Chinezi de frunte și rețeaua Coldea. Comisarii români, cînd îi lingușeau

„Un afacerist chinez mi-a făcut legătura cu Florian Coldea”, a spus miercuri, afaceristul Cătălin Hideg, chiar la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, potrivit Agerpres.

Hideg este denunțătorul în dosarul Coldea-Dumbravă. Hideg a detaliat, la Antena 3 CNN, episodul legat de relația dintre Florian Coldea și cetățeanul chinez Wang Yan, pe fostul său nume românesc Alexandru Ioan.

Cine este afaceristul chinez

Vom vedea ce rol a jucat în faptele din dosar”, a explicat joi, pentru HotNews.ro, un om din sistemul judiciar. Până în acest moment, Wang Yan a scăpat din orice dosar penal din România.

Wang Yan a apărut încă din 2005 în stenogramele DIICOT, în dosarul de trafic de minore de la restaurantul Shanghai din București. O parte a cazului a fost disjuns și apoi clasat de către procuroarea Olga Vrânceanu.

Augustin Lazăr a recunoscut că dosarul mafiei chineze și al protectorilor români de la clubul Shanghai a fost închis fără ca procurorii DIICOT să mai caute dovezi. În partea clasată apărea și Wang Yan.

Augustin Lazăr a spus că nu mai era nimic de făcut. Dar ziariștii au continuat să sape după informații.

Citeste mai mult aici

Wang YanFoto: Tolo.ro

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Ha, ha, ha! Mutam pe China marsaviile romanilor. Pe China, pe Rusia, ca asa au ordonat stapanii COLONIEI AMERICANE romania.

  2. Câmpul tactic optimiza dosarele nu numai pentru securiştii din România, ci şi pentru securiştii din China! Asta înseamnă să fii optimizator adevărat!

  3. Caracatița SRI e mai ceva ca mafia din Sicilia. Totul a început de la Băsescu care a format statul Codlea și acoliții lui sunt puișori. Degradați, pensii minime, judecați de un Tribunal militar. Curtea marțială merită….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.