Chefi la cuțite: Noii jurați aleși de Mona Segall

Antena 1 ar fi hotărât cine vor fi jurații noului sezon al emisiunii Chefi la cuțite care le vor lua locul lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.  Cei patru jurați care vor apărea în noul sezon sunt: Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!”, s-a scris pe pagina de Instagram „Viperele Vesele”.

Nu este prima dată când Viperele vesele oferă informații corecte cu mult în avans. Aceeași pagină a scris de câteva ori numele cîștigătorilor la Chefi la cuțite.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

4 Comentarii

 1. Doar carne halal(tăiată în secunda preparării) accepta musulmania și NU porc. Cât despre câștigător spus înainte de finalizare concurs, normal, cărțile sunt făcute în funcție de rezistenta psihic si show-ul individului pentru audienta.

 2. Niste bucatari obisnuiti, urcati la ranguri de ,,chefi”.
  Mai bine ar chefui ca orice marlan, fara sa li se acorde niste calitati pe care nici nu le-au visat.
  Bunica-mea ar fi fost o super-hiper-mega ,,chefa”, pe langa leprele acestea cu ifose si le-ar fi dat lectii de ,,chefie”.
  Chefi!!!??? Nu va e rusine?……[Rumburak]

 3. Ha ha ha la ce putem aștepta aștepta de la noul sezon;normal stilul Antenei 1 de a face totul la puterea zero;doi chefi de shaormerie, unul care se va converti la ortodoxie și să guste porc și altul care e COE.Sa
  Să vedem înjurături……….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.