

  2. Ce shouri de faliți ratați sânt astea?Ba fiți ,maserilsi cu circul asta ieftin ji.danos

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.