”Cherecheș a fugit pe o luptă a serviciilor secrete”

Daniel Vasile a vorbit despre fuga lui Cătălin Cherecheș la B1 TV.  Prim-vicepreședintele Partidei Romilor Pro-Europa crede că primarul din Baia Mare „nu putea să treacă” frontiera „decât sprijinit de niște servicii”.

„Cherecheș a fugit. Tot am introdus în discuție cadrele vechi și rezerviștii. A fugit pe o luptă a serviciilor secrete, pentru că e clar, nu putea să treacă decât sprijinit de niște servicii. A ajuns în Germania, nu întâmplător (…). Întrebarea logică este următoarea, de ce nu s-a dus în Italia? Unde în Italia vedem că nu sunt sentințe de extrădare, unde dânsul are afaceri (…). E un semn de întrebare de ce a rămas în Germania”, a declarat Daniel Vasile.

„Este posibil ca reacția serviciilor secrete ori a poliției germane să fi venit ca presiune pe care s-a pus pe acest caz, în România, nu neapărat de Palatul Cotroceni ori de Ministerul de Justiție. Fiind un caz public, atunci serviciile secrete și poliția din Germania au reacționat. S-a opus la arestare, nu întâmplător, totul este programat. O să vedeți că o să conteste atitudinea polițiștilor germani pentru a intenta un dosar autorităților și pentru a contesta arestarea”, a mai spus Daniel Vasile.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

12 Comentarii

 1. Aha,ceva de genul luptei lui Netanahui cu serviciile secrete 🤣🤣🤣

 2. Nu lipseste decat scenariul cu extraterestii care nu-i tarziu sa apara in urmatoarele zile. Sincer, incepe să fie agresiva insistența mass media asupra lui Cherecheș. A DISPARUT ca si când n-ar fi existat cazul ASASINILOR omului de afaceri Adrian Kreiner omorât în bătaie.
  De departe cazul Cherecheș este NIMIC în comparație cu acest odios omor.
  Despre extrădare, UITATI SUBIECTUL, Cherecheș NU VA FI EXTRADAT. Ba mai mult va obține rejudecarea cazului. Prezenta în Completul de judecată a judecătoarei denunțătoare Georgiana Fărcaș Hîngan nu va fi admisă în Germania pentru un proces echitabil. Deci, nu va luați după declarațiile unui ministru al Justiției care NU cunoaște nimic din dreptul penal si nici după declarațiile ministrului de Interne care are un nivel juridic mediocru si habar nu are ce afirmă

 3. Uite ca romii sunt mai omenosi. Sar sa-si apere ruda aflata in mare necaz.

 4. Chereches un(alt) securist nemt.
  Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, membru al FDGR :îmi doresc scoaterea în evidenţă a elementelor istorice, sociale şi culturale ale comunităţii şvabilor, demarând în acest moment organizarea unei entităţi partenere pentru FDGR, care se va numi Uniunea Şvabilor din România!

 5. Banii sunt doar ai familiei reale sau si ai prietenilor? Cat de larga e lista famigliei extinse? UDMR? Usr? Pnl? Partida Rromilor?/Banci/ Grupul Asthalosh/Cluj/Coldea/Bolojin/Sibiu/ Psd( personal am indoieli: nu sunt sprintari!)/ Procurori/Vamesi/Sindicate/Agentii Nationale/Amante????? .Mama, Doamna Doctor, a obosit incarcand atatea kg pentru toti! Scuze pentru cei pe care am obosit, acum, sa-i enumar!Sa fi fost si BND-eaua/& all?

 6. ne asteptam ca fuga -prin Europa,cum e si partida aia a rromilor,pro-europa-
  sa dureze mult mai mult,
  sa fie o veritabila hinghereala:
  cand colo l-au prins imediat pe Greierash!
  (cica ma-sa ar fi anti-maghiara
  pana o auzi cum pronuntza „che-reeeee-che—shhhhhhh”;
  o avea o proteza proasta-n gura)

 7. Al cui este postul tv care il asculta pe Prim-vicepreședintele Partidei Romilor Pro-Europa ? Doar un serviciu platit de la buget se autosustine la tv. Nu v-ati lamurit cu LaBe1tv, inca ?

 8. Vin alegerile ,să vedeți cum vor fura din nou usr istii voturi !!!

 9. ‘a fost o lupta intre Mossad si FSB’ a declarat de fapt Prim-vicepreședintele Partidei Rromilor Portofel Pro-Europa
  Concluzia:mai radem ,mai glumim,dar ne pastram bruma de neuroni in incinta
  Traiasca Romania!

 10. Partida Romilor de box s-a încheiat înainte ca timpul oficial sa expire, din cauza unui conflict generalizat între galeriile formației și conducerea pro Europeană a acestei. Acum sa fim sinceri și sa recunoaștem ca reprezentanții Partidei au fost primii care au luat calea exilului pentru a se integra în familia Europeană. Se pare ca s-au integrat și în servicii, ca prea le zice cu dor și cu jele. Cinstatam ca pe zi ce trece numărul experților pe diferite probleme depășește estimările oricărui analist. O dovada de sănătate intelectuala și culturala a acestei nații. Aștepta o scurta concluzie a distinsului invitat despre tunelurile din Gaza și despre lupta dreapta, dar strâmbă a kazarilor care ne fac viata tot mai amara și mai îmbibat în dictatura.

 11. Clar ca a fost sprijinit de cineva, altfel cu cara de nu stiu cate ori bani in Germania cu sacosa si nu trecea cu actele varului!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.