Ceva de speriat în Dubai și Oman!

Imagini apocaliptice în Dubai. O furtună violentă care a lovit marţi, 16 aprilie, orașul din Emirate a transformat aeroportul într-un adevărat lac. La fel, străzi. Zboruri au fost anulate sau amânate. In Oman, 17 persoane au murit din cauza inundațiilor.

Aproape 4 inci (100 mm) de ploaie au căzut marți pe parcursul a doar 12 ore, conform observațiilor meteorologice de la aeroport – cam cât se înregistrează pentru Dubai într-un an întreg.

Ploaia a căzut atât de puternic și atât de repede, încât unii șoferi au fost forțați să-și abandoneze vehiculele în timp ce apele au crescut și drumurile s-au transformat în râuri.

Ca și restul Emiratelor Arabe Unite, Dubaiul are un climat cald și uscat. Ca atare, precipitațiile sunt rare și în multe zone există infrastructură limitată pentru a face față evenimentelor extreme.

Probleme și în Oman

Cel puțin 17 persoane au murit de duminică în urma inundațiilor provocate de ploile abundente în Oman, informează Comitetul Național pentru Managementul Urgențelor (NCEM) din țară.

Marți, guvernul a suspendat munca angajaților și lucrătorilor din sectoarele public și privat din cinci guvernorate din cauza condițiilor meteorologice.

Guvernul a permis angajaților să lucreze de la distanță, dacă este posibil.

În următoarele zile sunt așteptate ploi abundente moderate în nord-estul și nordul Omanului.

Specialiștii cred că evenimente de acest tip vor deveni mai frecvente din cauza schimbărilor climatice determinate de om.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

24 de Comentarii

 1. n-au reglat armele de geo-inginerie si au ratat tinta, ratacindu-se in dubai.

 2. Zicea mai demult generalul Strainu despre producerea unor astfel de lucraturi. Dar cine ar avea treaba cu Dubaiul care este placut tuturor?

 3. Iar prostii se inghesuie in excursii si sa-si cumpere apartamente.
  Admirati peisajele mirifice din Dubai!……[Rumburak]

 4. E în Tulcea, pe faleZă…
  Și încă și mai groZav era când defilau FETELE de la Confecția !
  Si dădeau onoru’ cu coZile de mătură pe umăr, măR😜g…
  ●● RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene ●●

 5. E doar un avertisment dat Sodomei de la Bunul Dumnezeu

 6. Sa plece urgent Arafat să îl salveze pe ursar! E unicul și singurul ursar demn de prostie, analfabetism funcțional și minciuni crase după plavan! Apropo, proprietățile din Emirate ale escrocilor români nu au fost atinse?!

 7. Cand Dumnezeu se supara iti arata cat de mic esti si trebuie sa fii umil si bun si Ca tot ce ti.a dat si aduni pe lumea asta iti poate fi luat intr.o clipa si pleci cum te prinde !😔DOAMNE AI MILA DE NOI CA SANTEM NISTE EGOISTI NEMERNICI SI NE LASAM PACALITI DE VICLEAN!!!

 8. Asa se intampla cand cumperi linii aeriene si echipe de fotbal dar angajezi ingineri specialisti in politici publice, PR, sociologie si alte balarii, numai in constructii si instalatii nu.

 9. Ingineria climatica sub controlul iudeomasonilor globalisti satanisti…in actiune…
  Pentru controlul popoarelor transformate in populatii prin „crizele” lor fabricate pentru a ne inchide pe toti in lagarul digital mondial !

 10. In alte locuri altadata normale e seceta nemaintalnita, iar in Dubai ploua cu galeata, in plin desert. Cu totul intamplator ploua la bogati…dar nu intrati la idei, ca geoingineria e imposibila, ar fi zis la stiri…
  Plus culmea tupeului: schimbari climatice cauzate de om, cica. Numai ca nu e vorba de magnificul Codoi, ci de manevrarea climei in scopuri perverse, de catre specialisti vanduti.
  Se vede usor dupa nori, seamana leit cu cei din Europa cand e alerta de inundatii.

 11. @they live – uite si eu mi am dat seama ca e conspiratie. Am vazut un fulger in Romania si apoi m am uitat pe net si am vazut ca arata la fel peste tot in lume. E clar facatura.

 12. @ CV Era vorba de ploaie in desert, unde inainte nu ploua cu zecile de ani. Iar acum ploua cu galeata, dar nu la beduinii saraci, ci fix la miliardari.
  Bineinteles, e pura intamplare.

 13. Mi-am dat seama în ultimii ani că trebuie să respingem teoriile mainstream, având grijă să nu fim complet înglobati în ceea ce sunt considerate teorii ale conspirației. Uneori, este o linie greu de trasat, mai ales când începi să realizezi cum multe minciuni pe care le-am crezut pot deveni ușor aproape orice lucru care nu este mainstream, indiferent cât de ridicol ar părea.. cum ar fi pământul plat, de exemplu. Acesta este doarv un alt nivel inferior de credulitate și ignoranță. Mă îndoiesc că cineva care face vreo cercetare de bază are încredere că are toate variabilele. Una dintre principiile de bază ale metodei științifice este să nu aibă toate variabilele și să le caute mereu. Nu am probleme cu o ipoteză inițială, dar fiți flexibili în pozițiile dvs. căci informații noi ar putea schimba total lucrurile pe care le știm. Astfel o sa ajungeți de râsul curcanilor tobă de ,,stiință”.

 14. @cv
  Spalarea de creier e inspaimantatoare in era „valorilor” occidentului globalist iudeomasonic !
  Oare de ce toate mijloacele de informare in masa(de spalare de creier in masa) se afla sub monopolul marilor corporatii de presa controlate de iudeomasonii globalisti satanisti de la Davos, Bildelberg, FEM, ….nealesi de nimeni…curat democratie cum ar spune Caragiale…sau „democracy” cum ar spune indivizii nealesi, care dicteaza guvernelelor dupa ce mai inainte au avut grija sa acapareze resursele energie, alimente,teritorii,pamant paduri…prin care spala creiere si controleaza populatiile indobitocite prin „crizele” lor fabricate : „crize” financiare, medicale,alimentare, militare, climatice…pentru a ne inchide pe toti in lagarul digital mondial…

  dar, nu…nu e comunism…am mai trecut prin asta si stim noi…ar spune spalatii pe creier cu „valorile” occidentului iudeomason glibalist satanist…

  Trezeste-te !

 15. Or fi dat dreptul IA sa gestioneze clima. Și, citind tot ce este in materie, ce și-a zis IA : ia uite de când nu a plouat la ăștia, de aia este totul uscat, ia sa le dam niște apa!
  Morala; Chiar dacă ploua rar, tot e mai bine sa ai canalizare corespunzătoare! Hai! Sa fim serioși, nu ar fi necesar sa ii plângem… ei au bani sa se descurce, si slava Domnului/ lui Alah!?, nu am citit ca ar fi fost victime umane. Este adevărat ca am văzut niște biete cămile luate de ape sila ei cămila este muuuult mai
  Importantă ca omul!

 16. Bine unii oameni ar spune ca incalzirea globala, dar aia e fake. E mult mai probabila o arma secreta a evreiilor, masonilor, reptilienilor etc. Ceilalti sunt cu Dumnezeu, care se ocupa cu fenomenele meteo, bine ca nu e Thor.

 17. CV Incalzirea globala e o gaselnita pentru tampiti sadea controlati mental. Una din cele mai jenante si pseudo-stiintifice inginerii sociale alaturi de pLandemia de muci de liliac. Adevarul este ca intr-o discutie intre 4 ochi nici un natarau decarbonificat n-a mai expirat dioxid de carbon pentru ca se sufoca cand aud contrargumente valide.

 18. nu e nimic de speriat.
  v-am avertizat inca de anul trecut ..
  continui sa spun ca toata ghiata de ple planeta se va topi treptat? vor fi incendii de vegetatie non stop de la gaurile de ozon(lipsa) , prin propria rotatie pamantul schimba prin actionarea placilor techtonice toata fizica naturii(anumiti munti inalti treptat vor deveni mici si invers) , vot fi noi puncte tehtonice si milioane de cutremure(sper ca mici toate) , seceta sau inundatii , taifune …
  (e normal ptr planeta si prin trecerea spre vreo noua era glaciara.. normal ptr planeta=noi invatam istoria planetei la discovery channel)….
  noi am fost primii,noi romanii, am extras primii petrol si am invatat babuinii ceilalti sa foloseasca petrol si am devenit principalii vinovati indirecti (vinovatii morali) DECI:
  DUPA ROMANI POTOPUL ! 😀 😀 😀

 19. „sa vina o ploaie
  sa spele jegurile de pe strazi”

  -sa-l intrebati pe de niro replica asta
  daca isi mai aminteste ceva.

 20. Si totusi se misca !!!Avioane cu sute de RUMUNI saraci ,fac turism in RAI !!! EHEI , asa-i in democratie !!!

 21. lasa-l sa se intoarca CIolacu cu „suta lui Ciolacu” sa ne dea o lectie de ce a pronuntat in interviu „erectie” .. poate jegul amestecat de pe strazile alea ii daruiesc si niste holeruta sa se intoarca cu ea sa daruiasca la altii !

 22. cine nu se pleaca si nu face „sluj” este pedepsit !!!noi romanii am mai trecut prin asta !!! luati aminte la k.w.i. ce frumos face in fata strainilor !! sta si in patru labe daca este cazuL!! doar sa fie pe placul strainilor !!! stapanii tarii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.