Cel mai bun lucru pentru Messi

Antrenorul Gerardo ”Tata” Martino a confirmat că starul lui Inter Miami, Lionel Messi, este incert pentru meciul de miercuri contra formaţiei mexicane CF Monterrey, în prima manşă a sferturilor de finală ale Champions Cup CONCACAF la fotbal, transmite EFE.

”Vom decide în ziua meciului. Acum nu ştiu. El s-a antrenat azi (marţi, n. red.), dar mâine (miercuri, n. red.) vom decide. Chiar dacă avem un joc deosebit de important, trebuie să ne gândim că suntem doar la începutul lunii aprilie. Totul abia începe. Ceea ce nu ar trebui să facem este să punem în pericol condiţia fizică a jucătorilor noştri. Ceea ce vom decide va fi în mod fundamental cel mai bun lucru pentru Leo, ca pentru orice alt jucător, şi începând de aici vom lua deciziile corecte”, a spus tehnicianul sud-american într-o conferinţă de presă.

Inter Miami primeşte miercuri vizita lui Monterrey, co-lider în liga mexicană, pe stadionul Chase din Fort Lauderdale (Florida), iar returul va avea loc miercuri 10 aprilie în Mexic.

Messi, care s-a antrenat marţi, nu a mai jucat din 13 martie şi a ratat două meciuri ale Argentinei şi trei ale lui Inter Miami: cu DC United (3-1), New York Red Bulls (0-4) şi New York City FC (1-1).

”Recunoaştem forţa lui Monterrey. Ştim, de asemenea, că este un meci eliminatoriu care se rezolvă în 180 de minute şi ceea ce vom încerca să facem este să neutralizăm punctele pozitive ale adversarului”, a spus ”Tata” Martino.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.