Celine Dion: „Dacă nu pot merge, mă târăsc”  (video)

Primul trailer oficial al documentarului „I Am: Celine Dion”, despre viața marii artiste Celine Dion, a fost lansat ieri. Cele 138 de secunde sunt suficiente pentru a da fiori. Camera de filmat a surprins unele dintre cele mai dificile momente ale lui Dion din trecut dintre care unele au fost incluse în trailer.

 

Pentru prima dată din ziua în care a anunțat că suferă de Sindromul Persoanei Rigide, Celine Dion apare în fața camerei și vorbește despre marea bătălie pe care o duce.

Cu lacrimi în ochi, Celine Dion descrie cât de mult îi lipsește contactul cu lumea și concertele ei, dar și eforturile pe care le depune pentru a se putea „întoarce” și  a „se apleca”.

Documentarul relevă părți din viața și călătoria lui Celine Dion, de la primii ei pași în cântat până în ziua în care a decis să vorbească despre dificila aventură a vieții ei.

 


„Mi-e atât de dor de lume”

„Vocea mea este dirijorul vieții mele. Când vocea aduce bucurie, ești cea mai bună versiune a ta. Am nevoie de instrumentul meu muzical”, spune Celin Dion. „Nu este greu să faci un spectacol. E greu să-l anulezi”, spune marea interpretă cu lacrimi în ochi care mărturisește că îi e foarte dor de lume.

Referitor la sănătatea ei, ea spune: „Muncesc din greu în fiecare zi“, dar șochează cu fraza: „Dacă nu pot alerga, merg și dacă nu pot merge, mă târăsc. Nu mă voi opri.”

Vedeta speră că documentarul va „crește conștientizarea publicului cu privire la această afecțiune puțin cunoscută”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

1 Comentariu

  1. Sunt curios dacă apare în documentarul ăsta despre Celine Dion și reclama aia satanistă în care juca, numită Celinununu și care se poate încă viziona pe YouTube…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.