Cifrele disperării: 43 de copii, de negăsit doar în Capitală!

Peste 230 de minori au fost dați dispăruți în acest an, în București, iar 43 dintre aceștia încă nu au fost găsiți, precizează Poliția Capitalei, într-un răspuns pentru Mediafax.

Astfel, în primele 6 luni ale anului 2019, au fost înregistrate 236 cazuri de plecări/dispariții de minori, 43 de cazuri încă fiind în lucru, au informat reprezentanții Poliției Capitalei.

„Precizăm faptul că aproximativ 95% dintre aceste sesizări reprezintă plecări voluntare și repetate ale minorilor internați în centre de plasament”, spune sursa citată.

Totodată, la finalul anului trecut, cifrele arătau că 24 de copii dați dispăruți nu au fost găsiți. În total, în anul 2018, în București, au fost înregistrate 519 cazuri de dispariții.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

 1. Iohannis e de vina,face trafic cu copii.
  Iohannis si Serviciile au aranjat sa rasara soarele dimineata.
  Mai pe seara sar postacii sa intrebe de ce apune soarele,nu cumva Iohannis e de vina.

 2. Doar atâția în toata țara? Să calculeze cineva corect câți copii au dispărut din 1990 în fiecare an până în prezent! Șocul va fi uriaș!

 3. Cine sa calculeze?
  Nu vezi ca in tot acest sistem sant angajati politruci care raspund numai la ordinele partidului Stat?
  ce vrei sa-ti spuna? Ca ei sant aceia care dirijeaza tot,mana in mana cu clanurile mafiote?

 4. articolul este pt Bucuresti, avand in jur de doua milioane, puteti extrapola, este tragic, chiar daca ar fi si un singur copil la nivel national, asta este, traim intr-o lume ”ciudata”, iar mai ciudat apare cand la o contra TV, dl V Guran de la PNL ii spune dl Ciuvica, ”cum ar fi daca, iar fi agresata familia de…”, uitand ca ”in Biblie este pilda Semanatorului”, adica ”ceea ce seamana acea va culege, chiar el Guran” poate intr-o zi va intelege cuvintele din cea mai sfanta carte, Biblia, atunci va intelege ca nu-i firesc ceea ce i-a spus…dar din pacate scoala de la Sibiu nu l-a luminat, doar i-a netezit drumul spre Parlament si TV…

 5. @in Bucuresti: Hodoronc-tronc ! Nu gaseai prilejul sa-i tragi cateva limbute Sfantului Ciuvica ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.