Cherecheș ar putea fi eliberat

Cătălin Cherecheș ar putea fi eliberat din închisoarea din Germanial scriu jurnaliștii de la Știri pe Surse care îl citează pe procurorul din Munchen care se ocupă de dosarul extrădării primarului.

În timp ce autoritățile române așteaptă ca fugarul Cătălin Cherecheș să fie trimis în țară, pentru a-și ispăși pedeapsa primită în dosarul în care a fost judecat, procuratura vorbește despre eliberarea fostului primar din Baia Mare.

Chiar cel care se ocupă de cazul românului a avansat această posibilitate.

Citeste restul articolului pe Știri pe surse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

 1. Daca aveam si eu atatia bani rezolvam din prima si nu ma julea nimeni pe scalp.
  Lumea nu intelege ca e despre spagi?

 2. Și nemții trebuie să mănânce gură lor ceva!…mo!…nu..?…

 3. Era si cazul, a stat prea mult priponit. Statul sa-i plateasca despagubiri de 1 milion de euro pentru fiecare zi petrecuta in arestul german cu TV, sauna si mobil.
  Cum? Tu, roman de rand, ai furat un ou si esti trimis la inchisoare? Pai cine esti tu, ba?
  Pai tu uiti ca traim in democratie?

 4. Eliberat si cu prezentare de scuze si covor rosu la revenirea in tara, n’asa?

  In asteptare, Mario Iorgulescu ; se pregateste Vlad Pascu.

 5. Nemții au aflat faptul că tot grupul infracțional organizat al gunoiului bețivan Petrov e liber și bogat din furăciuni așa că-l vor lăsa liber pe primar,considerând că așa e moda în România !!

 6. Asa e-n Iuropa, infractorii trebuie sa fie liberi, mai ales daca au furat mult si au legaturi cu statul!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.