Centrala pe lemne l-a ucis

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din localitatea Vama a decedat, joi, după explozia centralei pe lemne cu care îşi încălzea locuinţa, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, explozia nu a fost urmată de incendiu.

„Pompierii militari, cu o autospecială de stingere, au asigurat şi au supravegheat zona la o locuinţă particulară din comuna Vama, unde s-a produs o explozie, care nu a fost urmată de incendiu. Explozia a avut loc la o centrală termică pe lemne, iar în urma ei s-a înregistrat o victimă inconştientă. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a preluat-o şi a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, după consumarea protocolului medical, victima a fost declarată decedată”, au mai precizat oficialii ISU Suceava.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Trebuie interzise toate sursele de caldura. Ne incalzim cu Ursula-n suflet!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.