Cel mai bun săritor în apă de la mare înălţime din Europa, un român

Sportivul român Cătălin Preda a fost ales cel mai bun săritor în apă de la mare înălţime din Europa pe anul 2023, a anunţat, sâmbătă, forul continental, European Aquatics.

Preda, în vârstă de 32 de ani, a cucerit, pe 15 februarie, medalia de bronz în proba masculină de sărituri de la mare înălţime (27 metri), la Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha.

Preda s-a impus cu 31% voturi din partea federaţiei europene şi 13% din voturile publicului, cu un sufragiu general de 25,6%.

Cătălin Preda a cucerit în 2023 medalia de argint la Campionatele Mondiale de la Fukuoka.

Anul trecut, distincţia europeană a fost adjudecată de alt săritor român, Constantin Popovici.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

4 Comentarii

  1. Mare şmecherie, să moară Bibi! 😂😂😂
    Nimeni nu a auzit de proba asta genială, de la Doha.
    E ca şi concursul ăla minunat cu „cel mai tare la luat palme peste bot” de la Las Vegas!

  2. frumos baiat! seamana cu Isus… inotatorii au cel mai frumos corp. muschii sunt evidentiati natural. abdomen frumos, plat. nu patratzei, umflati cu pompa la sala; cum da primavara si ii apuca disperarea, intr-o saptamana arata toti precum hulk…horror. umflati de suplimente.

  3. 27 metri? Enorm! Bravo pt curaj, eu am emoții și de la 5 m. E ca și cum ar sari de la etajul 7-8.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.