Cine îl mai angajează pe Tolontan

Concedierea lui Cătălin Tolontan și a altor ziariști de la Libertatea a generat pe internet reacții acide. În vreme ce unii internauți îi susțin pe jurnaliști și spun că vor boicota publicația Libertatea, alții îl ironizează pe Tolontan.

 • va angajeaza gigi (Becali – nr.) la palat ca si asa sunteti slujitorii lui, a comentat un internaut pe pagina de Facebook a lui Cătălin Tolontan.
 • cu 300 mii de coco in buzunar sigur iti pare rau, deontologule, a notat altul.
 • Mergeti la Recorder, care creste foarte mult si frumos. In rest, Libertatea in formula actuala trebuie boicotata si sa refuzam orice publicatie jurnalistica, care are alt interes decat adevarul, a fost de părere un internaut.
 • Oare or fi aceleași salarii la Recorder?, a venit întrebarea imediat.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

10 Comentarii

 1. Poate sa il angajeze pe Tolontan firma care curata canalizarea orasului,acolo este foarte potrivit.

 2. (-ce nu facem noi pt. dragă Tolo?)

  -la Monitorul Oficial,
  să-l inchidă si p-ală!

 3. Am un post liber de îngrijitor pentru câini cu perioada de proba de două săptămâni.
  Dacă îl suportă câinii îl angajez.

 4. Stați liniștiți, banditul e pe ștatul de plată al SRI!…
  Ce naște din securist, SRI-ist moare…

 5. Leprele sunt angajate de cineva, doar pentru a-i servi niste interese, pe perioada scurta, pana la implinirea acelor interese. Caci, numai la asa ceva sunt bune leprele precum tolontan.

 6. Stați liniștiți! Până și Ciolanu postează cu hastag in fata! O lume nazistă/ globalista cu hastag in fata! La sapa,Tolontane! Se dau scheme grase de la APIA!

 7. este un jurnalist bun. si Emilia Sercan. multi jurnalisti buni. indiferent cum se maifesta, calitatea de a fi bun in ceea ce face, nu i-o poate contesta nimeni. din pacate, slabi cand nu trebuie si aplecati unor interese din spate, de cele mai multe ori….

 8. maxtor Ce insinuiezi,ca Tolo este vinovat sau faci misto din plictiseala? Ia aceasta informatie si priveste-o din toate partile apoi vii sa te dai mare „cunoscator”.

 9. Il angajeaza fundatia Accept, aia cu homosexualii, ca le-a facut atata reclama in Libertatea, de ziceai ca numai de-astia traiesc in Romania. Ar putea intra in politica, la USR. Ar putea gasi o gramada de locuri din care sa faca rau Romaniei si sa o otraveasca in continuare.

 10. maxtor este cunoscator (asa imi spune flerul), desi cuvintele ii sunt masurate, la „shto” si pare ca vorbeste uneori „in dodii”. ii urmaresc toate comentariile…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.