Cele 18 întrebări ale generalului (r) Cristian Gomoi

Cele 18 întrebări ale generalului (r) Cristian Gomoi

Dublul standard:
”Intrebări pe care niciun post media NU VREA să le pună guvernanților…sunt „deranjabile”!
„1. De ce Ucraina e îndreptățită să solicite recuperarea Crimeei și tot Occidentul o sprijină, iar România nu este îndreptățită să solicite recuperarea Basarabiei, a Bucovinei de Nord și a Bugeacului, iar patrioții care cer acest lucru sunt puși la zid ???
2. De ce trupe americane pot invada și jefui Siria în acest moment, dar trupe rusești nu au voie să invadeze Ucraina ???
3. De ce trupele americane ce invadau Vietnam, Coreea, Irak, Siria, Afganistan, Libia, Iugoslavia, Siria, etc se numesc „eliberatoare”, iar cele rusești se numesc „imperialiste”?
4. De ce revolta maselor populare din Moldova e de condamnat, iar a celor din Georgia e de lăudat ?
5. De ce „revoluționarii” de la București din 10 august 2018 erau buni, iar cei de la Paris, Roma, Berlin, Londra, Atena, Bruxelles, etc sunt răi?
6. De ce Croația (țară de tranzit a emigranților spre Europa) e primită în Schengen și România (care nu are nicio legătură cu rutele de tranzit), nu???
7. De ce ungurii, austriecii (și toate celelate tari membre UE) beneficiază de avantajul de a merge in SUA fără viză chiar și în condițiile în care sunt pe față pro Rusia, iar românii, mari pro americani, nu ???
8. De ce americanii au voie să vină în România fără viză, dar românii nu au voie să meargă în SUA fără viză ???
9. De ce e firesc ca americanii să aibă rachete nucleare în toată Europa, dar e inacceptabil ca rușii să aibă în Belarus ???
10. De ce legea dezincriminării abuzului în serviciu dată de Dragnea era rea, iar aceeași lege dată de Ciucă e bună ???
11. De ce pentru agricultorii din Polonia, Ungaria, Bulgaria afectați de importurile masive de cereale din Ucraina, ajutoare mari, iar pentru români cele mai mici ???
12. De ce subvențiile de la UE pentru agricultorii din Franța, Germania, Italia, Polonia, etc. sunt de 2-3 ori mai mari decât subvențiile pentru agricultorii români ???
13. De ce polonezii și germanii au voie să dezvolte termocentrale pe cărbune, iar românii, nu ???
14. De ce în Austria, Germania, Franța și multe alte țări europene, corporațiile nu au voie să își transfere profiturile în off shore-uri, iar în Romania au voie ???
15. De ce Schweighofer nu a avut voie să taie pădurile din Austria, dar a avut voie să taie pădurile din România ???
16. De ce Ungaria, Germania, etc. au voie să dezvolte relații economice puternice cu China, iar România nu are voie ???
17. De ce în România, prețul la energie, mâncare, combustibili, etc. trebuie să fie la fel ca în UE, iar salariile și pensiile, ca în Africa ???
18. De ce pentru unii, mumă și pentru romani mereu doar ciumă ???
Răspunsurile sunt simple – pentru că acest popor e o MINUNE!
Doar o minune poate explica atâta toleranță la jaf, nedreptate, dispreț, ură și umilință…”  –
G-ral GOMOI CRISTIAN MARIAN
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 71
Author

98 de Comentarii

 1. Raspunsul doomnule general la toate intrebarile dumneavoastra este unul singur si in unanimitate numitor comun – pentru ca suntem partener strategic cu cel mai strategic partener al planetei! Cinic, dar adevarat!
  Cu stima!

 2. Felicitari Domnule General. Sa traiti si multa sanatate! Din pacate sunteti singurul general adevarat.

 3. Un chestionar cu intrebari firesti. Dar pentru oameni liberi. Cati mai sintem asa ?

 4. doar cititi tratatele si veti intelege de ce una de ce alta . intrebarile sunt false .

 5. Dubla măsură bre..Prostia celora care acceptă șantajul..fiind șantajabili și dorind puterea in scop de jaf..DE ai dublă măsură in fond nu ai justiție, nu ai legi unanime,. și culmea nu se protestează, se complace in rahat o planetă intreagă,. Cei neatinși sunt de fapt indiferenți.și nu relizează că de fapt sunt și ei in cauză..

 6. Domnu general o arde de parca Rusia a fost ingerasul de pe pamant pana acu. De exemplu in Eritreea, Somalia, Angola, Afganistan, Georgia, Cecenia, Transnistria etc. cum s au numit trupele ruse?

 7. Întrebări pe care ar trebui să și le pună orice om normal la cap, dar câți mai sunt așa în ziua de azi ?
  RESPECT !!!

 8. Redactia Cotidianul trebuie FELICITATA pentru publicarea acestui articol al generalului(r) Cristian Gomoiu,care exprima ESENTA ADEVARULUI pe care il traiesc azi toti romanii si ADEVARUL politicii hegemonice mondiale a Statelor Unite.
  In concluzie Romania este o COLONIE in UE sub control SUA !.

 9. Şi dacă europenii nu se trezesc din ignoranță şi nepăsare, riscă o soartă similară.

 10. din 10 August luptau impotriva hotiei si a prostiei. Aveau francezii o savanta ca tanti Veo??
  Aveau ordonanta 13? Au procedat jandarmii francezi la maltratari si inscenari ca teleormaninii lui Dragnea, mai nenea general?
  Vezi ca Ion Cristoiu v-a spus odata ceva…
  Dar nu vreau sa repet, am avut militari in familie,
  Oameni care stiau ce inseamna cuvantul ONOARE.
  Si o recomandare, politica nu este pentru militari.

 11. Pentru ca Satan USA face politica Ocultei Mondiale Khazare pentru a transfoma tot Pamantul in coloniilor iar ceeace ocultistii fac este permis de stapanul lor Satana. Popoarele care li se opun ocultistilor sunt popoare goimice care au un singur dret in ochii ocultistilor satanici, acela de a fi macelarite si deposedate de bogatiile si pamantul lor. Rusia fiind popor goimic nu are dreptul sa se opuna si sa faca ceeace khazarii satanci fac altor popoare.

 12. Un general iresponsabil.Stiti vorba aia:se întreabă ca prostul în centrul satului.Nu merită atenție acest plouă-n gât.

 13. Se intampla asa pt ca „romanii” nu sunt un popor ci doar o populatie care locuieste pe acest teritoriu. In afara de limba romana nu ne leaga nimic, ne uram si dispretuim unul pe celalalt.

 14. NOI TRĂIM( ÎNCĂ) ÎNTR-UN PROTECTORAT,ÎNTR-O COLONIE! CE MAI E DE ZIS? ȘI CINE-I DE VINĂ?

 15. Bună!
  Poporul e mulțumit. Se uita la televizor și va vota cu cei care au făcut Romania Colonie Jefuită!
  Asta e! Sunt mulțumiți si zic” fereasca Dumnezeu de mai rau”.
  Atât.

 16. Unele intrebari sunt de bun simt,altele sunt naive si cateva sunt aiurea puse, nedemne pentru un fost general de securitate :))))

 17. Unele intrebari sunt de bun simt,altele sunt naive si cateva sunt aiurea puse, nedemne pentru un fost general de securitate :))))
  Tot raul a pornit pentru Romania de la Lovitura de stat gorbaciovista din dec 1989,dar despre asta generalul (R)nu are voie sa vorbeasca

 18. citez din opera d-lui:
  „General Cristian Marian Gomoi: „ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT 2023!”România anului 2023 este o colonie a alianței Anglo-Saxone, unde piesele importante din politica dâmbovițeană sunt puse cu degetul, precum piesele pe o masa de șah, de mâinile dibace ale decidentilor, cei care conduc, de facto, România.

  Elementul cheie în sistem este Președintele Klaus Johannis și cel ales a fi succesorul acestuia pentru următoarele alegeri din 2024-Directorul SRI, Eduard Raul Hellvig – „Hellvig este evreu khazar, tatăl lui nu știe românește, vorbește doar limba maghiară și idiș.

  Ales săptămâna trecută drept succesor al lui Klaus Johannis, Helvig va candida la viitoarele alegeri prezidențiale din partea PNL, urmând a aduna la sânul lui oamenii agreați de Ambasada Americii, pentru a pastra linia de „colonie” pe care România o deține în prezent în raport cu America, Israel și NATO.

  PSD condamnat la dispariție și disoluție prin implozie

  Președintele PSD Marcel Ciolacu, personaj amuzant și plin de haz, a fost numit la conducerea PSD tocmai pentru capacitatea cognitivă redusă, pentru lipsa de coloană vertebrală, pentru slugărnicie și pentru faptul că este un personaj slab, lipsit de educație, lipsit de relevanță în societate, adică, sluga perfectă pentru cine caută una….(media iu;ie 2023)
  PS nu cred ca e vorba numai de stresul pensionarii, cu astfel de ‘generali’sa nu va mirati de nimic

 19. Cand compari o mare democratie cu o dictatura care a incercat sa-si impuna dominatia criminala asupra intregii lumi esti ori naiv – greu de crezut la un general – ori agent al Rusiei !
  La multe intrebari se poate raspunde clar, punctual.
  Il invit, totusi pe Dl.General sa faca o comparatie intre cele doua state Corea !!!

 20. A spus-o și profesorul Marga. De ce nu reluăm Bucovina și județele din sud de la Ucraina? Răspunsul: suntem conduși de o prostocrație.

 21. Ce scârbă da privesti la trădători.
  Cica întrebările nu sunt corecte. Cica discuția despre reîntorcera pământurilor nu trebuie începută. Cunosc și pe unii, care îndreptățesc mai mult jugul turcilor decât jugul rușilor..??!! Că nu trebuie să fii sub jugul nimănui nici unul din ei nu se gândește.
  Europa cu comisari sunt vasalii anglo-saxonilor.. Însă și Macron vrea să aibă vasali.. Și îi are. Iată-i, sunt aici, cei care nu inteleg nimic din întrebările generalului.

 22. Intrebari foarte corect puse! Cei care ne conduc, nu au voie să spună aceste lucruri. Sunt niște trădători, niște sclavi ai occidentalilor! Bravo d-le general!

 23. citez in continuare din opera de o ‘inestimabila’valoare a d-lui Gomoi:’PSD se află în prezent în fața unui atac în care victima colaterală este Biserica Ortodoxă Română, care va trebui din 2024 să se obișnuiască cu transformarea României în ROMÂNIA NEO-PROTESTANTA, cu o pierdere de 10% / an de credincioși, având în vedere planurile Sectei Iudeo-Adventiste pentru următorii zece ani, în Romania.

  Secta Adventista a lucrat exact cinci zile pentru a reusi să i-o bage în așternut lui Ciolacu pe Sora Sorina Stan (fosta Docuz- din Biserica Adventista Buzau), fosta nevastă a lui Robert Negoiță (Biserica Adventista Labirint), sora intru Hristos cu adventista Emilia Șercan.

  Ciolacu vrăjit de vrăbiuța tânără din pat, dornică de zbenguială 24/7 și-a abandonat soția care i-a fost alături, preț de o viață, găsindu-și „iubirea vieții”, in bratele Sorinei.

  Noua achiziție a lui Ciolacu, trimisă la „calificare”

  „Marcel Ciolacu urmează să fie dinamitat anul viitor, când vor șterge cu el pe jos, pe același rețetar folosit în cazul lui Bode și al Gabrielei Firea.

  Practic, PSD – Partidul Social Democrat este condamnat la dispariție sub pragul de 15% din electorat, prin cea mai agresivă campanie media derulată într-un stat Democratic- coordonată sub Operațiunea numită Saltelele Morții’

 24. Idiotii utili S, Revolutionarii si Elena Popa injura. E de bine. Inseamna ca au botul plin de sange. Jandarmii romani pe langa cei francezi sunt mielusei. Domnule general raspunsul la ibtrebarile dumneavoastra este ca exista Elena Popa, S si Revolutionarii. Si ca ei mai sunt cam 60%. Ei nici macar nu inteleg intrebarile.

 25. Domnului G-ral GOMOI CRISTIAN MARIAN : poporul român NU ESTE o minune.
  ESTE UN POPOR LAS, cu un profil si comportament ca si al Dumneavoastra.
  Ce ati facut pentru Romania sa-i aparati padurile, sa-i ajutati pe agricultori, sau sa-i denuntati pe americani, adevaruri universal stiute?
  Evident ca NIMIC, ati fost si sunteti LAS ca toti confratii tai generali cu pensii speciale nesimtite, argintii pentru care v-ati vândut onoarea.

 26. Multumim, domnule general ! Multumim Cotidianul ! Multumim Cornel Nistorescu ! Se pare ca nu e totul pierdut daca la varful Armatei Romane, mai avem generali care gandesc astfel. Stiu ca mai sunt si altii, domnule general Gomoi (sau Gomoiu @). Uniti-va ! Milioane de romanai o sa va urmeze. Ce zici Eugen Badalan, general cu patru stele al Armatei Romane, si toti cei stiuti ori nestiuti…?! Va prindetzi ?! Nu mai suportam bataie de batjocura si lasitate venita pe filiera Ungaro-maghiara! Hai la treaba ca Ardealul si Transilvania in veacul vecilor nu va fi dislocata de langa trupul Patriei Muma, atata timp cat Rusia va exista, indiferent de urzelile ocultei maghiare criminale din Canada, (cu sediul la Toronto), SUA. Am fost acolo, i-am vazut si le-am ascultat vocea, dar si ale romanilor din Hamilton, Guelpf, etc. Nu suntem mai prejos de ungro-maghiarii, ba dimpotriva, suntem mult mai puternici, mai bogati si mai frumosi ca ei, pentruca nu sunteti dusmanosi si conflictuali, iar Dumnezeu e cu noi?!

 27. @popa mersi ca mi-ai ridicat mingea la fileu – pentru ca merita
  ptr toarshu’ jiniral communistoid indfect cu pensie speciala da pa urma anilor de tortura a trupetilor prin munca silnica si sclavagism raspunsul il stie si japitza atat ca in pur stil bolsevic de generatia I sau II se face ca ploua si e foarte foarte simplu : comunism

 28. Răspunsuri la neclaritățile lui Moș Teacă, chiar dacă majoritatea intrebărilor sunt de Gâgă:
  1. Pentru că granițele stabilite după cel de-al doilea Război Mondial sunt intangibile.Recunoscute la CSCE.Nu cele anterioare.
  2. In Siria e război civil: Americanii sprijină a parte, rușii cealaltă. Războiul era anterior intervenției.
  3. Exemple puse cu furca. Reformulează, ca să fie inteligibil. Ex. Americanii n-au invadat niciodată Libia, Yugoslavia.
  4. Când s-au revoltat „masele populare” în Moldova? O asemenea „revoltă” nu e atestată istoric.
  5. Doar un cap zevzec poate denumi răzmeriţa de la 10 august „Revoluţie”. Să nu uităm că o poliţistă a fost impuşcată.
  6. Singura intrebare inteligentă. Pentru că raportul croaţilor faţă de fosta putere imperială, Austria, e altul.
  7. Pentru că fiecare caz de ţară se analizează în parte. Este un procea. Unii mai devreme, alţii ami tărziu.
  8. Politica de vize e opţiunea fiecărui stat, inclusiv măsurile unilaterale.
  9. Nu a tăiat nimeni capul lui Lukaşenko. Americanii au rechete nucelare doar in Turcia, Belgia şi UK.
  10.Intrebare idioată. reformulează.
  11.Afirmaţie incorectă, reformulează.
  12.Pentru că au alt istoric de negociere. Treptat nivelul ajutoarelor se nivelează.
  13.Afirmaţie incorectă. Prelungirea menţinerii în funcţiune a unor capacităţi pentru 1 sau 2 ani nu înseamnă dezvoltare.
  14.Din raţiuni de legislaţie internă, care să permită sau interzică o asememea practică.
  15.Idem cu răspunsul anterior.
  16.Sunt opţiuni stategice. Ungaria îşi asumă riscul scoaterii din priză a telecomunicaţiilor – treaba ei.
  17.Lucrurile trebuie văzute in dinamică. Piaţa unică impune preţurile. Treptat puterea de cumpărare se egalizează.
  18. Dacă tăceai, filosof rămâneai.

 29. „Progreseii” au fost loviți la bubă !
  Doar n-a fost general la Gărzile Patriotice Tulcene, măR🤣g
  ●●● { ChimiZu’ StatMajoriZd } ●●●

 30. @ Un general mai puțin cunoscut care probabil că încearcă să profite de întoarcerea lui Mircea Lucescu,?

 31. Pentru că granițele stabilite după cel de-al doilea Război Mondial sunt intangibile. OARE ?
  Dar granitele URSS ? Dar granitele Cehoslovaciei ? Dar granitele Iugoslaviei ?
  NU VORBITI PROSTII !

 32. Strainii ii trateaza pe romani DUPA FAPTELE nu dupa lozincile lor. Iar fapt este ca romanii ii ling pe americanii care i-au bombardat desi ei nu au tras nici-un glont asupra Americii, fapt este ca ii trateaza ca pe niste printi pe ucrainenii care i-au desnationalizat pe romani, ucrainenii care au paricipat la prima sovietizare a Romaniei. Iar strainatatea asa ii trateaza pe cei care MINT, TRADEAZA, SUNT PERFIZI SI LASI. Iar la intrebarile astea NICIUN POLITICIAN ROMANESC nu va raspunde, pentru ca politicienii romanesti sunt CEI ALESI DE ROMANI.

 33. Bai, „solutie simpla”, decat sa te umfli in pene de broasca, mai bine ai incerca sa vezi CE GRANITE SI-A DECLARAT UCRAINA LA ONU. Ca sa ne arati si noua ce destept esti.

 34. Un om a raspuns corect mai sus la fiecare intrebare. Dar la intrebarea cu eliberatorii vs imperialistii, poate vrea sa isi aduca aminte stimabilul care dintre cele doua natiuni au alipit teritorii dupa razboaiele mentionate. In plus m gasit un text al domnului din 2023:
  “E foarte probabil ca eficiența acțiunilor khazare să fie determinată de caracterul ocult, secret al datelor privitoare la modul de organizare, de funcționare ca entitate al acestui vast imperiu in- vizibil. Metafora „caracatiță” i se potrivește cel mai bine: imperiul khazar este o caracatiță care nu a acaparat încă toată planeta, dar plănuiește să ajungă la acest statut, de stăpân absolut al în- tregii omeniri, așa cum pretinde că le-a promis Yahve al lor!”

  Si incazul in care nu v ati prins domnul e cu SOS si cu iesirea din UE. Nu zic ca e cu rusii, dar nu zic ca nu e. Cotidianul, asa mesaje promovezi?

 35. …si inca odata,citind parerile cititorilor, se dovedeste ca Romania are OAMENI verticali,si lichele care pt un pumn de arginti scuipa in tot ce este romanesc.Se plateste bine tradarea ,cred ca e singura activitate profitabila in Romania.Cu bani de imprumut,proaspat imprimati,stapanul plateste slugile tradatoare de tara si neam…
  Tot respectul pentru Domnul General!

 36. @ Observație
  Probabil și că aceia care l-ar putea susține pe Mircea Lucescu pentru funcția de la Cotroceni ar putea obține un scor mai bun decât aceia care l-ar susține pe Mircea Geoană, ? Și Traian Băsescu a câștigat cu Mircea Geoană, ?

 37. @Elena Popa. Daca ati avea un minim de decentza ati lua la rand intrebarile si la fiecare ati comenta de ce este o intrebare stupida, eronata etc. sau ati da un raspuns. Dar nu aveti acest minim de decentza, preferati sa atacati la persoana fiind incapabila sa combateti afirmatiile/intrebarile respective.

 38. Depinde cui pui intrebarile.Ca daca le pui unor I——i ca „solutie simpla” iaca iti dete si raspunsul.La cite cozi de topor naste Romania,ma mir ca mai avem vreun copac in picioare.

 39. Simplu: pentru ca Romanii – si nu numai ei – sunet slugi care ling bocancul ce le e aplicat in figura. De aia, dle general!!! Ca se poate si altfel demonstreaza intre altele Ungaria lui Orban! Ungaria are oameni de stat in timp ce Romania are indivizi de stat … capra!

 40. Respect d-lui General Gomoi si FELICITARI Redactiei pentru articol !
  De asemenea GENERALI are nevoie România, nu de „specialiști” care trag cu ARMA3 in direct la Latrina3.
  Sau de p.r.o.s.t.o.v.a.n.i ridicoli, plini de fumuri, care cred că se pricep la „ingineria socială”, măR🤮g

 41. Sunt 2-3 care-și schimbă nick- urile crezând până și ei că sunt mai multi dar îi da de gol prostia.
  Probabil daca forumul o să fie închis comentariilor, nu o să surprindă pe nimeni!

 42. Pentru cel ce se da cu partea cu care gandeste de pamant referitor la 10 august. Ati fost facuti muci de ambasade si austrici si mosazi. Ai fost la paris sa sti cum procedeaza jandarmeria? Eu am fost eram turist si sm luat doua la piciore. Jandarmii francezi care de fapt sunt legionari cu uniforme de jandarmi calca in picioare pe albi. Pe colorati ii mangaie oe cap. Orden de la hegemon si babatia barbat.

 43. raspunsul exceptional dat de ‘solutie simpla’ma face sa va redau din capodopera gomoiezao continuare:”Se urmărește (conform unor surse care rămân anonime, pentru moment) realizare unei schimbări radicale în opinia de vot, prin ridicarea AUR și USR cu Președinte Helvig din partea PNL. Acesta este, în mare, planul pentru Romania următorilor zece ani.

  AUR este un partid fantomă cu un singur leader real: Dumitru Coarnă, restul, pleavă în vânt!

  USR o structură infectată de adventiști, iudei, persoane dubioase cu legături în Austria și Israel, păstrată în mod special ca rampă de lansare a unor persoane cheie, în funcție de necesități.

  România trebuie să rămână aliatul cel mai fidel al Israelului și al Americii și să permită Austriecilor, Germanilor și Evreilor, să jefuiasca și că capuseze în continuare sectoarele importante din economie: imobiliarele, energia, băncile, afacerile, transporturile, etc.

  Secta Iudeo-Adventistă este prezentă și în Bulgaria unde are un plan similar, însă activitatea este coodonata tot de la București

  Secta Iudeo-Adventistă din România (cunoscută ca SIAR) cât și Secta Iudeo-Adventistă din Bulgaria (SIAB) urmărește directivele date de Statul Prieten Israel de transformare a României și Bulgăriei în State Marionetă, aliniate intereselor Sioniste și americane, având în vedere poziția geo-strategică a României și Bulgariei în spațiul european și internațional.

  Al doilea element important în România și Bulgaria este partea economică pe care Austriecii, Germanii și Evreii o domină, aceștia având peste 200.000 de oameni de afaceri implicați în diverse sectoare, în mod direct și prin terți.

  Daca în Bulgaria evreii întâmpină ceva dificultăți în implementarea planului, în România Educată, lucrurile merg ca pe roate!

  (media iulie 2023)

 44. plus”Saltelele Morții

  În ultimii trei-cinci ani a existat o acțiune cu numele Saltelele Morții, prin care un număr de 13 persoane cu funcții publice au fost otrăvite cu substanțe chimice (in apa si cafea) pentru a le incapacita, cu scopul eliminării/incapacitarii acestora și al preluării respectivelor poziții, funcții cheie dorite de iudei.

  Gabriela Firea este de departe persoana care a necesitat cel mai mare efort, acesata rezistând nu doar otrăvirii, ci și unor corpuri străine care ingerate trebiau să o scoată în sicriu, din spital, nu doar din Primăria Capitalei.

  Gabriela Firea în calitate de Primar al Capitalei a avut enorm de suferit de pe urma otravirilor repetate, însă, printr-o minune, a reușit să rămână în viață. Este și o femeie deosebit de puternică si Prim-Vice Presedinte PSD, al doilea om in partid.

  Gabriela Firea a fost informată de mai bine de 6 luni legat de otrăvire și legăturile Sectei Iudeilor cu Biserica Adventistă și aparatul lor de propagandă, însă nu a făcut nimic pentru a se pregăti pentru un linșaj!

  Nu același lucru se poate spune și despre doamna Inspector Mihaela Neacșu, care a murit subit, după ce a băut din apa pe care o avea la sala de fitness! În calitatea ei de Inspector General în Ministerul Învățământului, doamna Neacșu sa opus ferm numirilor cu dedicație a Directorilor din Școlile Bucureștene, așa cum Secta Iudeo-Adventistă cerea, prin intermediul PNL, cât și pătrunderii ONG-urilor care fac bine în Școlile din București. Pentru determinarea ei, Mihaela a platit cu viata!

  Pentru ca nu mai aveau timp de pierdut, acestia au actionat rapid, iar doza administrata doameni Neacsu a fost prea mare, asa ca acesata a decedat.

  Secta a pus mâna pe Inspectoratele și școlile din Capitala, pe licee și facultăți,

 45. Cit timop ati fost activ de ce nu ati facut nimic pentru a preintimpina dezastrul din Romania?

 46. „Secta a pus mâna pe Inspectoratele și școlile din Capitala, pe licee și facultăți, iar ceea ce se petrece acum, este o adevărată epurare a corpului didactic și înlocuirea acestora cu neoprotestanti și oameni aliniați lor, persoane fară pregătirea profesională necesară unor posturi în învățământ, cu atât mai puțin de conducere! (Experimentul Lehliu va reveni cu o salba de articole legat de situația în detaliu a Școlilor din București (inclusiv Scolile de Muzica si Arta) și de dezastrul produs de Adventiști și Neoprotestanti în capitală)!

  …..

  Aceiași echipă care a lucrat în cazul doamnei Mihaela Neacșu l-a operat și pe Gigel Lazăr

  Gigel Lazar- otravit cu aceiasi substanta care cauzeaza infarct/ hemoragii, probleme hematologice

  …..

  Gigel Lazăr a fost otrăvit de aceiași echipă și în aceiași perioadă ca și Firea și numai o minune a făcut că acum, el este în viață! Efectul a fost însă catastrofala pentru Gigel, a făcut infarct și a fost scos din ecuația influentei locale. Practic, a fost scos din joc complet!

  Substanța folosită

  Erbicidul Diquat și cantități mici de clor, informații obținute în urma analizelor efectuate de cei care au fost otrăviți.

  Vlad Oprea- Primarul Liberal al Orașului Sinaia și Șeful Poliției Sinaia- Ramona Vlad- otrăviți cu cantități mici de erbicid

  Putini stiu că Vlad Oprea a trecut print-un episod în care a avut mari probleme cu inima, fiind spitalizat și operat, eveniment cu cauze inexplicabile, iar Ramona Vlad, cea care trebuia să revină la Călărași ca Sef al IPJ Călărași, a suferit în urma ingestiei de substanțe toxice, o hemoragie la nivelul gâtului, și doar un noroc chior a făcut să mai fie azi în viață!”
  concluzia : Si ‘generalul’ asta are arma in dotare si o pensie unica in Europa

 47. Răspunsurile le are Clanul PSD PNL dar cum ei știu cel mai bine să dea cu fruntea în burțile occidentalilor…

 48. De ce? Pentru că, au pus Romania la momentul aderării cu curul hol sa o violeze oricine din străinătate, ea și cetatenii neavând dreptul, prin semnătura la aderare, sa se apere sau sa își ceară drepturile. Ce nu spune acest general, ori nu știe, deși nu cred, ori nu vrea să spună, ce condiții reale au fost semnată la aderarea României la clanurile globale, abia atunci găsiți răspunsul la absolut tot ce se petrece cu Romania și cetățenii români.

 49. General de carton cu întrebări pentru auristi. Dovada,iată cum s-au răsculat împotriva democrației ocolind adevărată problema: Rusia. Cei care se cred în colonie acolo sunt. Pentru ca nu s-au eliberat prin educație. Respectul ti-l câștigi, nu-l cerșești tovarășe general și tovarăși analfabeți autiști și cică patrioti.Fara educație și fără a cunoaște ceva din istorie.

 50. Majoritatea intrebarilor contin FALSURI rusinoase pentru un gral, chiar in rezerva strategica fiind, dar care a ramas acelasi IDOL LATRAu al URSS ca pe vremuri cand a fost racolat cacopil de trupa!!! Incultura caz zona tipica, vizibila si la Maciuca…

  DE FIECARE DATA atat NATO, cat si SUA, spre deosebire de URSS-Rasputin seful KGB si Comintern, AU ACTIONAT CU MANDAT ONU ba, asta
  clonatu in spiritul IDEOLOGIEI GENOCIDULUI marxistoid/bolsevicoid!!! Logica cu Crimeea COTROPITA cu 10 ani in urma MISELESTE si cu INCALCAREA LEGISLATIEI INTERNATIONALE de catre URSS-Rasputin in comparatie cu COTROPIREA TERITORIILOR ROMANESTI, dintre care CAPRARUL a uitat de „republica moldova”, ca toti IENICERII SOVIETICI de pe forum, este de o imeptie demna de un CAPRAR, mai ales stiindu-se ca cu 80 de ani in urma COTROPITORUL a fost URSS-Stalin si am facut eforturi sa nu fiu extrem de dur cum merita!!!
  Ba DUSMANI AL ROMANIEI GENERICE, NU „patrioti”, de cate ori ati cerut public in vietuirea voastra anosta de IENICERI CEAUSISTI si SOVIETICI RETROCEDAREA TUTUROR TERITORIILOR ISTORICE ROMANESTI RAPTUITE SAMAVOLNIC de URSS-Stalin?

 51. Singura intrebare pentru o slujnica-care si-a primit raspunsul corect:
  – domnul este acasa ?
  – da, dar mi-a zis sa spun ca nu-i !

 52. @singur:

  Bădie, ești neinformat, așa a hai să-ți deschid ochii.

  Ucraina este stat fondator al ONU! A semnat Charta ONU (San Francisco, 24 iunie 1945) separat față de Uniunea Sovietică. Denumirea țării, la acea vreme: RSS Ucrainiană.

  Granițele au rămas aceleași pe care le avea la dizolvarea URSS. Și care sunt, potrivit dreptului internațional inviolabile. Fapt recunoscut și de Federația Rusă, prin semnarea, la Budapesta, la 5 decembrie 1994, a unui Tratat, act juridic international angajant. Statele semnatare sunt: Federația Rusă, SUA Marea Britanie și Ucraina. Citez doar primele două articole:

  1. „Statele Unite ale Americii, Federația Rusă, precum și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, își reafirmă angajamentul față de Ucraina, în conformitate cu principiile Actului final al CSCE, să respecte independența și suveranitatea și frontierele existente ale Ucrainei.”

  2.”Statele Unite ale Americii, Federația Rusă, precum și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, își reafirmă obligația lor de a se abține de la amenințarea cu forța sau folosirea forței împotriva integrității teritoriale sau a independenței politice a Ucrainei, și că nici una dintre armele lor vor fi folosite vreodată împotriva Ucrainei decât pentru auto-apărare sau în alt mod, în conformitate cu Carta Organizației Națiunilor Unite.”

  În contra-partidă, Ucraina se obliga să returneze Federației Ruse întregul arsenal nuclear. amplasat pe propriul teritoriu.

 53. un bonus in ,maniera de serial a d-lui Severin,din lirica gomoieza:
  Vlad Oprea chiar daca este PNL-ist punea mari probleme Sectei Respiro si Iudeilor prin refuzul cedarii unitatilor de invatamant si prin refuzul de a colabora cu investitorii din imobiliare austrieci, cu interese in Prahova.

  Inspectorul Vlad Ramona- scoasă pe dreapta prin otrăvire

  Fiecare otrăvire a fost realizată prin intermediul unor persoane apropiate, iar Vlad Ramona a înțeles inclusiv cine este persoana care a otrăvit-o, așa cum Vlad Oprea nu mai bea și nu mai consuma nimic, indiferent la ce întâlnire merge!

  Recorder a dus chiar o puternică campanie prin care a încercat cu succes defăimarea acestuia!

  Recorder este element esențial în Crima Organizată Evreiască.

  Materialul Recorder cu dorne si informatii de la Adventisti a costat (pe surse) 80.000 de euro!

  SRI cunoste operația Saltelele Morții însă a blocat actiunile importiva membrilor Sectei Iudeo-adventiste și a MOSSAD, chiar a fost complice la ultima acțiune a lui Arafat, acțiune în care Gabriela Firea este practic scoasă din viață politică, cu picioarele înainte!

  Motivele?

  Gabriela Firea era foarte apropiată de Biserica Ortodoxă și nu era coruptibilă pe axa intereselor avute de Alianța Anglo Saxonă, nu sprijinea oamenii de afaceri evrei și nu era aliniată liniei Americane de politica internă! Dintre toți cei 13 otrăviți+ 2 minori, Gabriela Firea și cercul ei a fost lovită cel mai puternic, și cu mare greutate au reușit aducerea lui Nicusor Dan la conducerea Bucurestiului.

  Demisia lui Hellvig

  Hellvig știa detaliile legat de otrăvirea celor 13+2, însă nu a făcut nimic. Hellvig este evreu! Nu a vrut să îi supere pe Evrei, nici pe Americani!

 54. Pana acum auzeai la generali romani…sholder to sholder camarazi prieteni frati cu duavolul globalist. Dupa ce Trump ia stropit cu apa rece…adica ..sho pe ei rushilor …mama lor de prosti…daca interesul americii o cere.

 55. @ soluție simplă 16:06
  Hai să-ți deschid OCHII LARG INCHIȘI:
  Ai auZit de Kosovo ? măR😜g…

 56. Lasă-ne cu soluțiile tale simmple! Este adevărat că tot ce-i bun e și simplu, dar nu tot ce-i simplu e și bun. Ce-l privește statul Ucrainean; va fi stat în momentul în care va respecta toate atribuțiile care revin unui stat, printre care drepturile minorităților.
  Înțeles-ai simplificatorule?

 57. Este o surpriza placuta imensa publicarea intrebarilor puse de dl Cristina Gomoaiu general in rezerva,de catre Cotidianul si pentru actele de curaj evidente trbuie felicitati calduros atit ziarul Cotidianul,directorul Cornel Nistorescu cit si dl.R.C si evident autorul articolului.
  Prin acest act de curaj extraordinar Cotidianul,armata in rezerva sau cel putin un reprezentant al ei demonstreaza ca spiritul de curaj si opozitie si critica vehementa in asa zisa ns.democratie nu a disparut,ca sintetizeaza toate cite se petrec in soarta politicii romanesti.
  Se petrec fapte,evenimente care reprezinta atacuri ce continua atacurile incepute la 1989 in baza unui plan pus la punct de puteri straine asa cum au avut planuri cu toata Europa si lumea,colonizata,atacata,exploatata si jumulita de catre elitele ce au declarat „hegemonia”mondiala si mondialista a Americii,azi ea considerind ca este „sfidata”de Rusia fosta URSS.Romania este un nimic pe o masea,a gasit aici „hegemonul”rechin balta plina de pesti
  tradatori care peste namolul securisto-comunistoid au primit „apa” capitalului murdar si mituitor de a se adapa si trada un poporul roman.
  Adevarul este unul singur si iata-l spus!

 58. Noi inca nu am iesit din comunism,nu am reinvatat libertatea si nu vrem sa ne descurcam singuri.nici coloana vertebrala nu ni s-a indreptat,daca o mai avem.aveam toate caracteristicile unei colonii de la marginea imperiului si inevitabilul s-a intamplat.mai mult,cei care ne-au colonizat sunt in viziunea romanilor democrati,pacifisti,dumnezei si numai buni sa le pupi mana dupa ce te-au palmuit.cam asta e povestea.

 59. peste 1500 de generali.
  Unde au fost acesti curajosi pe vremea lui Ponta, cand se semna jaful de la Rosia Montana?
  Ce masuri au luat?

 60. ARMATA DE MERCENARI Romana E COMPROMISA La ce scoala ai invatat si cate clase ai absolvit? De aici putem porni o discutie. Te pot ajuta sa intelegi lucruri.Este mai bine asa decat sa te faci de ras cu tampenii,nene cu mintea creatza.

 61. To’arsul @ Codrean , cultule… Esti din ” Rominia ieducata” ? Se scrie Korea sau Coreea . Panimaiesi gaspadin ciolovec ?

 62. Cineva scrie sub numele meu. Nu sunt eu cea care l-a jicnit pe general , dar pot să-i răspund la câteva întrebări. Teritoriile le-am pierdut fie pentru că am pierdut războiul fie pentru că ne-am temut ca proștii de ruși. Vize pentru America nu avem încă tocmai pentru că unul ca dumneata are reproșuri și resentimente și apoi le cere viză. Suntem un popor temător pentru că ne-au murit bărbații adevărați în primul război mondial. Atunci Romania a avut bărbați de stat , acum are doar oameni politici și generali care vorbesc sau luptă post factum.

 63. @ piticul crăcănat 18:06
  Esti trolac Urcac ?
  Că voi sunteti tot timpul plini de țâfnă, agresivitatea și ifose.
  Și vă mai și credeți DEȘTEPȚI NEVOIE MARE, deh, „popor superior”…
  Deci :
  Este că ai avut MEDIA 10 la Bac si ai fost și Șef de Promoție la 2 facultăți din Universitatea #1 din KIEV ?
  Una fiind Mate, măR😜g…

 64. „solutie simpla” bati campii, desi nu sunt sigur ca ai habar ce-s aia campi. Una te-am intrebat eu si alta o cotesti tu. Ce GRANITE SI-A DECLARAT LA ONU UCRAINA, ATUNCI CAND A DEVENIT INDEPENDENTA, NU CAND ERA IN URSS? Eventual, roaga un vecin sa-ti traduca intrebarea mea pe intelesul tau.

 65. @Eduard și cum te mai cheama:

  România nu a recunoscut Kosovo. Dacă nu știai, ți-o spun eu. Asemeni altor 5 state din Uniunea Europeană.

  @Anonimului, fără curajul de a-și atribui măcar un Nick:

  Ucraina va îndeplini standardele pentru minorități sau nu va fi acceptată în instituțiile europene.

 66. Totuși o să las politețea la o parte și o să-l întreb și eu pe general. Auzi generale, când poporul ăsta pe care îl căinezi și îl îndemni la revoltă stătea în frig și întuneric, primea cinci ouă pe lună și carne pe cartelă voi militarii de ce nu ne-ați apărat, de ce n-ați deschis măcar gura? De minunați ce ați fost.

 67. Raspunsul il putetzi afla in filmul „Sfarshitul lumii” ( End of times ) cu Arnold Scwarzneger interpretand rolul lui Iisus Hristos care in film extermina poporul Roman folosind diverse arme moderne. Raspunsul il putetzi afla in orashul Vandalia din SUA numit asha in onoarea Vandalilor care au distruse Roma shi care le cer Americanilor sa extermine poporul Roman azi. Idiotzii utili Romani care au ashteptat sa vina Americanii vor fi shi ei ucishi de ashteptatzii Americani asha cum au fost deja exterminatzi Mohicanii.

 68. Buei Simplule @ 18:43
  Și dacă Romania n-a recunoscut Kosovo, asta i-a împiedicat pe Li🌈ici să-și planteze rapid o bază militară acolo ?
  Ai haZ ! măR🤮g

 69. …ca am stat in frig si cu oua pe cartele,iar securitatea nu spunea nimic pana in 89 as intelege,..dar daca securitatea spune ca nu trebuie vanduta Romania pe nimic si reprezinta poporul roman , in 2024 ..eu sunt alaturi de ea…
  Orice stat puternic are o securitate puternica…a ei,..nu supusa Tel Aviv-ului

 70. ..pt Elena Popa…,faptul ca romanii au stat in frig si intuneric,nu da voie nimanui sa creada ca puteti lua Romania pe nimic..
  Analiza dumitale e stupida,nu poti compara situatia din 89 cu cea de azi,..daca sari la gatul celor ce apara interesul romanilor denota cine esti…,…stim ca Romania e tradata de lichele,dar nu spurcati numele romancelor cu numele pe catre vi-l atribuiti,..
  Nu confundati Romania cu Palestina

 71. Cum este ca un general, in general, sa intrebe o sluga de ce ea, sluga, face ce ii spune stapanul ? O noua naivitate de castigat pentru AUR telespectatori la OTV ? Sa traiti … bine !

 72. După cum arată situația la ora actuală în lume nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva globalismul a devenit nu doar o ideologie politică ci o doctrină de cucerire a întregului glob, poate chiar prin orice mijloace, pusă la cale în cine ştie ce laboratoare vizibile şi invizibile maselor şi chiar la nivelul unor state şi instituții. Dealtfel, întregul parcurs al ultimilor ani, pare a urma anumite planuri în care mari mase de oameni sunt sau par a fi când manipulate prin îndoctrinare, când amenințate, când utilizate în conflicte astfel încât toate cele trei tactici să conveargă totuşi în una şi aceiaşi direcție. Cucerirea globului şi instaurarea globalismului par a fi aşadar deziderate şi nu ideologii? Dacă suntem atenți putem observa că pentru îndeplinirea unui posibil astfel de obiectiv, ar fi necesară participarea unor mari mase de oameni ce se pot concura în primele faze între ei fără ca aceştia să poată înțelege că ar putea fi folosiți pe când altele ar putea face lucruri grave şi foarte grave din convingere fără a fi obligați căci este greu ca cineva să poată creade că propria lui convingere, nu este în fapt convingerea sa ci o gândire indusă, formată prin manipulări extrem de abile şi foarte subtile. Uneori masele pot fi mai uşor de manipulat decât un individ mediocru pentrucă, spre deosebire de individ, masele nu au o gândire unitară ci una dispersată, fragmentată, preponderent critică, ce îi aşează pe indivizi în opoziție reciprocă şi perpetuă. Cu anumite tehnici şi abilități, starea aceasta ar putea fi canalizată şi utilizată cu un anumit scop ascuns dar bine definit. Oare am putea ajunge vreodată într-o astfel de situație sau suntem deja dar nu conştientizăm ori nu putem să credem că este posibil?

 73. „Auzi generale, când poporul ăsta pe care îl căinezi și îl îndemni la revoltă stătea în frig și întuneric, primea cinci ouă pe lună și carne pe cartelă voi militarii de ce nu … ”

  Soldat Elen Pop, e simplu, domnul nu este General Store !

 74. Iti raspund eu ,Leano,militarii de atunci nu primeau pensii speciale precum ,voi,tradatorii si slugile ocupantilor de azi.Si nu mai manca bors,ouale si carnea nu erau pe cartela si daca erau putine macar erau mai gustoase si sanatoase decat gunoaiele pe care gasim azi in asazisele supermarketuri.Dupa gramatica pe care o folosesti se vede ca ai facut gimnaziul la fara frecventa.

 75. @ Soluție simplă
  pleaa ba deaici…pui de bolshevic nenorocit…
  teritoriile din romanesti sub asuprire vremernica bolshevico ukrainiana trebuie sa se intoarca la Romania..
  numai bashini invirtzi pe aici

 76. Adevarul despre Revolutia din 89 se cerceteaza de 30 de ani, cand de fapt Adevarul il stim toti !

 77. Sunt intrebari de sah-mat care scot adevarul la lumina si de asta postacii de se serviciu cu Elenul popii in frunte au lat foc nu alta. E bine ca au fost puse si acum dau de gindit macar la unii dintre noi care mai avem organul la locul lui.
  Sa trati D-le General ! Felicitari Cotidianul pt curajul de a publica articolul asta in aceste vremuri tulburi… ati avut mare curaj.

 78. De ce ?
  Deoarece așa au votat și cântat Românii : crirogenia salvează România,
  “ Hai sa ne bagam cu totii
  In niste frigidere mari
  Sa ne congelam
  Pentru vreo suta de ani
  Si sa-i asteptam
  Linistiti p-americani.

  Poa’ sa vina japonezii,
  https://www.versuri.ro/w/nib2
  Poa’ sa vina si nemtii
  Sa ne faca reforma
  Ca noi nu avem pretentii
  Doar atat le vom cere,
  Sa nu ne uite-n frigidere.

  Criogenia
  Salveaza Romania.“

  Și a salvat-o până aici.
  De aici e treaba românilor dacă vor să aibe o țară cu bune și cu rele pe care ei să și le asume și să încercă să le depășească model Iarna Bobocilor deci altfel decât punând botul la harneala Europei Libere ori Voci Americii care au fost și sunt la fel de Foreign Agent propaganda institution pe cât e acu Sputnik ori CGTN ori Radio France International ori BBC ori și lista e lungă să ne ajungă.

 79. Gheneralul n-o făcut decât să pună cele mai simple întrebări care i-au turbat pe vânzătorii de țară în frunte cu securiștii mosad și cia și care au năvălit aici cu țucalele lor pline de argumente aburinde…

 80. COTROPIREA TERITORIILOR ROMÂNESTI (Bucovina, Herta, Bugeac, Gurile Dunarii, Insula Serpilor) A FOST EFECTUATA de catre O NOUA TARA INFIINTATA numita UKRAINA, in anul 1991, dupa DESFIINTAREA URSS ! NU UITATI !
  DEGEABA si plange Ukraina, in anul 2024, ca unele teritorii ale sale SUNT REVENDICATE de catre ALTE STATE ! RUSINE LOR !

 81. Spuneam la 8:39 pe un ton pasnic, dar cu idei nerumegabile inregimentatilor:

  Hartia de turnesol a devenit proverbiala pentru ca de
  fiecare data da rezultatul corect cu precitie matematica…De fiecare data cand apare o chestiune sensibila, de ESENTA apele se limpezesc reziduurile IDEOLOGIEI GENOCIDULUI prin DECANTARE, cu ilenele, gigeii, gogutzii, dez axon nat rollasonatii si multi alti tica calosi marius Horror doru popescu…Calitatea reziduala le e conferita de IDENTITATEA nonmintala an organica…Cu aceste reziduuri nu poti fi nici macar „ironic”, atat de rudimentari fiind in fixismul tipic spalatilor pe creiere organizat…

  De 35 de ani POPORUL ROMAN e supus unor cazne inimaginabile si nu a miscat in FRONT, niciodata nu s-a inregistrat cel mai mic semn de revolta care sa nu fie organizata de Securitate si mai exista analfabeti nefunctionali, folositi prin rotirea cadrelor
  care vorbesc tamp despre „revolutie” si „adevarul stiut de toti”, dar SPUS DOAR DE MINE, restul RASTALMACINDU-L GROBIAN…

 82. Honor doru popescu.
  Honos (sau Honor), în mitologia romană, personificarea virtuții morale. (DEX)

 83. Honor doru popescu.
  Honos (sau Honor), în mitologia romană, personificarea virtuții morale. (DEX)

  sau …
  Horor doru popescu.
  horror, Care este conceput să provoace groază, oroare, teamă. DEX ’09
  Doar ALTORA, TRADATORILOR cei STRAINI, cei fara de TARA/ROMÂNIA (cu URA FATZA de ROMÂNIA) si fara de popor/ROMÂNESC (cu URA FATZA de SPIRITUALITATEA noastra cea ROMÂNEASCA, si cu URA FATZA de GENIILE, ELITELE, EROII si MARTIRII neamului nostru cel ROMÂNESC).

 84. Sau …
  horror, Care este conceput să provoace groază, oroare, teamă. DEX ’09
  Horor doru popescu … adica cel care provoaca groază, oroare, teamă doar ALTORA – TRADATORILOR cei STRAINI, cei fara de TARA/ROMÂNIA (cu URA FATZA de ROMÂNIA) si fara de popor/ROMÂNESC (cu URA FATZA de SPIRITUALITATEA noastra cea ROMÂNEASCA, si cu URA FATZA de GENIILE, ELITELE, EROII si MARTIRII neamului nostru cel ROMÂNESC).

 85. Sau …
  horror, Care este conceput să provoace groază, oroare, teamă. DEX ’09
  Horror doru popescu … adica cel care provoaca groază, oroare, teamă doar ALTORA – TRADATORILOR cei STRAINI, cei fara de TARA/ROMÂNIA (cu URA FATZA de ROMÂNIA) si fara de popor/ROMÂNESC (cu URA FATZA de SPIRITUALITATEA noastra cea ROMÂNEASCA, si cu URA FATZA de GENIILE, ELITELE, EROII si MARTIRII neamului nostru cel ROMÂNESC).

 86. Oare i-a verificat cineva identitatea acestei persoane care se autointitulează „general”?
  Este incredibil cum a reușit să păcălească atâta lume prin tot felul de postări,articole,imagini „suprapuse” etc.

 87. Bucureștiul e pragmatic, don’ general.Pe protipendada românească, precum știți, o doare la bască de toate câte le spuneți dvs, întrebările dvs fiind, cel mult, retorice. Prioritățile politicii românești țin de liberul la jaf intern și plasatul nemoșagurilor prin sinecuri corporate pe bani mulți, model neoamerican. Patrie, întregire, recuperat teritorii? ‘Ai să fim serioși! Astea-s dureri de cap! Că și administrația pe intern la toate nivelele, fă-te că faci. Aparențe. Jos, unde mai merg lucrurile, se descurcă care cum poate, muncitor, profesor, polițist, inginer, șofer sau ce-o fi el(ea). La nivelul conducerii, bișnițari, infractori de varii spețe, figuranți.România e o inprovizație, nu o țară.Acușica s-ar rupe și ce este, dacă nu ar fi atâtea familii întinse pe tot teritoriul ei.Și acum, cinstit, eu unul aș întoarce spatele Europei cu totul.Nu mai are miză.Dar asta ți-o poți permite doar cu o conducere care are-n față interesul național, ori asta nu se poate cu materialul PCR.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.