Cine este Bogdan Ivan, ministrul care prinde troli și boți

Bogdan Ivan, ministrul PSD al cercetării, inovării și digitalizării, sub coordonarea căruia s-ar fi găsit conturi false la adversari ai lui Marcel Ciolacu, dar nu și la șeful lui de partid, a  fost propulsat în Parlament din zona Bistrița și devenit doctor în domeniul sociologiei avându-l coordonator pe Vasile Dîncu.

Tânărul Bogdan Ivan, născut în 1991, a devenit deputat PSD în 2020, după ce a fost consilier al președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Emil Radu Moldovan, unul dintre cei mai vechi și influenți baroni locali ai PSD, remarca presa la momentul nominalizării lui.

„În Parlament, în pofida lipsei de experiență, a obținut o funcție de conducere – aceea de vicepreședinte în Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor din Camera Deputaților (februarie 2021), în condițiile în care CV-ul său nu indica o aplecare spre acest domeniu. El a fost, inițial, secretar în cadrul aceleiași comisii.

Activitățile lui Bogdan Ivan indică o înclinare spre domeniul social, cu o formare preponderent sociologică.

Pe când lucra pe post de consilier la CJ Bistrița-Năsăud, a participat și la un proiect privind “Dezvoltarea de strategii și politici pentru a acorda șanse egale copiilor aparținând grupurilor vulnerabile”, scria economedia.ro.

Cititi si

Ministrul PSD al Digitalizării a găsit conturi false la Geoană, dar nu şi la Ciolacu

Este că PSD n-are troli? În ce scenetă pe banii statului jucăm?!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

10 Comentarii

  1. Iaca saa tot pizdideii-s vinovati . Ceilalti or trecut pe la ” Nufarul? Sau i-a spalat Cotidianul ?

  2. Politică si specialiștii sunt la poli diferiți … dacă măcar are habar ce înseamnă tehnologie și cum se „înfăptuiește” ca politruc este OK ….

  3. Capul lui Moțoc, vrem, adică, capul studios pe băncile lui Dâncu, la categoria mediocri 100%. Poate că, în declarația de interese sau de avere, spune și despre moșteniri sau case ori terenuri moștenire pe bani din acte notariale😉. Cum doamne iartă-ma, sunt scoși pe banda rulanta doar cei care mint și rezista la tăvăleala vorbelor, care nu sunt partenerii țării și cetatenilor in cel mai bun și frumos scop? Doar mincinoși, escroci, vizibili infractori, deținători de imobile sau terenuri cu acte dubioase, ce naiba caută acești indivizi în fruntea țării? Doar pentru a ocupa funcția stabilă și bănoasă cu protecție totala în fața legii?! Tine tare la tăvăleala jurnalistică chiar foarte bine. Atenție, se joacă foarte bine verbal, te face din cuvinte să îl crezi! Oricum, pare că nu va mai avea loc în guvern după alegeri in 2024. Sunt peste 90% care nu au ce căuta în politica! In politica trebuie sa ai cinism dar umanizare și dragoste reală de propria patrie 80-90% obligatoriu!

  4. Dar pentru cercetare nu a facut absolut nimic. Iar digitalizarea pusa in slujba de a aduna voturi cu ii trebuie.

  5. Între timp, România a devenit un grup vulnerabil iar el implementează singura strategie pe care o cunoaște și pe care, probabil, i-au implementat-o alții dar nu mai știe cine, unde, când și in ce scop.

  6. Ha, ha! Nghie-nghi place omu’! Mai ales că-i ș’ inventiv. Gur’le răle di p’in minister zâc că di fapt iel-i cel ci-o inventat metoda di prindere a boțâlor cu saria pusă pi cuadă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.