Cetăţeni străini, întorși la graniță

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a informat miercuri că, în ultimele 24 de ore, nu s-a permis intrarea în ţară a 38 de cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi nu s-a permis ieşirea a şapte cetăţeni români din diferite motive legale.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, marţi poliţiştii de frontieră au efectuat formalităţile de control, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, pentru aproximativ 146.100 de persoane, cetăţeni români şi străini, şi peste 55.100 de mijloace de transport care au tranzitat punctele de graniţă de la nivelul întregii ţări.

Pe sensul de intrare în România, prin punctele de frontieră au tranzitat 65.223 de persoane, dintre care 7.952 de cetăţeni ucraineni. Începând cu data de 10 februarie 2022 (perioadă pre-conflict) şi până marţi, la ora 24,00, la nivel naţional, au intrat în România 8.019.172 cetăţeni ucraineni.

În ultimele 24 de ore, în zonele de competenţă – punctele de trecere şi „frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat 126 de fapte ilegale (56 de infracţiuni şi 70 de contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 53.100 lei.

Bunurile ridicate în vederea confiscării au fost în valoare de peste 97.400 de lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

 1. „şi nu s-a permis ieşirea a şapte cetăţeni români din diferite motive legale”

  -asta e adevarata stire,
  NE-AU INCHIS AICI!!!!!!

  (ne-au inchis impreuna cu fratii Tate)

 2. „nu s-a permis intrarea în ţară a 38 de cetăţeni străini ”

  -ce Delikat,
  gustos ca fabuloasa supa:
  or fi fost hoholi?
  (fratzii aia de peste prut,tisa,
  mari si tzari)

 3. s-a lansat strigătul PATRIOTIC de luptă: SCAPĂ CINE POATE !
  măR🤮g …
  ●}RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK{●

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.