Cine câștigă electoral în cel mai recent sondaj. Cârstoiu, surpriză!

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile locale, Alianța PSD-PNL ar obține 57% din voturi. Alianța formată din USR, PMP și Forța Dreptei ar lua, potrivit sondajului, doar 22% din totalul celor care au exprimat o intenție de vot.

La funcția de Primar General

 • Nicușor Dan (34%)
 • Cristian Popescu Piedone (30%)
 • Cătălin Cîrstoiu (26%)
 • Mihai Enache (6%)

Cătălin Cîrstoiu, aflat la prima sa măsurare de piață, o surpriză!

Candidatul comun al PSD și PNL reușește să se apropie de principalii candidați la funcția de Primar General.

Doar 8%  îl despart pe Cătălin Cîrstoiu față de actualul Primar al Capitalei, Nicușor Dan,

Procentul nu este prea mare și putea deveni nesemnificativ până în alegerile din 9 iunie.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

17 Comentarii

 1. Un sodaj aiurea . 57 voteaza alianta si ca primar doar 24 .piedone nu va candida si atunci vedeti sondajele reale .

 2. … aveți de gând să scoateți AUR în afara legii? Ce fel de sondaj este acesta fără AUR???

 3. 26% Carstoiu? Nimeni nu a auzit de el si ia 26%???
  Bine mai votati!

 4. Sondaj fals, daca PNL nu mai voteaza Mucusor Ban si daca PSD nu mai voteaza Cristian Popescu. Ia scadeti 15% de la cei doi si aflati realitatea din partide, nu din pix. Inteles falsul ca pe o incurajare a electoratului, altfel e o prostie profesionala.

 5. DACA VRETI BASESCU , VOTATI CARSTOIU !! E MAI SMECHER, SI OBISNUIT CU SPAGA ! , DECI, E’ DE-AL NOSTRU ..!ROMAN VERDE …

 6. Il umflara cu pompa ,bre,la cateva zile in care lumea nici nu auzise de el.Ba nu ,unii l-au auzit acum vreo 2-3 ani cum se ploconea vaccinarii cu forta.Numai ca treaba la primarie nu e vaccinare ,e altceva.

 7. Da, asta sondaj real mincinos la modul real! Dar AUR nu candidează sau îl vreți scos în afara legii sa fiți luați cu ghioaga la alergare de către cetățeni?!

 8. Vor fi tone de sondaje anul asta, toate sunt fake. Doar sondajele interne ne-publice sunt reale deoarece sunt efectuate de firme private profesioniste, independente.

 9. Struțo cămila 87%…dreapta oblică 70%…haur 69%…iar restul până la 1000 %…individuals mans!…să nea Gyuri Soroș!..și muma esca!…

 10. Pai nu puteau sa-l puna asa , din prima , in primul sondaj in care apare , pe locul 1 ! Rabdare !

 11. Un sondaj adevărat este să mergi pe strada unde locuişti şi să întrbi 10 oameni.Aşa poţi afla rezultatul corect şi nu din sondaje comandate de X sau Y.

 12. Ne-am obisnuit cu surprizele in alegeri. De fapt acum nici nu le mai putem numi surprize ci normale ca doar castiga sistemul. Intai cu o luna inante de alegeri apare candidatul independent de care nu auzise nimeni, apoi apar „spndajele” evident surpriza si decalajul se reduce , surpriza desigur, pas cu pas. In final rezultatul surpriza e motivat cu : ” tinerii din Paris s-au dus la vot si constantenii s-au revoltat cand i-au vazut pe bietii tineri stand la coada!”. Si din revolta asta a iesit…cum ii zice lu’ ala …Ioanis?? Nu mamaie ii zice Klaus Werner Iohannis cu double n! Asa maica, asa, kaus ioanis, cine e ala maica??

 13. Hauristii si placintarii credea ca se poate lua la lupta cu tabletele seteseului si dominion0l ambasadelor, une castigatorul este deja desemnat in persoana neicusorului lu soros!Untrebati-l pe nea Cornel, cel cu platforma cetatenilor! Asa ca a fost doar o formalitate pentru sondorii nostrii strict-secreti sa faca acest sondaj, mai ales dupa ce au devirusat cu antivirusul security tabletele de tzatza fiREA si burduja,punandu-l in locul lor pe iepuroiu de cursa in alegeri cirstoiu, finul lu petrov Pai cand a citit babele si mosii in Coti cate mii de km de fire a atarnat pe stalpi fara ca ele sa vada, neicusorul olimpoc, cum sa il mai voteze pe placintar,pe haureist sau finul lu basescu??

 14. INCHEIEREA INCHEIERII …
  TREBUIA mult mai MULTA Minte in Conducere, de la Varf, la Baza!

  Pastial OTRAVITA a functionat „perfect” intru Bucuria lui Dreacuu’:
  a DISTRUS Zeci de Milioane de VIETI Umane in 34 de ani Infernali, peste TOT in Lume. si INCA NU s-a oprit din EFECTELE CoLaterale!
  NU SE putea merge BINE pe Principiul lu’ Dreacuu’:
  „BAaaa ! Care esti BAaaa, mai NAROD, vino sa te FAC SEF!” (Apud Marin Preda, Vorba lu’ Ta’suu’, Tudor Calarasu, “Moromete” )
  Chinezii, prin Geniul SIMPLU si EFICIENT al lui Deng SIAOPING au aruncat Pastila OTRAVITA la Pubela Istoriei.
  Vin TARE din Urma SI Vietnamezii …

 15. 😂😂😂 totuși, în sondaje:
  – Plicsor/mucsor Ban e băgat în sondaje privind activitatea la capitală de are acest scor procentual 34%?
  -Piedone: câtă slănină și scuipat scoate pe gaura gurii, 30%?
  – Cătălin Cirstoiu că doftor in fosta activitate la locul de munca 26%? Cine mai e și acest Mihai Enache cu 6%? De unde a mai apărut și acest individ așa brusc? Vă dați seama ce caricaturi stuchiciosi, leneși și mincinoși vor avea bucureștenii pe liste la alegeri, vor fi unul și unul de nu au pe cine pune stampila pentru reprezentare că primar! Piedone se întinde la vedere cu familia la nivelul primăriilor de sector, taica-su la capitală și progenitura la sector5! Poate că și clotilda își bagă soțul sau nepoții in a candida in primăriile bucurestiului, de ce nu, daca se poate extinde limita legii, adică, clanul de familie direct la primăriile caracatița.

 16. Tudor Arghezi avea un Text, identificat prin Caietele Fiicei mele la „SAVA”, la Profesoara de Limba Franceza IBRAM drept „TEXTUL 44”, in Urma cu peste 20 de Ani.
  Nu il mai gasesc …
  Da’ in Esenta suna cam ASA:
  Este o Tara Ciudata, ai careu Locuitori au o Meteahna stranie:

  din Patru’n”Patru Ani, Lupte GRELE electorale se dau, pentru a isi alege pe cel Mai TAMPIT dintre dansii ca SEF.

  Treaba este Grea, pentru ca Locuitorii Tarii Ciudate sunt in mare Masura destepti (ERAU! pe Vremea lui Arghezi. INCA erau …)
  dar fiind SI Staruitori, indarjiti, pana la Urma reusesc …
  Isi gasesc Narodul mult dorit, visat, adulat.
  Il imbraca, impodobesc cu Insemnele PUTERII si il ridica pe Scaunuu’ PUTERII.

  Din Accidentul Istoriei, 45 de Ani au scapat de aceste permanente Imbulzeli Electorale.
  Desi Perioada in care NU au avut Imbulzeli Democratice al Putere a fost ADUSAcam fotat, judecand upa CE au gasit Comunistii si in CE STARE au lasat Romania, MUUULT Superioara Starii de dinainte de 1945.
  acea Perioda a fost CeaMaiPutinRea din INTREAGA Istorie a Romaniei!
  DACA de la Inceput ar fi fost DIRECT Nationala, Conducerea Tarii, ALTA ar fi fost Situatia.
  INCHEIERE

 17. INCHEIERE
  CeiCARE isi facusera PLANuri DULCI de Stapanire IN ROMANIA si PESTE Romani, imPUSI Noua de carte Stalin
  au gasit o Zmeckeria TERIBILA, cu care au daramat Comunismul de la o Stabilire ImPlacabila pe Calea CAPITALISMULUI CONTROLat de catre Stat, ca in China Anilor 1980 -1990, atat in URSS, cat si in Romania, Cal pe care ar fi venit obligatoriu, daca aveau macar un Nucleu DUR de Indivizi REAL Destpti.
  Anume Ideea TAMPITA in PLAN LOGIC, dar Geniala in PLAN Politic D I A B O L I C cum ca

  un Taran „Comunist”,
  un Muncitor „Comunist”
  prin SIMPLA Accedere chinuita si falsa la Invataturile lu’ Alde Marx, Engels, Lenin, Stalin devine ASAO Fiinta Superioara Mental, Cultural, Politic , etc.
  ca POATE sa transceada SIMPLU, sarind Peste TOATE Alelalele STIINTE, Cunostinte, Experiente ale unor Indivizi PREGATITI SERIOS si sa LE DEA Ordine din Varfuu’ …:) TREBII Partidului in OriCE Nivel, de la Fabrici, Primarii, Institute si pana SUS, in Biroul Politic al Partidului Comunist.

  EVIDENT ca ASTA a placut „Tutulol”, To’arashi, de JOS si pana SUS, suuuus de Tot.
  EVIDENT ca ASTA dus la Angajarea ImPlacabila pe Calea RUINII intregului Sistem, care altfel, daca ERA INCAPUT pe Maini si MINTI Bune si respectiv Destepte SI NATIONALE, adica fara Butoane SECRETE de Comanda EXTERNA, respectiv Dependente de Ideile unor Grupuri de AFARA, care aveu ALTE Interese decat Dezvoltarea Romanei.
  iesea CevaCaInChina, care DA Clasa Tuturor, To’arasi, la TOATE, To’arshi, Categoriile FILOZOFICE si de OirCE Fel, To’arashi…
  ASTA a fost PASTILA Otravita PUSA de CeiCareIsiFacuseraPlanul STAPANIRII LOR in Rusia, PESTE RUSI SI Peste Satelitii URSS, mai MICI…
  Si pe care S T A L I N i-a BLOCAT decisiv inainte de a fi DILIT … 🙂

  PASTILA Otravita care a provocat o inSuficient de BUNA CONDUCERE a URSS si Tarilor Satelite.
  INCHEIEREA INCHEIERII …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.