Chifiriuc are probleme. Soția lui Petre Roman, operată de 3 ori

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, abia poate să vorbească din cauza unei probleme de sănătate. Ea trecut deja prin trei intervenții chirurgicale din pricina unei infecții stomatologice.

”În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc.

Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”, a declarat Silvia Chifiriuc, potrivit Click!.

Silvia Chifiriuc a povestit că a mers la un medic stomatolog pentru o extracție, dar lucrurile nu au decurs cum ar fi trebuit, așa că s-a ales cu o infecție.

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele”, a conchis Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc a provocat deranj pe internet din pricina unei coincidențe nefericite

S-a întîmplat să fie de Dragobete și să fie și  anunțul pivind decesul  Mioarei Roman, fosta soție a lui Petre Roman

O postare despre iubire când s-ar fi cuvenit, au spus internauții, câteva vorbe despre defunctă a stîrnit polemici.

Silvia Chifiriuc tocmai terminase o filmare ”frumoasă” și animată de înnoite sentimente  de dragoste  le-a dat la iveală cu o zicere de Dragobete.

”(…)Numai așa vine binele și fuge răul din calea omului”, a scris Silvia Chifiriuc pe Facebook.

Și i-a pus pe gânduri pe toți că nu știau prea bine ce vrea să zică și cine e răul. Că nu Mioara făcuse rău, ci invers, au comentat pe internet

Mioara Roman a murit  vineri la azilul din Snagov, unde era internată de câteva luni.

Jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă şi civilizaţie arabă, Mioara Roman ar fi suferit un stop cardio-respirator.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Ha, ha, cin’ n-are?… Ca egzemplu’ to’arșu’ Neulander umblă cu prelunjitoriu dupe dânsu’…

 2. Dumnezeu nu bate cu parul! Aviz amatoarelor care distrug ce a unit Dumnezeu!

 3. Cat de tampita poate sa fie femeia asta, incat sa ajunga cu infectie la dinti, in zilele noastre, in Bucuresti, unde sunt sute de cabinete stomatologice unul mai profesionist si igienic decat altul, probabil ca, femeia primitiva a stat cu puroiul pe gura, pana in ultima clipa !

 4. Si ca ce kilipir trebuia sa fie prezent Petre Roman la inmormantarea fostei sotii, din moment ce avea statut de ,,fosta”?

 5. Odata, pastele de dinți sunt pline cu ingrendiente toxice, apoi pericolele cerealelor neprocesate pentru dinți sunt subestimate copios. Apoi, fluorul din apă la 1 parte per milion creste incidenta cariile dentare. Fapt dovedit. Apoi, multe ibrice produse în serie eliberează nichel care poate provoca alergii de-a lungul vieții ducand la inflamarea gingiilor, cele produse de Philips sunt cele mai toxice. Canalele radiculare cu implant produc: artrita; leziuni ale inimii: boli ale rinichilor, ficatului și vezicii biliare; anemie; pneumonie; apendicită; tulburări ale ochilor, ale urechii și ale pielii; și tulburări ale sistemului nervos. Un bărbat merge la dentist și spune: „Am o durere groaznică de dinți”. Stomatologul aruncă o privire la dinte și spune: „Nu este nimic în neregulă cu acel dinte. Trebuie să vă curățați intestinele”. Bărbatul isi detoxica colonul și durerea din dinte dispare. Dintre toate specialitățile medicale, stomatologia a fost întotdeauna cea mai diferită de restul tagmei. În ceea ce privește bunăstarea fizică, dinții sunt văzuți a fi aproape irelevanți, fără nicio legătură aparentă cu sănătatea sau boală corpului. Aceasta este o atitudine primitivă și non-științifica care protejează o altă vacă de muls. Pe de altă parte, dacă te uiți la cele peste 5000 de studii revizuite de Zorach Glaser pentru US Navy doar în anii ’70, radiofrecvențele induc o susceptibilitate mai mare la infecții, printre alte duzini de efecte negative. Trăim într-un ocean de unde electromagnetice non-native, pulsate care distorsionează echilibrul electro-chimic stabilizat în decurs de eoni al biotopului terestru. Unde dai și unde crapă..

 6. O TUTA, pe gustul unui închipuit. Jalnic! Probabil nu a citit o carte în viata ei. Numa’ buna pentru Petrica

 7. Hai acasă, hai cu mine! Se canta prin Mamaia înainte de 89! Succesuri Chifiruc!

 8. Au mai fost si altii care s-au infectat dupa o extractie, dar sa spuneti operatie la o incizie? Doar daca in Bucuresti nu-s medici stomatologi ci doar felceri/macelari care nu prea au auzit nici de sterilizarea instrumentarului, nici de antibiograma sau medicatie curativa…

 9. Si uite asa au fost aprigii romani ocupati zilele acestea cu un priveghi,cu o inmormantare,etc
  De peste gard s.au numarat lacrimile,lumanarile,coroanele,foitele de aur de pe coliva.
  S.a iertat ca defuncta isi parasise si ea un sot pentru un tinerel din elita vremii si s.a aruncat cu pietre in tanara sotie a septuagenarului divortat de un sfert de secol!
  S.a uitat de inflatie,de facturi,de razboi si Doamne iarta.ne chiar de Navalnii!?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.