Cinci jucători, în frunte cu vedeta lotului, dați afară de la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova este acel gen de club care, la fel ca Gigi Becali, la FCSB, în fiecare an are ca obiectiv câștigarea campionatului, dar cu excepția sezonului din pandemie în care, cu porțile închise, oltenii au ajuns să joace cu titlul pe masă cu CFR Cluj, fără succes, de fiecare dată au fost departe de ce și-au propus.

Evident, scentariul amintit este valabil și pentru actualul sezon, patronul Mihai Rotaru făcând efortul de a aduce un antrenor de valoare, bulgarul Ivailo Petev, campion cu Ludogoreț, în speranța că echipa va acumula cât mai multe puncte pentru bătălia decisivă din play-off. Momentan, craiovenii au adus doar un fundaș dreapta finlandez de la campioana HJK Helsinki, însă mai important este faptul că s-a tăiat în carne vie și câțiva jucători au fost informați că sunt liberi să își caute echipe.

Mare surpriză, dar oarecum anticipată de faptul că a avut evoluții departe de CV-ul său remarcabil este că MVP-ul lotului, slovenul Jasmin Kurtic, cu peste 150 de meciuri în Serie A, a deschis această listă, unde este acompaniat de croatul Roguljic, altminteri un fotbalist care de fiecare dată când a fost folosit a avut randament destul de bun, de fundașul stânga senegalez Mendy și de tinerii Borța și Sala, care vor fi trimiși la alte echipe din eșaloane inferioare.

Petev a anunțat că mai are nevoir de trei-patru jucători buni pentru a nu pierde teren prea mult în etapele rămase din sezonul regulat. Kurtic este a doua mare vedetă ajunsă vara trecută în România după ucraineanul Konoplyanka de la CFR Cluj care dovedește a fi o mare dezamăgire.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.