Cine îl sapă pe președintele Biden?

FBI și-a extins perchezițiile în căutarea de documente clasificate la reședințele președintelui Joe Biden. Miercuri, agenții FBI au descins la o casă de vacanță a președintelui, pe malul oceanului, în statul său, Delaware. Avocații lui Joe Biden spun că percheziția s-a făcut fără mandate, prin acordul părților și că FBI a beneficiat de tot sprijinul și cooperarea președintelui SUA.

Pe 20 ianuarie, agenții FBI au percheziționat o altă casă a președintelui Biden, unde au găsit documente clasificate. Au căutat și la sediul unei fundații a președintelui, la Washington, acolo unde avocații lui Biden au anunțat că au găsit documente clasificate, la finalul anului trecut.

Ultima percheziție efectuată de FBI a avut loc chiar în ziua in care și-a început ancheta procurorul special desemnat pentru a se ocupa de cazul documentelor clasificate.

Mai mulți jurnaliști din SUA consideră că ”știrea” începe să fie unde nu sunt găsite documente clasificate prin locuințele și locurile frecventate de Joe Biden.

Istoricul Victor Davis Hanson face o comparație între cazul documentelor clasificate descoperite la reședința lui Donald Trump din Florida și cazul președintelui Biden și scrie că ”descoperirea” atâtor documente clasificate la reședințele lui Biden este rezultatul unei operațiuni cu caracter preventiv, menită sa-l protejeze pe președinte. ”Motivul pentru care ies la iveală aceste lucruri ține de paranoia de la Casa Albă că presa, Departamentul Justiției și procurorii speciali sunt atât de obsedați de documentele clasificate deținute de Donald Trump, încât se poate găsi cineva care să pună întrebarea logică dacă nu cumva președintele Biden se face vinovat el însuși de aceeași infracțiune pentru care este acuzat Trump”, scrie Victor Davis Hanson.

Există însă și ipoteze cu bătaie mai lungă. Președintele Joe Biden este ”lucrat”. Tucker Carlson, de la FoxNews, consideră că Biden este acum victima unui complot pus la cale de politicieni influenți din Partidul Democrat care vor să se asigure că actualul președinte nu va mai candida pentru un mandat. Această ipoteză este însă demontată de jurnaliștii care arată că Joe Biden este „pilot automat”, că face exact ce i se spune, își citește conștiincios discursurile de pe prompter și este într-atât de bine controlat încât este puțin probabil ca liderii influenți ai partidului să-și dorească să-l îngroape politic.

Să fie Joe Biden ”lucrat” de serviciile secrete ruse, după livrările de arme de zeci de miliarde de dolari în Ucrainei, pentru a rezista în fața invaziei Moscovei și după recentul anunț ca SUA vor trimite în Ucraina și tancurile grele ale armatei americane? Este o ipoteză ce nu poate fi exclusă, măcar pentru că Rusia are servicii secrete foarte bune.

Faptul că Joe Biden este un președinte extrem de docil în relația cu statul profund nu înseamnă că este un politician model sau că familia sa este un exemplu de integritate. New York Post, ziarul care a iscat scandalul informațiilor din laptopul rătăcit de Hunter Biden, fiul președintelui, a publicat un e-mail al acestuia către bunul său prieten Devon Archer (care acum execută o pedeapsă cu închisoarea pentru fraudă). În acel mail, datat aprilie 2014, apar informații despre Ucraina pe le puteau deține doar un fin cunoscător al țării, un serviciu de informații sau un fiu de vicepreședinte al SUA, care le primește sau le sustrage de la tatăl său. La finalul respectivului mesaj, Hunter Biden îl sfătuiește pe prietenul său ca discuțiile telefonice pe care le vor avea să fie de pe telefoane noi, care apoi să fie aruncate.

Cele de mai sus pot alimenta o altă ipoteză despre cine îl sapă pe președintele SUA. Să fie oare chiar aliații ucraineni? Până să devină victima ”invaziei pe scară largă a Rusiei” și până să devina copilul compătimit al Vestului, guvernul de la Kiev a jucat multe cărți riscante nu numai la Moscova, ci și la Washington. Președintele pro-rus Viktor Ianukovici a jucat și el cartea americană și a apelat la consilierea politică a lui Paul Manafort în campania victorioasă împotriva Iuliei Timoșenko, și ea consiliată de ”spin doctors” americani. Președintele pro-occidental Petro Poroșenko a mizat pe Hillary Clinton și a pierdut, dar a ripostat prin colaborarea cu serviciile secrete americane, ajutând la inventarea scandalului Russiagate și la paralizarea administrației Trump. Președintele Volodimir Zelenski a jucat și el riscant cu președintele Trump – să nu uităm că impeachmentul inițiat împotriva lui Donald Trump a pornit de la o discuție telefonică cu proaspăt învestitul președintele Zelenski, discuție ale cărei detalii s-au scurs în presa prin intermediul unui ”avertizor de integritate”, un colonel cu origini ucrainene detașat la Casa Albă.

Să fie oare chiar Volodimir Zelenski și oamenii săi de încredere cei care îl „lucrează” acum pe Joe Biden? Este mai mult ca sigur că serviciile secrete ucrainene știu de detalii despre afacerile familiei Biden în Ucraina și despre conflictele de interese ale lui Joe Biden atât în fosta calitate de vicepreședinte, cât și în cea actuală. ”Joe, ori îmi trimiți tancuri, ori te dau afară de la Casa Albă”, sugerează Rob Smith, pentru RealClearWire, că ar putea arăta o discuție între Biden și Zelenski. Și un eventual șantaj nu trebuie să se lege neapărat de războiul din Ucraina. Poate fi vorba și despre alegerile parlamentare ce vor avea loc în Ucraina în acest an și mai cu seama de prezidențialele din 2024, în același an cu cele din Statele Unite.

Informațiile din documentele clasificate descoperite la reședințele si birourile lui Joe Biden pot face lumină. O posibilitate este ca în acest caz să fie vorba despre iresponsabilitatea oamenilor vicepreședintelui Joe Biden, care nu au respectat procedurile și au rătăcit o mulțime de documente clasificate.

Poate fi însă vorba despre un caz grav de corupție și conflict de interese. Procurorul general al SUA a desemnat un procuror special pentru anchetarea cazului Biden. Oare sarcina acestui procuror va fi mușamalizarea sau îngroparea politică a lui Joe Biden?

Din informațiile de până acum, documentele lui Biden atrag atenția asupra a zeci de milioane de dolari din China comunistă care au intrat în conturile think tankului lui Biden de la Universitatea Pennsylvania. ”Oare Hunter Biden, cunoscut pentru afacerile sale în China, a avut acces la aceste documente clasificate, mai cu seama că a locuit în casa în care erau depozitate? Oare există vreo amprentă sau AND-ul lui Hunter Biden pe ele? Dacă Hunter Biden a pus mâna pe aceste documente, atunci președinția Biden se va încheia”, scrie amintitul Victor Davis Hanson.

În cele din urmă, având în vedere și cazul similar al documentelor clasificate descoperite la reședința președintelui Trump, ne putem pune întrebarea dacă nu cumva aceasta este o practică mult mai veche a înalților demnitari americani – păstrarea ilegală a unor documente care pot servi ca pârghii de șantaj sau în afacerile familiei. O practică poate atât de veche și cunoscută la vârful puterii, încât nici Joe Biden (ca vicepreședinte), nici Donald Trump nu au considerat că este riscant să pună mâna pe acele documente. Mutatis mutandis, situația se aseamănă cu cea a plagiatelor la vârful puterii din România. O mulțime de politicieni au a se teme de titlul de doctor obținut prin furt, titlu pe care și l-au dorit fie din orgoliu de sfertodoct, fie din rațiuni pragmatice, cu mult timp în urmă. Și, la fel ca peste Ocean, sunt șantajabili câtă vreme ilegalitatea a fost comisă prin complicitate. Oare câți dintre politicienii cu doctorate plagiate știu că au plagiat? Nu este greu să ne imaginăm cum generali speriați se întâlnesc acum cu locotenenții și căpitanii care l-au scris lucrările de doctorat, pentru a se asigura că impostura a respectat standardele academice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 30

56 de Comentarii

 1. Cum cine sapa ? Sapa cine are interesul mare, industrial, militar si complex !

 2. Raspunsul este simplu .Presedintele el cel credidat cu descoperririle intiale pe care apoi avocatii sai le-au extins adaugind la aceasta extindere si conceptul de colaborare totala .In paralel apar noi dezvaluiri despre Trump ce a refuzat sa raspunda unor intrebari argumentind cu ceea ce numim folosirea articolului 5 din Constitutia SUA ce ofera prilejul orisicarui intervievat sa refuze a raspunde sub motivatia nonincrimanarii personale in caz de raspuns .Scenaritele ce tin de posibile dezvaluiri in Ucraina sau de alte forme de scenarita ce ar cuprinde propriul Partid sunt exagerari ale presei mereu in cautare de senzational .La ora actuala , cu exceptia lui J.R.Biden nu exista un candidat pentru functia de Presedinte ce isi poate afisa o candidatura sustenabila .Razboiul si pierderea ultimelor alegeri partiale impreuna cu toate acuzele ce il apropie pe fostul presedinte de Rusia (acum toate indoielile sunt risipite ) fac ca J.R,Biden sa nu aiba contracandidat . Singura problema a lui J.R.Biden este daca virsta inaintata nu ii va juca vreun renghi .Daca se va intimpla asta posibilitatea ca cel(cea) pe care il(o) va sustine actualul Presedinte al SUA sa devina o realitate .Exista si posibilitatea ca erorile vazute de catre noi prin mas-media sa fie usor regizate si sa ne pomenim in 2024 in fata unui jucator mai puternic in persoana actualalui Presedinte . De ce nu !?

 3. Și totuși, Bideul citește mai bine decât măCiucă…ăăă…îîî…ăăă:
  „End of quote. Repeat the line !”?

 4. Da, îmi place ce se sugerează în articol: adică.. posibil rușii, dacă nu și nu.. poate zelenski.
  Deci , niște spioni ruși bagă documente clasificate americane pe sub ușa lui Joe.
  Nasol, e pentru proști

 5. Nu il sapa nimeni, decat varsta si scleroza cerebrala. Un om de 75 ani nu ar trebui sa mai candideze pe functii de presedinte, ministrii, etc.

 6. O lege decenta si necesara in SUA ar fi ca dupa o anumita varsta sa nu mai poata candida nimeni la presedintie. Dorinta lui Biden de a fi din nou presedinte este dea-a dreptul hilara.
  O lege identica as dori-o si ptr dreptul de a conduce autovehicole in Romania……[Rumburak]

 7. Intrebare: Cine îl sapă pe președintele Biden?(puteati pune sapa in ghilimele!)
  Raspuns : Nimeni nu indrazneste(pot pune indrazneste in ghilimele?)
  Restul e gargara! Argumente:
  1.Mos Craciun Trump Anti-sistem e dăramat fizic si legal,
  2.Razboiul din Ucraina merge bine, afacerile cu arme au inflorit
  3.SUA nu mai intra in recesiune
  4.Alegerile Mid Term din noiembrie nu au iesit cum vroia Rusia
  5.Bibi Duru a revenit la carma Israel
  6.NATO nu misca in front ,coeziune 100%
  7.Suveranistii sunt fisati si linsati media
  8.Democratii nu au gasit inca un candidat
  :))
  PS daca SUA da si Romaniei voie sa in gura Austria OMV,anul asta, toata lumea rade ,canta si danseaza adica Vesyolye rebyata (1934) pe muzica de Itik Dunayevschy

 8. Nu îl sapă nici un fel de servicii ruse. Nu-i mai creditați pe ruși cu inteligență. Mai bine v-ați uita la FBI și CIA cărora democrații le-au dat nas. Cu ăștia nu-ți faci de lucru și le dai peste mâini ori de câte ori se întind mai mult decât trebuie.

 9. „În acel mail, datat aprilie 2014, apar informații despre Ucraina pe le puteau deține doar un fin cunoscător al țării, un serviciu de informații sau un fiu de vicepreședinte al SUA, care le primește sau le sustrage de la tatăl său. La finalul respectivului mesaj, Hunter Biden îl sfătuiește pe prietenul său ca discuțiile telefonice pe care le vor avea să fie de pe telefoane noi, care apoi să fie aruncate.”
  Cum spuea mishteaux (acum are de munca pana martie ) … analiezele lui nu sunt de publicat in fituika insa …pueril poate face ALUZII ! ATENTIE … va chiar urma un SCANDAL la nemti !
  (cine l-a citit oe Dr Q stia inca din 2014 ce-si-cum …cine foar atent in ianuarie 2022 stia ca rusii-s obligati sa …BLOCHEZE !)
  CHINA … RUSIA … ce va urma curand ? Intreb codata : Cred orezarii in „promisiunea” yankeie ? 🙁 😉

 10. sau atragerea atentiei de la inflatie si penuria de oua…foamea si boala sunt probleme care genereaza emotii puternice…

 11. FBI găsește unde vrea ce vrea.Chestia este o palmă dată pests mânuță nemoșagului prezidențial obișnuit la procopseală din trafic de influență și de hârțoage și prompterului șef despre rotația cadrelor.Robinet a fost o eroare tactică majoră care trebuie corectată.

 12. Biden se sapa singur crezand ca altcineva e presedintele SUA.

 13. Copiii şi tinerii abea încep să afle ori să descopere ceea ce bătrânii au uitat de mult. Asta numeşte lumea,…realitate.

 14. Tataie Joe cred ca a facut ca in povestea cu Hansel si Gretel : cind pleca de la serviciu seara acasa lăsa la fiecare doi metri pe drum cite un document secret de la Casa Alba, ca sa poata regasi a doua zi de dimineata drumul catre job … Mai nasol era in zilele in care batea vintul … asa se face ca ajungea pe la 11-12 la prinz ori intr-o circiuma, ori intr-o „casa cu fete” …

 15. He he ! Pai ce credeati voi, ca „sertarul si dosarul” e inventie romaneasca ? Bine, in cazul ceacîrului tătar si al zilei in care acesta a parasit Cotroceniul n-a mai fost vorba de sertar, ci de ditamai basculanta …

 16. Cine îl sapă pe președintele Biden ? Pai se aude ca a fost observata o tanti imbracata in negru, care are intr-o mina sapa respectiva iar in cealalta o coasa …

 17. Asa fac papusarii ce se joaca pe harta lumii. Isi bat joc de tarii intregi, isi numesc presedintii, ii compromit, ii leapada cand vor. Dar numai priviti cat de prosti sunt unii presedinti ce cred cu tarie in ‘valori europene’, ‘libertate’ si LGBT in tot iadul asta implementat de papusari cu buna stiinta. Cum cred ei, presedintii si ministrii ca sunt cei ce influenteaza cu ceva viata politica si sociala a unei tari. DUPA CE SUNT FOLOSITI SA ISI DOBOARE CONATIONALII IN CAMPANII, DUPA CE II DENIGREAZA PE AI LOR, II BAGA PE ALTII IN PUSCARII SA ISI FACA EI LOC, SUNT SI EI ARUNCATI DE PAPUSARII DIN UMBRA LA GROAPA ISTORIEI. O hartie secreta intr-un raft cu ciorapi, un dosar de colaborare cu Serviciile scos de la naftalina dupa 20 de ani, o fotografie intr-un costum de soim al patriei….SI UITE ASA II ARUNCA PAPUSARII LA GROAPA ISTORIEI PE bideni, basesti,ponti, nastasei. Stiti de cine se folosesc papusarii? DE MINE SI DE TINE! Pt ca le facem jocul, si asta de ani de zile. Pt ca tot mai credem in ‘lupta impotriva coruptiei’, in povesti kovesciene, in presedinti nemti ‘cinstiti’, in primari frantuzi, nemti si spanioli care sunt mai buni si cinstiti ca noi, in manele si femei ce altadata nu isi permiteau sa iasa din anumite case iar azi sunt modele pt tanara generatie. Fiecare dintre noi e vinovat de raul savarsit de toti.

 18. Mda … Iliescu la Ministerul Tineretului si Sportului din Republica Sovietica Autonoma Georgia … Si va rog, nu jigniti persoana in cauza ! Tovaras, ca nu exista domni printre „revolutionari” !

 19. Se pare că „sorosii” , p”proprietarii” SUA, s-au scindat in două tabere față de războiul din Ucr.( Kissinger versus Soros). In cazul asta e o acțiune a aripi Kissinger întrucât Biden este un pion Soros. Nu e exclusă și o contribuție rusă întrucât planul de pace Kissinger e apropiat de pretențiile lor….

 20. Biden vrea sa candideze din nou si nu are sanse sa castige. Si atunci s-a trecut la ajutorul „statului de drept”. El face ce facea si L. Orban sau Citu. Pe de-o parte e fidel sistemului / stapanului cu o slugarnicie rara pe de alta nu vrea sa plece din functie. Sa vedem daca se trece la Hunter next…

 21. Asa, potrivit experientei mele de viata si tinand seama de varsta si de starea sa mintala, cred ca groparii ar trebui sa sape pentru domnul Presedinte Biden.

 22. Ca să-l poată înfunda pe Trump îl sacrifică și pe ramolitul de Biden de care nu mai are nimeni nevoie datorită deteriorării sale fizice și mai ales psihice. Și atunci vor spune că dacă Biden poate fi pedepsit pentru acte asemănătoare cu cele ale lui Trump, pedeapsa trebuie să fie aceeași : adică să nu mai aibă dreptul de a ocupa Casa Albă !
  Numai că există niște amendamente , ținute deocamdată sub cheie, care dau dreptul unor președinți ai Americii ca la plecarea din funcție să ia cu ei anumite documente de care să se poată folosi pentru a-și apăra cauza în caz de trădare , sau rea voință a unor entități statale, dar în special a serviciilor, ce au acces la astfel de documente și pe care le pot ascunde sau modifica pentru a compromite sau înfunda un fost președinte ! Și atunci de ce n-ar avea și foștii președinți dreptul la aceste măsuri de prevedere legal constituite. ?!
  Deocamdată la Trump nu s-au găsit altfel de documente decât cele admise de lege, în timp ce la Biden se pare că-i un talmeș-balmeș, sau mai pe limba lor un haloimes total !
  P.S. Se pare că nemții nu au încă acel curaj de care-i bănuia Mishteaux atunci când făcea acel scenariu pe care nu-l vom vedea prea curând pus în practică !

 23. Pe hodorogul asta nebun nu il sapa nimeni,singur isi sapa groapa cu mana lui !

 24. fara doaqr si poate ca serviciile ruse il …practic presedintii americani cum a fost si trump au fost agenti rusi…biden nu face exceptie …nu stiu daca are vreo legatura cu agentii rusi de la casa alba dar poate ca e o coincidenta ca un balon de spionaj chinez a fost depistat zburind deasupra nui stat…probabil ca scrie pe el …made in people republic of china …america …tara tuturor posibilitatilor …posibil sa invie isus cristos sa-l vedem la o talpa prin times square…

 25. Se sapa singur, nimeni nu il preseaza. A facut ceea ce nu trebuia, acum e pe mani ‘bune’! Poate ca e actiune de imagine pe umilinta, de ce nu putem lua actiunile si pe aceasta linie?

 26. Draga domnule Radu Humor, este adevarat ce afirmati, insa Trump a fost presedinte si poate beneficia de prevederile acestor amendamente, iar bideu a fost 180 ani senator ( el a afirmat cu gura lui!!) , apoi vitelpresedinte , abia acum boupresedinte si ca vitelpresedinte nu avea dreptul legal sa posede astfel de documente!L-au lucrat ca la carte, nu au tinut cont de cei 81 milioane ( sictir !!) de votanti ai sai…Partea proasta este ca americanii vor sari din lac in put cu Kamila presedinta…

 27. cine l-a lucrat pe Biden e Q doar unul …si e un real-expert care da 24 din 24 (si la nevoie si noaptea
  😉 ) lectii …epigonilor actuali !
  PS: … nici nu simt cum se adancesc in RAHAT ! ( exact teoria francezului fiert in supa ) !
  ORICUM
  din martie vine dinnou MISHTEAUX (pan-atunci BALCIUL e gata !)
  ATENTIE la 4 februarie 2023 ! E de …rau ! 🙁
  SHALOM !

 28. @ misteaux – a venit 4 februarie .Este alb nu este „galben” Cu zapada multa si la amerloci cu frig arctic.Altceva ? Ai nostri nu ne mai dau „paine si circ”. Poate ne dai dumneata ?

 29. deci nu ti-e straniu cum BLINKEN si-a amanat (in 4 februarie … dinainte PROFETIT 🙂 ) vizita la
  „investitorii galbeni” ?
  HEHEHE
  Tu chiar ca esti mai prostutz asa … = … nu poti citi prinztre randuri !
  PS: Nu te intreb de unde ar fi putut anticipa un oarecare serviciu secret ce-a anticipat PROFETUL
  ci te-ntreb … VEZI STRANII COINCIDENTE (pur artificiale !) intre ce se-ntampla („luarea in balon” si razboiul cu CHINA prezis de acelasi straniu Mishteaux EXACT 2-oua saptamani dupa pacea kieweana)
  sau nu vezi?
  Cum naiba putea anticipa Mishetaux PUNCTUAL EXACT inca din Noiembrie (vezi scandalul UPENN !)
  ca americanii vor avea o „problema” de-a vizita China din cauza unui BALON … taman in 4 februarie ?
  STRANIU n-asa ?
  ______
  Mishteaux spunea ca „4 februarie” e …PLAN B !
  PLAN B …presupune un gigantic scandal politic la nemti in februarie (te bagi la pariu ca misteriosul Mishteaux STIE ce spune 🙁 ? )

  PS: Acum … intre noi cat timp Mishteaux e plecat „la fata locului” (sa repare Q ce nu pot face EPIGONII) … nu ti-e straniu cum le ante-ghiceste Mishteaux ?
  Sincer …chiar nu-ti faci griji de non-stiinta cu care nemti se indreapta spre … etc.
  INTREB: … CREZI IN MISHTEAUX ? … sau … 🙁 (e nevoie de un anumit prag de inteligenta pentru a intelege … ALUZII ! 😉 )
  SHALOM celor care ma iubesc, sincer ! <3
  😀 😀 😀

 30. Kopeikare …
  totusi …ce-i intre strashnika predictie a misteriosului clown
  si
  BALON-ul punctual-straniu-coincidental-„profetit” [Atentie la 4 februarie …”INVESTITORII GALBENI” 🙁 !]
  ce-a impiedecat EXACT (= nu stia nici CIA, nici MOSSAD-ul, nici BND-eaua …eventual „SIE c-astia oricum se pot masca sub grimasele prostiei” 😉 😛 😀

  Asa ca esti mai prostutz decat te-arata comentariile si nu vezi ce-i pueril ascuns in „mishtokarelile” clown-ului ? 😀
  Ce-ai sa zici dupa SCANDALUL la nemti (care CHIAR nu v-a place yankeilor …care nu miros CAPACANA !)
  Mishteaux e oK ! De ce ß
  pentru ca dac-ar fi vrut sa scuipe in supa unora … „mancau” cu greata „aia” acum !
  Habar na-i cine-i si cate TREBUIE sa stie … „arhivarul” !
  Daca tie pacaliciul nu ti-e sincer straniu …inseamna ca n-ai pragul IQ necesar pre-intelegerii ALUZIILOR din timp !
  [vei vedea mai tarziu… ce-ncerc sa-ti transmit prin SCANDAL la NEMTI 😀 … acum crede-ma prost ! Pana vine Mishteaux !]

 31. „Cum naiba putea anticipa Mishteaux PUNCTUAL EXACT inca din Noiembrie (vezi scandalul UPENN !)
  ca americanii vor avea o „problema” de-a vizita China din cauza unui BALON … taman in 4 februarie ?
  STRANIU n-asa ?”

  Multi vad …putini (kopeikari?) pricep ! S-asteptam SACANDALUL la nemti luna asta (doar daca credem in misterios „ghicitorul” PROFET! Narcisiac-laudaros-ipocrit! I love him ! 🙂 ) deja mi-e scarba de FABRICILE DE MURATURI ale vesticilor … de alea ale esticilor macar stiam demuuuult ca put a hoit ! 🙁

 32. KOPEIKARE …ce-ntelegi, ca test de inteligenta, tu de aici:

  „CHINA … RUSIA … ce va urma curand ? Intreb codata : Cred orezarii in „promisiunea” yankeie ? ? ?”

  🙁

 33. „@Ghita … lumea de azi: E TRISSTA ! 🙂 spune:
  28 IANUARIE 2023 LA 18:15
  o vrabie n-aduce primavara ”
  60 de tancuri nu castiga un razboi c-o putere nucleara !

  „habarnistii razboiului” … nu stiu ca deja ukranii au pierdutb 545 de tancuri … si INFRASTRUCTURA ukrana a obligat 10 milioane la exil (= exact ce subteran ? S-a dorit ) ?

  Rusii vor folosii ATOMICELE TACTICE … mai intai intern la granita Ukraina – NATO
  si eventual …dependent de urmari …pe locatiile unor guverne NATO !

  PS: Nu stiti de la mine … e de la Mishteaux ? ! V-am zis … deindata ce ukranii primesc rachete (tancurile-s PRAF IN OCHI)
  si … posibilitatea de-a pierde suprematia AERIANA in Ukraina … lucrurule se-mput !
  Nemtii vor avea scandal in februarie … subteran NATO face chiar acum …ce moral n-ar trebui a faca !
  asta se va vedea curand … (urmeaza un FALSE-FLAG genocidar ! ? )
  Atentie la … 4 februarie ! ( nu ca atunci in celebrul JOI din 24 ! ? )
  ?”

 34. Nu a fost nimic exact si punctual in 4 februarie.
  Mishteaux , iar ti-ai gresiti profetiile !
  Cica „investitorii galbeni” cica din 22 noiembrie ante profetit !
  🙁

 35. 12 martie
  chei-cod. „ROCADA” … punctual si relevant …desi imposibil de elucidat azi
  in 12 martie …”ROCADA” ca noua predictiem condensat mascata a misteriosului DOAR-APARENT 🙂 ANOST-ului clown Mishteaux 😛
  …va fi inteleasa de oricine ca o alta profetie in seria de profetii celebre ale lui Dr Q 🙂

  Fiti pe faza … ” ROCADA” ! :*
  [PS: V-a placut faza cu „investitorii galbeni2 si Biden UPENN + suplimentar „Atentie la 4 februarie” = IMPUSCAREA BALONULUI … „investitorilor galbeni” ! Totul …absolut TOTUL e dinainte planificat 😀 😛 🙁 …nu e nimic supranatural la Mishteaux ! 🙁 ]

 36. „mishteaux spune:
  13 DECEMBRIE 2020 LA 16:18
  @frankfurt
  Nu e fake insa nu enici cum e prezentat mass-mediatic !
  Adevarul gol-goluts e ca intradevar sunt … implicati !

  Totusi la ce-ar folosi un fraspun corect si punctual in cazul asta ! Din intamplare stiu de la un amic ce-a fost la Frankfurt … insa pentru ca stiu … tac ! (n-ajuta nimanui adevarul, dimpotriva-n cazul asta !)
  ?
  Pe amicul meu il cred informat … a expus in cercuri mai restranse toata campania care l-a facut pe Trump sa cada … si … a prognozat punctual „evenimetul Minneapolis” cu saptamani inainte de a se produce …!
  Asta, informational, pentru mine insemna ceva !
  :*

  mishteaux(cont.) spune:
  13 DECEMBRIE 2020 LA 16:23
  inca ceva …amicul mea a „prognozat” in timp util … inaintea alegerilor prezidentiale , in toiul scandalului laptop-ului ca junior nu va fi atacat juridic desi existau indicii …
  vezi si cele 123 de noduri bancare …China via London …USA ! A caror analiza s-a blocat subit acum o saptamana ;))) !

  Multi vad, … putini pricep !”

  Mishteaux e …special ! prea e SIGUR pe ce … ciripeste 🙁 ! 8razboi hybrid ? 🙁 )

 37. „mishteaux(cont.) spune: 13 DECEMBRIE 2020 LA 16:23 inca ceva …amicul mea a „prognozat” in timp util … inaintea alegerilor prezidentiale , in toiul scandalului laptop-ului ca junior nu va fi atacat juridic desi existau indicii … vezi si cele 123 de noduri bancare …China via London …USA ! A caror analiza s-a blocat subit acum o saptamana ;))) ! Multi vad, … putini pricep !”

  😀 😛 😉 …vai de capul lor epigoni incapabili sa se pazeasca de genii informationale … tacute 🙁 !
  Doar unul care CHIAR STIE poate fi sigur pe predictiile ,) lui 🙂 ! [Pacat ca n-aveti acces la arhiva EvZ-ului 😀 😀 😀 …]
  SHALOM !

 38. „some girl alone spune:
  19 NOIEMBRIE 2022 LA 12:59
  Mishteaux …daca tu sau amici tai sti cine-a fost uns in pre-MIDTERMS de-a blocat „valul rosu”
  ar trebui sa te ascunzi …daca doar tu sti ?
  daca intredevar esti TATA LOR [3301Q] oricum ce sti tu stiu si „altii” si de ei depinde cum se va folosii arhiva !
  TOTUSI e fantatsitic cum sa adunat suma de 32 de miliarde si cum a disparut fara urme ?
  sa fim seriosi … la astefel de screte chiar nu poat avea acces decat GENIILE
  despre tine nu stiu ce sa cred … ai un stil care „induce in eroare” …
  cand sa te cred prost … un amnunt ma face sa vad ca esti special …cand sa te vad special … pari extrem de PUERIL si enervant de tampit !
  SHALOM ! …oricine-ai fi …dupa comentarii nu pari a fi un oarecare !
  ce sper … la cate sti …e : SA BAGI ROMANIA in SCHENGEN exact cum ai solemn promis sau daca nu … sa faci un SCANDAL mediatic informational dupa …tuturor tarilor care joaca stramb ! Un gest care te-ar face mai roman decat pari ! PUP !
  [ca ante-sti putine nu poate spune nimeni …ca sti ce lasi sa para ca sti … la fel ! ? ]”

  ARHIVA ? … 😉

  REPET celor care chiar nu pot lega 2-oua idei si vedea predictii din timp … UTIL 🙁 :

  „Mishteaux …daca tu sau amici tai sti cine-a fost uns in pre-MIDTERMS de-a blocat „valul rosu”
  ar trebui sa te ascunzi …daca doar tu sti ?
  daca intredevar esti TATA LOR [3301Q] oricum ce sti tu stiu si „altii” si de ei depinde cum se va folosii arhiva(= MURA-N GURA) 🙁 !” 😛
  CASTIGA TRUMP in MIDTERMS …dacaaaaaa 😉 cineva , din motive lenevoase NU era discret = ” nu scuipa-n supa yankeie”
  V-am mai zis … mikutzilor ! Nu va luati dupa aparente !

 39. „mishteaux spune:
  22 AUGUST 2021 LA 11:23
  in spatele cortinei …desi nu pare real si pemulti ii v-a surprinde :

  AMERICANII SUNT TRASI PE SFOARA !

  (repercursiuni in USA …recent … Biden isi v-a pierde „tronul” … rabdare si tutun …TOTUL MERGE PERFECT dupa PLAN … altfel n-as putea „anticipa” … ce „palavrageala” pare in vorbele-mi ! … PS: am avertizat PUNCTUAL din timp …insa „romanii” inteleg doar cu minbtea de pe URMA ! )

  Personal nu am nimic cu americanii … daca ce anticip futurist pare oarecum propaganda impotriva intereselor lor … E …pentru ca asta e pur si simplu viitorul … nu pentru ca asa mi-l doresc eu ! Tine-ti minte asta … cand imi judecati vorbele !

  :*

  Stiu ce stiu pentru ca … chiar …stiu !

  <3

  [Remember "5 Noiembrie 2021" …o data punctuala , nu generalitati de ghicitoare-la-balci ? :* :: Informatii doar contemplative … din lipsa de completitudine ? neutrale = fara ante-folos "cuiva" cu doar post-desteptare "altor" ? !"

  😀 …a fost 2 noiembrie … dar mno 😉 ! hehehe (daca v-as spune cate vine … unele extrem de rele pntru RO 🙁 M…oricum nu m-ati crede ! 🙁 … mda …asa ca … de ce sa ma obosesc ?)

 40. „some girl alone spune:
  28 IULIE 2022 LA 11:04
  Cum repeta ca un zalud MISHTEAUX ?
  „au mai ramas, dupa pensionarea specialistilor adevarati/confirmati, doar EPIGONI ! AZI !

  HUNTER, BIDEN 🙁 BURISMA-„chinezeasca” ! spune:
  28 IULIE 2022 LA 11:07
  De faptul ca BIDEN nu mai dorit pentru un ipoteic al 2-oilea mandat nicimcar de democrati
  inca nu s-a auzit ?
  ?”

  😉 … hehehe = multi vad putini citesc ! … „HUNTER, BIDEN 🙁 BURISMA-„chinezeasca” ” 😛

  IQ=?
  😉

 41. buey … esti COLOSSAL !
  HEHEHE
  Putini isi pot bate joc, razand RELAX 😛 🙂 , prin strania-i 😉 ante-cunosterre,
  DE PARCA AR FI MEREU 1000 DE PASI INFORMATIONALI
  inaintea CASTRAVETZARILOR 😀 informational de increzuti ai lumii, cica :
  = 28 IULIE 2022 … HUNTER, BIDEN ? BURISMA-„chinezeasca” 😀 😀 😀
  De faptul ca BIDEN nu mai e dorit pentru un ipoteic al 2-oilea mandat nicimcar de democratii inca nu s-a auzit ?
  ?”
  = 19 NOIEMBRIE 2022 … „ARHIVA” 😉 😉 😉
  Mishteaux …daca tu sau amici tai sti cine-a fost uns in pre-MIDTERMS de-a blocat „valul rosu”
  ar trebui sa te ascunzi …daca doar tu sti ?
  daca intredevar esti TATA LOR [3301Q] oricum ce sti tu stiu si „altii” si de ei depinde cum se va folosii arhiva ! …”

 42. MURA_N GURA 🙁
  PS: Cred ca majoritatea romanilor nici macar cu MINTEA DE PE URMA nu vor intelege nimic !A T E N T I E … la scandalul la nemti ca va afecta GRAV si … Valahia ! 🙁
  SHALOM !

 43. = 28 IULIE 2022 … HUNTER, BIDEN ? BURISMA-„chinezeasca”
  = 19 NOIEMBRIE 2022 … „ARHIVA” ?

  😮 … „profetiile” astea pline de STRASHNIK-STRANII … aluzii (post-factuale azi !!!)
  au chiar fost scrise la data la care par c-au fost scrise ? Sau scrise acum ?
  Daca au fost scrise la data la care par scrise coroborate cu alte misterioase „profetii”
  cine na-iba-i 😀
  misteriosul …RIDICOL-NARCISIST-ul … CLOWN-ul … MISHTEAUX [Q …celebrul, in anumite cercuri subterane … Q] … ???

  Sa fie „ante-informatia” ce-a mai scumpa marfa a omenirii ? 😉 😉 😉
  Eu sunt mic …si vezi taraboiul nemtesc in curs, sigura „ROCADA”, curand … nu stiu nimic ! (uniforma-l face pe om, cred unii !)

 44. Deageaba atatea SCREMETE sublime …
  oricum, chiar pur-PUERIL 🙁 esti greu de inteles chiar si ulterior implinirilor straniilor tale predictii
  d’apoi … din timp util … inaintea implinirilor lor ! 🙁

  [macar: …dai de gandit ! ne-prostilor … lUMEA E MAI SIMPLA DECAT PARE ! 😐 ]

 45. „un kopeicar spune:
  4 FEBRUARIE 2023 LA 9:43
  @ misteaux – a venit 4 februarie .Este alb nu este „galben” Cu zapada multa si la amerloci cu frig arctic.Altceva ? Ai nostri nu ne mai dau „paine si circ”. Poate ne dai dumneata ?”

  Circ si paine 😀 …ajunge daca va zic ca (in 4 februarie 😛 !)
  AMERICANII TRAG DUPA …BALOANEEEE (CHINEZESTI!) 😀 !

  Circare interogator …kopeicareeee …’ti puteai imagina asta ? Mishteaux se pare ca da , din timp-util chiar ! 😀

 46. „HUNTER, BIDEN 🙁 BURISMA-„chinezeasca” ! spune:
  28 IULIE 2022 LA 11:07
  De faptul ca BIDEN nu mai dorit pentru un ipoteic al 2-oilea mandat nicimcar de democrati
  inca nu s-a auzit ?
  ?”

  Mi-e straniu cum „soarta”-l copiaza pe clown … 😀
  si misteriosul „anost” , tacut, in umbra, si atoate stiutor 🙂 … mda !

  …urmeaza … in EXACT-PUNCTUAL 12 martie 😮 …”ROCADA” …
  hehehe = oare ce stie clown-ul si nu stiu servicii cu funduri de sute de milioane ?
  (oricum n-ati putea duce cat duce TATA LOR ! = mai bine-asa ! PUP !)

 47. poentru c-am fost atent la stranietati (=nu mai cred in glume si mascarii !)
  ce face NATO subteran ascuns …IMORAL
  chiar acum
  si
  cum ai tu , vecine
  acces la „camuflajele” 😉 LOR ?
  (uni-s stranii pe lume ! Q)

 48. DA … judecat serios nu a la hai sa radem de pacalici 😀 😀
  „„mishteaux(cont.) spune: 13 DECEMBRIE 2020 LA 16:23 inca ceva …amicul mea a „prognozat” in timp util … inaintea alegerilor prezidentiale , in toiul scandalului laptop-ului ca junior nu va fi atacat juridic desi existau indicii … vezi si cele 123 de noduri bancare …China via London …USA ! A caror analiza s-a blocat subit acum o saptamana ;))) ! Multi vad, … putini pricep !””
  MISHTEAUX pare straniu prin ceva special …imposibil de acopeit prin umor sa puerilizare :
  – siguranta cu care face profetii care ulterior …spre spaima pseudo-intelectuala a multora …se chiar implinesc !
  De ce-i mishtokarul asa de sigur in ton …pe ce ante-spune !
  si …de ce-i asa de STRASHNIK … E X A C T ?

 49. COTIDIANUL …
  de unde stia mishtocarul vostru :
  „19 NOIEMBRIE 2022 … „ARHIVA” ? ? ?
  Mishteaux …daca tu sau amici tai sti cine-a fost uns in pre-MIDTERMS de-a blocat „valul rosu”
  ar trebui sa te ascunzi …daca doar tu sti ?
  daca intredevar esti TATA LOR [3301Q] oricum ce sti tu stiu si „altii” si de ei depinde cum se va folosii arhiva ! …””
  inca din 19 noiembrie
  de „arhiva” … clanului arhi-mafiot …BIDEN ?
  (ce joc jucati bre …la fitzuika asta ? ) 🙁 … CICA:
  „… de ei depinde cum se va folosii arhiva ! …””” = acum ULTERIOR
  inteleg perfect semnul lasat de PROFET …pentru a-i confirma …dumnezeirea inspiratiilor … 🙁 !

 50. „@Ghita … lumea de azi: E TRISSTA ! ? spune:
  28 IANUARIE 2023 LA 18:15
  o vrabie n-aduce primavara ”

  dupa cele intamplate inteleg ca „vrabia” poate fi …si BALON (parca in 28 ianuarie 😉 l-au ridicat [fara sa stie Mishteaux 😛 ]

  HAHAHA … devi prea misterios … arhi-pacaliciule ! La IQ-ul tau … impleticesti mintile cotidienilor ! NU NTE VOR PUTEA INTELEGE decat cu mintea de pe urma ! Remember this … ever !

 51. … nu doar asta: lansarea blonului care-a demonstrat ca USA e cum a fost URSS-ul atunci pe cand a aterizat neamtul cu aeroplanul in piata Kremlinului 😉 … a fost si ora locala 18:15 cand au lansat orezarii „VRABIA” !
  sa fie si asta un semn ca USA
  🙁
  despre URSS stim ca s-a prabusit dupa esecul apararii … pietei Kremlinului ! 😀

  (dar nu vreau sa scuip in ciorba nimanui … sa vine toateee „cum sunt aranjate” 🙁 )

 52. Vedeti si voi ce se intmpla in lume acum …
  mi-e deja groaza vazand semne … in predictiile misteriosului mishteaux:
  1- scandal (gigantic !) la nwmti, acum in februarie
  2- in 12 martie „ROCADA” … orice ar insemna asta acum

  (cine reciteste… e un sfat dat 🙂 … comentariile premeditat in felul cum sunt , scrise de Mishteaux ! ar trebui sa beleasca ochi! …in martie re-vine mishteaux …acum …dupca cum incepe sa se observe …are chestii speciale de rezolvat !)
  TOATE CELE BUNE !
  (PS: La omentariul asta ne vom intoarce, tristi, curand !)

 53. daca MISHTEUAUX (3301Q) stia ca Hersch va publica adevarul despre NORDSTREAM din timp (util, unora:( )
  mai e ceva de zis despre
  misterul care-l invaluie pe …narcisisitul 😉 „pueril” ..an-ortograf ?
  (intrebare pur retorica …cine-i Dr Q = Misteaux cred ca se stie …inca de pe vrema cand a anticipat PUNCTUAL „evenimentul Minneapolis” … Clanul BIDEN s-a pus cu cine nu trebuie … 🙁 ! Cred ! 🙁 )
  Urmeaza sa mai vedem … GIGANTIC-profetitul SCANDAL la NEMTI !
  si …strania „ROCADA” din 13 martie !
  Fiti pe faza ca la …BALLON-ul „investitorilor galbeni” …distrus misterios_EXACT n-ati fost …
  (razboi hybrid ? 😀 informational ! IQ=? 😉 )

  PS: De Mishteaux nu se mai rade de mult …puerilitatile lui incep sa „para” ce de facto …nu-s = moare Zelensky ?…??? 😐

 54. cica …”ROCADA” … 😉
  si imediat urmator in articol scris de-un „celebru” care … 😉 indica
  ca profetia (scandal la nemti) „poate” avea un sambure de adevar !
  INTREB :)))))))) 😉 :))))))) 😀
  e cumva strashnik-straniu Mishteaux … sa chiar stie (statistic-stiintific asa apare) VIITORUL ?
  Daca DA (stie!) poate fi numit cum-s numiti cei care stiu viitorul = REAL PROPHET !
  (PS: Profetii raman profeti indiferent de cum par …sub observare ! IQ=? )

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.