Cel mai drastic eșec al naționalei de handbal la European

România a fost învinsă de Spania, duminică, scor 24-36, în cel mai drastic eșec al naționalei noastre din istoria participărilor la Campionatul European de Handbal Masculin.

„Tricolorii” lui Xavi Pascual au arătat bine în primele minute ale întâlnirii cu conaționalii selecționerului nostru, însă Spania a reușit să își impună jocul și să câștige la o diferență de 12 puncte.

Potrivit GSP, este cea mai drastică înfrângere suferită vreodată de România în această competiție. Naționala noastră mai prinsese două ediții, iar precedentul record negativ fusese stabilit pe 5 iunie 1994, 24-33 împotriva selecționatei din Pascual.

Spania venea la rândul ei după o înfrângere istorică. În prima etapă a Grupei B, „los hispanos” fuseseră învinși categoric de Croația, scor 29-39.

Eșecul cu Spania a fost al doilea din tot atâtea posibile pentru România la Europeanul de Handbal Masculin. În prima partidă, elevii lui Xavi Pascual au pierdut cu Austria, 24-31, cu toate că le făcuseră față austriecilor într-o mare parte a meciului.

România mai are de jucat un singur meci în Grupa B, împotriva Croației, marți, de la ora 19.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Faptul ca antrenorul spaniol pierde in fata Spaniei nu trebuie sa lase loc de intrebari: nu s-a putut altfel..

  2. Plang Gatzu si Birtalan… au jucat ca o echipa de juniori…

  3. Cand joci la risc fara portar si primesti 1,2 ,3, 4, goluri nu- ti ramane decat sa pierzi la dif si mai mare de scor!

  4. Poate pierd si mai rau cu croatii….eu nu inteleg de ce se mai duc…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.