Chefii vor găti așa cum nu au mai făcut-o

Jurații Chefi la cuțite au parte de o provocare cu buget redus: amuleta poate fi câștigată cu doar 30 de lei! Rămâne de văzut cum se vor descurca în aceste condiții Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu.

În aceeași ediție, Bogdan Năstase, luptătorul K1 cunoscut pentru aparițiile sale la galele de kickboxing purtând șuba grea de cioban, vine în fața juraților dornic să intre în competiția gastronomică. Înainte de activitatea sa sportivă, Bogdan a urmat de mic tradiția milenară în oierit a familiei sale, declarându-se expert în mâncărurile preparate la stână.

Tot în această seară, concurează pentru un loc în bootcamp românul care a gătit în echipa celui mai bun Chef din Asia. Fiind primul bucătar indian cu două stele Michelin, Gaggan Anand a influențat puternic gastronomia Thailandei, iar Liviu Moroiu este concurentul care a avut privilegiul să învețe din secretele lui chiar în restaurantul acestuia din Bangkok.

”Vreau să-i cuceresc pe Chefi cu preparatul meu. Vreau patru cuțite din patru, am venit aici să câștig”, a declarat Liviu, extrem de încrezător în forțele sale, datorită unui parcurs profesional foarte interesant, început în Londra. ”Am evoluat foarte mult la Londra, pentru că este orașul care-ți dă ocazia să cunoști profesioniști ce și-au dedicat viața bucătăriei”, povestește Liviu. ”Acolo am fost ajutor de bucătar și apoi Sous Chef la restaurantul din Covent Garden la care am lucrat. Dar, pe primul loc, este experiența din Bangkok. Am lucrat pentru Gaggan Anand, iar acesta a fost apogeul carierei mele până acum”.

În prezent, Liviu are un business de private dining în Amsterdam, orașul din care a venit la București pentru a participa la competiția Chefi la cuțite.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Am convingerea că nu se pricep nici un ceai să facă..Iar ceea ce fac, ar trebui ca ei s-o consume,. Hmmm,. S-ar lăsa urgent de meserie..

  2. Daca.i Chef atunci Chef sa fie da Șef sigur nu.i.Șefii sant in Italia , Franța,Anglia, Elveția!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.