Chiuveta de la Otopeni. Las` că merge ș-așa!

Sindicatul Europol a adus în atenția publică o situație găsită la Aeroportul Otopeni, acolo unde o toaletă…o chiuvetă… o…

Cam așa arată.  Și ce este aceasta? Nu e toaletă? E ca să nu curgă apa? Da` de ce e spumă în găleată? Aaa,  e o chiuvetă! Te speli pe mîini. Este pentru personalul din  aeroport. Se află zona Terminalului Plecări a Aeroportul Otopeni. O  improvizație cu găleată și sticlă din plastic, găurită.  Atât s-a putut!

Las` că merge și așa!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

  1. Ce ev mediu, dom’le? Nici Tesla, nici Einstein nu inventau asa ceva! E culmea tehnologiei!
    Si ce daca e asa de doua luni? Tocmai, asta arata ca functioneaza durabil. DU-RA-BIL, s-a inteles? Totul conform UE!!

  2. Mai e putin si se deterioreaza aceasta constructie. Privesti deasupra capului la inaltime si vezi o cladire cu geamuri mizerabile, e mai curata gara cfr din sticla din totdeauna a barladului. Cat despre wc-uri, upsss, credeti ca la femei e altfel? Nu cred, poate e mai oribil.

  3. Va rugam sa fiti mai exacti ! Este vorba de Aeroportul INTERNATIONAL Otopeni ! Asta ca sa nu fie confundat cu aeroportul din Ouagadougou sau cu cel din Dacca, Bangladesh, care s-ar simti jignite !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.