Cine a sabotat Nord Stream? „Tu ai un alibi, însă CIA nu are”

În timpul interviului de la Kremlin cu Tucker Carlson,  Vladimir Putin se întreabă de ce Germania, care susține material războiului Ucrainei cu Rusia, nu dorește să ajute și Moscova, dar și propria economie, cumpărând gaze ieftine din Rusia.

Carlson: Cine a aruncat în aer Nord Stream?

Putin: Tu.

Carlson: Am fost ocupat în ziua aceea.

Putin: Tu ai un alibi, însă CIA nu are.

Carlson: Aveți dovezi?

Putin: Nu voi intra în detalii, dar, în asemenea cazuri, oamenii zic să cauți pe cineva interesat. Trebuie să căutăm pe cineva care nu este doar interesat, ci care are și capabilitățile necesare.

Carlson: De ce nu spuneți cine a făcut-o? În felul acesta puteți câștiga un război al propagandei.

Putin: (Râde) E greu să înfrângi SUA la capitolul propagandă, pentru că SUA controlează presa lumii și presa europeană. Beneficiarii presei europene sunt instituțiile financiare americane. Știai asta? Este limpede pentru toată lumea ce s-a întâmplat cu Nord Stream. Până și analiștii americani o spun direct.

Carlson: Germanii știu cu siguranță că partenerul lor din NATO a făcut asta. Le-a afectat economia grav. De ce nu spun nimic?

Putin: Și mie mi se pare ciudat. Însă liderii germani de azi sunt ghidați de interesele Vestului Colectiv, nu de cele naționale. Nord Stream 1 a fost aruncat în aer. Nord Stream 2 are o conductă operațională, însă Germania a închis-o. Noi suntem gata să trimitem gaz. Prin Polonia trece conducta Yamal Europa, dar polonezii au închis-o. Dar polonezii primesc bani de la germani, prin fondurile UE. Germanii îi hrănesc pe polonezi, într-un fel sau altul, iar polonezii le închid gazele germanilor. De ce? Nu înțeleg.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 18
Author

26 de Comentarii

 1. …acum intelegem de ce trebuie ascultate stirile venite doar dintr-o parte!…desi relatiile sunt tensionate, europa ar fi putut beneficia in continuare de energia ieftina din rusia, ar fi putut evita caderea economica si degradarea nivelului de trai al cetatenilor…dar ue ne vrea saraci si docili…din acest motiv se straduiesc si prostii nostri sa masluiasca alegerile, incepe sa se intrezareasca adevarul de dupa perdelele de fum…Putem schimba asta, vom fi stapanii stampilelor!…

 2. Rusii si-au aruncat singuri in aer conductele, rusii isi bombardeaza singuri orasele, rusii nu mai au rachete din mai 2022, rusii fura masini de spalat vase pentru chip-uri, rusii lupta dotati doar cu lopeti, rusii au aruncat in aer barajul de la Kahovka, rusii au bombardat maternitatea din Mariupol, rusii au omarat civili in gara de la Kramatorsk,rusii ataca OTAN, rusii, rusii, rusii……. Restul e can-can

 3. Ii auzi fizic cum tipa de durere și oftică, îi vezi cum mor de frustrare in minciuna lor propagandistic globalistă! Sper că lumea să se trezească din voma asta fetidă .
  ..

 4. Se pare ca pestele spada, cel care a reprezentant SUA la Jocurile Olimpice din 2020, a aruncat conducta în aer și aerul în ocean. Dacă ar fi întrebat Bideul cine a aruncat conducta în aer, cu siguranță ar răspunde ca ” nu eu. Eu nu arunc nimic fără sa o întreb pe mama sau pe tata. Poate unul din frații mei. El e recalcitrant și face ce dorește fără a intreaba părinții”.

 5. Păi Putin crede in judecata sănătoasă a europeanului, la american nu e nici o șansă..”Este limpede pentru toată lumea ce s-a întâmplat cu Nord Stream. Până și analiștii americani o spun direct.”.. Deci mai gîndește-te de ce Suedia a inchis cazul și nu mai vrea să cerceteze deși practic e in ograda lor..Iar rusul a fost interzis de la ”cercetări”.. Nu ți-e limpede ??

 6. Volodea, bagă-ti gazul în fund și dă-i foc. Toată Europa a luat gaz de la ruși sperând că veți face ceva înțelept cu banii. Voi i-ați băut și acum ați pornit la furat. Nu înțeleg de ce ești trist că nemții nu-ți mai cumpără gazul ieftin. Ți-l cumpără chinezii mult mai ieftin. Vinzi nu vinzi, negustor te numești.

 7. BA (editat) ,IN 1967 ISRAELUL ATACA USS LIBERTY UCIDEA 34 SI RANEA 174 DE AMERICANI .IMEDIAT AJUTYORUL MILITAR SUA PT ISRAEL ERA QUADRUPLAT…IN 24 IULIE 2019 POMPIERII DIN NYC DECLARAU CVA AU DOVEZI CA MOSSAD SI CIA AU PLASAT EXPLOZIV IN TURNURILE GEMENE INAINTEA ASA ZISULUI ATC TERORIST DIN 11 SEPT 2001…AJUTORUL SUA PT ISRAEL ESTE DE 3,8 MILIARDE PLUS ANUAL .AMERICA ESTE DISTRUSA DE PROGRERSISTI CU DREPTURILE OMULUI ,LEGALIZAREA DROGURILOR , IMIGRATIE ILEGALA ,INSTIGAREA NEGRILOR IMPOTRIVA ALBILOR IN CONTUL SCLAVAGISMULUI DIN TRECUT….AMERICA E MAGARUL DE LUPTA AL ISRAELULUI SI BORCANUL CU MIERE…

 8. Cine au putut si dorit, avind si cu ce, au fos americanii si englezii. Ii pun pe englezi ca prim autori, din dezvaluirile nefericitei premier Liz Truss, care i-a raportat lui Bidon, ca s-a facut”.

 9. „Beneficiarii presei europene sunt instituțiile financiare americane. Știai asta? ” Nooooo nu-i adevarat e o terie a conspiratiei. Dezavuez cu indignare proletara! Jos dusmanii bancilor oropsite!

 10. Leanto, n-ai și tu o tocană de făcut? Arzi gazele pe net degeaba. Dă și tu un aspirator, șterge praful, că te mănâncă ploșnițele made in occident.Apropo a venit solda pe februarie?

 11. Carlson: Cine a aruncat în aer Nord Stream?
  Putin: Tu.
  Carlson: Am fost ocupat în ziua aceea.
  Putin: Tu ai un alibi, însă CIA nu are.

  Putinescul are umor, n-a facut scoala la UBB Cluuuj.

 12. „Putin: (Râde) E greu să înfrângi SUA la capitolul propagandă, pentru că SUA controlează presa lumii și presa europeană. Beneficiarii presei europene sunt instituțiile financiare americane. Știai asta? Este limpede pentru toată lumea ce s-a întâmplat cu Nord Stream. Până și analiștii americani o spun direct.”

  KÖVESI si discutiile cu chelul de la CIA … au ajutato sa ajunga la HQ UE din BRUSSELES
  peste duem de HQ NATO din acelasi BRUSSELES (doar orbii intelectual NU VAD ca „lucrurile se leaga” si ca URSULA van de LAYEN putea tine tine secret in fata paralamentului UE …ce-i venea de la NATO de peste drum ! 🙂 IQ=?)

  SHALOM evreilor de … treaba ! ❤️🤞❤️
  Fi-ti tolaranti cu prostii ! (insa nu „si celalat obraz” ci : dinte pentru dinte !)
  ❤️❤️❤️🤞

 13. au PFITZER -> URSULA -> PENTAGON -> NATO -> ambele HQ (NATO-UE) in BRUXELLES
  ceva cu fondurile din vaccine pentru …un razboi contra rusilor in Urkania ?

  „Cine”-o ajuta pe URSULA sa tina secregtul CONTRACTELOR cu vaccinele daca conform lui mishteaux
  exista inregistrari (in care dupa „LEAK”-ul PENTAGON-ului cred) ?

  GHICI CIUPERCA ce-i ? E LLOYD ASTIN o papusa gonflabila din cauciuc ne-colorabimus ? 😀 THIS IS THE QUESSTION!
  CLINTON pierde chiar acum massiv investitii in Urkania ! … urmeaza ceva 🙂 si nu in interes 😀 american 😀 ! 🙁
  😀

 14. Cu gazul chear este interesant..Ursula de la tribuna zice că prețurile la energie sunt mari fiindcă Putin nu da gaz ieftin..???! Una din două.Oare e proasta oare minciunește..

 15. Haide, ba, Putin, tu chiar nu stii ca Germania este SUB OCUPATIE MILITARA AMERICANA? Cum o sa iasa Germania din cuvantul americanilor?!?

 16. „singur spune:
  09 FEB. 2024 LA 14:39”

  CORRECT ! o putea spune insa de ce n-a spuso ?
  De ce lasa o portita americanilor in intreg interviul dat
  fara a exagera politic cu ceva impotriva lor !

  Dimpotriva foarte calm si impaciuitor … nu cum eram obisnuiti lla tradele lui BIDEN care-i voia public moartea la inceputul razboiului … PUTUN nu e asa … acum ca castiga razboiul putea face si el propaganda urii 😀 !
  insa strategic se gandeste chiar si pentru nemti
  carora le-a amintit ca EL nu i-a taiat de la GAZ (atentie) IEFTIN
  si nemtii nu-si fac economic in RECESIUNE biune renuntand la GAZUL rusnac pe conducta ne-explodata din NORDSTREAM
  cumparand un LNG pe care americanii si asa scum li-l taie !

  E mega-STRANIU cum USA distruge la propriu economic GERMANIA ! Teama ca NATO va fi silita la ce -a fost gandita ?
  GERMANY DOWN and RUSIANS OUT ?
  😀

  IQ=?
  😉

 17. Elena Popa spune:
  09 feb. 2024 la 9:38
  De multe ori ma intreb cititd din curiozitate opiniile dumitale ,daca o faci doar ca sa fi un Gica contra, sau datorita unor defectiuni mintale din nastere pe care le ai. Nu te-ai saturat de cite injuraturi iei zilnic de la oameni ,sau esti masochista si iti face placere sa fi injurata ?

 18. Nu cred ca America. Cineva din tarile de langa conducta cu servicii f puternice. Da nici Anglia.

 19. Degetel Mda, continua sa crezi nu cumva sa cercetezi toate informatiile deja disponibile!?

 20. Poti sa deduci cine e doar daca citesti de cel putin de 5x mesajul pe indelete…dar si stirea nu te grabi si nu misca repede degetu sa scapi firu.

 21. În toată tărăşenia asta Carlson e de vină.Că de ce s-a dus la Putin.Carlson e un rusofon sadea .Asta zic UNII.

 22. În toată tărăşenia asta Carlson e de vină.Că de ce s-a dus la Putin.Carlson e un rusofon sadea .Asta zic UNII.El e copilul obraznic al Americii.

 23. Leantzo,gazul rusilor ajunge in Europa pe rute ocolitoare si mult mai scump si in cantitati mai mici. O sa behaiti dupa alegeri daca nu pica sleahta de ticalosi.Rupti in fund dar cu gura mare asa o sa ramaneti!

 24. Pupati in dos americanii,ei se mentin ca mare putere prin ingroparea Europei.Injurati-l pe Putin,de parca nu s-au inteles toti intre ei cum sa reseteze lumea!?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.